Rednap sumnja u Di Mariju

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 23.02.2015.
14:33
Izvor: Sportske.net

Bivši engleski reprezentativac je zapalio fudbalsku javnost na ostrvu stavom da 'El Fideo' nije dovoljno dobar za Mančester Junajted.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Letošnji transfer Anhela Di Marije iz Real Madrida na 'Old Traford' je oborio rekord Premijer lige kada je reč o visini uloženih novčanih sredstava (60 miliona funti), ali opšti utisak je da još uvek ne pruža partije koje se od njega očekuju u dresu 'Crvenih Đavola'.

Sin iskusnog sportskog radnika Ser Harija Rednapa, Džejmi, u svojoj kolumni u 'Daily Mail-u' okarakterisao je zvanično najboljeg fudbalera Argentine za prošlu godinu kao 'nezainteresovanog'.

"Kada je Anhel Di Marija stigao u Man Junajted svi smo pomislili 'Vau, kakav igrač dolazi u Premijer ligu'. Međutim, on deluje potpuno nezainteresovano na terenu.

Početkom sezone je leteo po terenu, bilo ga je svuda, a onda se u jednom trenutku izgubio i sve češće deluje veoma lenjo i slabašno. Gotovo bespomoćno.

Verujem da se svi slažemo da je sposoban da pruža bolje partije. Ne može da bude opravdanje ni to što Van Gal konstantno tumba ekipu. Di Marija ne liči na igrača u koga je uložen toliki novac."
napisao je član Liverpulove 'Spice Boys' generacije iz 90-ih godina XX veka, koji je u istoriji fudbala najviše ostao upamćen jer je 'isprovocirao' čuvenu 'škoprion' odbranu Renea Igite na prijateljskom meču između Engleske i Kolumbije na 'Vembliju'.

igita

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke