"Reci tati da idemo kući", novi detalji napolitanske pobune, Anćeloti ima strašnu ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Šta se sve dešavalo, ko je otišao kući, ko u karantin, i dalje se čeka reakcija DeLaurentisa.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Napuljska pobuna traje, klub, ali i predsednik DeLaurentis se nije oglasio nakon što su umesto da uđu u klupski bus, igrači svojevoljno otišli kući, ne želeći da nastave boravak u karantinu u Kastel Volturnu.

"Reci tati da idemo kući",
poručio je kapiten Insinje sinu DeLaurentisa, Edu, posle meča.

Anćeloti koji je za vikend bio protiv kaznenog karantina ne odobrava samovolju igrača, on je pokupio svoj stručni štab i otišao u trening centar, izvršavajući naređenja predsednika, iako se ne slaže sa njima.

Ali, odbio je da izađe na konferenciju za medije posle meča, prekršio pravila UEFA, Napoli će biti žestoko kažnjen.

Danas je lansirana vest da Anćeloti razmišlja da ode, jednostavno ne vidi kako će Napoli okrenuti sezonu jer ništa se borbe za titulu nije dovoljno dobro, a Juventus beži već velikih 11 bodova prednosti. Pa i da "Bjankoneri" upadnu u loš niz, ispred Napolija su Inter, Roma i Lacio, svi imaju prednost od 5 do 10 bodova.

Anćelotiju je ovo poslednja godina ugovora, on ga neće produžiti, ako ne bude napravio nešto značajno, a iz Španije je lansirana vest da ima ponudu Boke Juniors.

Veza je DeRosi, sadašnjem treneru Gustavu Alfaru je posle neuspeha u Kopa Libertadores izmaknuta stolica, čeka se smena, a predstojeći predsednički izbori u Boki će doneti dosta promena i u organizacionoj strukturi. Anćeloti bi navodno u decembru mogao da počne novo, prvo poglavlje karijere, van Evrope.

Što se tiče onoga što se sada dešava u Napulju, igrači su stigli na trening od svojih kuća, videćemo kako će se situacija razvijati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 06.11.2019
13:56

Ako vec ide, Milan mora da iskoristi priliku. Pioli i nema neki ugovor, pa mogu odma da ga oteraju, a vec razmisljaju o tome, ni raspored mu ne ide u prilog.

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
12:30

Zasto pises DeLaurentis i DeRosi, neka nova moda?