Reč insajdera - Srbin otkrio Liverpulu šta ga čeka u "rupi"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.11.2018.
10:22
Izvor: Sportske.net

Neko bi trebalo da objasni strancima da tunel na stadionu "Rajko Mitić" više ne izgleda zastrašujuće kakvim ga predstavljaju.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Uoči sutrašnje utakmice 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula, portal "Liverpool Echo" bavio se pitanjem koje je strancima uvek interesantno kada dolaze u Beograd.

"Echo" otkriva kakva atmosfera očekuje fudbalere Liverpula na stadionu "Rajko Mitić", a tu je i insajderska priča bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

"Liverpul će u utorak uveče morati da iskusi nešto što do sada nije imao prilike", navodi pomenuti izvor.

Slika Zvezdinog severa sa spoljašnje strane na kojoj su grafiti, ali i snimak čuvenog tunela neizostavani su kada stranci pišu o atmosferi na "Marakani".

"Echo" navodi da je priloženi snimak tunela nastao 2015. godine, ali ne piše o tome da je u međuvremenu okrečen i da sada ne izgleda tako strašno.

Činjenica je, buka koju pravi 50.000 navijača i dalje ledi krv u žilama protivnika, a o tome je za "Echo" govorio i bivši vezista Crvene zvezde Marko Grujić.

"Atmosfera će biti neverovatna. Navijači su dugo čekali na utakmice kao što je ova i biće 12 igrač svog tima. Stadion je kao rupa, veoma je bučno. Igračima Liverpula biće teško da međusobno komuniciraju na terenu", objasnio je vezista Liverpula koji se nalazi na pozajmici u Herti.

Srpski internacionalac dodaje da će Liverpul i pored svega rečenog biti favorit, ali da će u Beogradu imati jako težak zadatak.

Utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula igra se u utorak od 18 časova i 55 minuta na stadionu "Rajko Mitić".

Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport, ali to nije sve što se tiče programa posvećenog duelu srpskog šampiona i engleskog velikana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke