Realu prekipelo, uložili 200 miliona, Bejl i Rodrigez sami izrekli presudu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.11.2019.
11:53
Izvor: Sportske.net

Jasno je da su njih dvojica praktično na izlaznim vratima i da čekaju januar ili eventualno leto. U klubu veoma pogođeni ponašanjem dvojice fudbalera koji su ih koštali blizu 200 miliona evra.

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Za Bejla je jasno, iako Džonatan Barnet njegov agent tvrdi da neće otići na zimu. Zidan je razočaran ponašanjem Bejla, njegovim izjavama u Velsu, odbijanjem da propusti mečeve, ljutnjom i ponovnom nezainteresovanošću.

Da li će Britanac u Kinu ove zime videćemo, to zavisi verovatno i od obeštećenja koje Real može da uzme. Sam igrač čeka da ode, mada čini se da od odlaska u veliki klub nema ništa, njegove povrede su smanjile šansu da bilo ko rizikuje i da ga dovede.

U svakom slučaju Bejl ponavlja iste stvari, nije deo svlačionice, a u subotu je drugi put u par nedelja napustio stadion pre kraja meča.

Jasno, čekao je da prođu 80 minuta, doduše otišao je ranije ali je računao i vreme za koje će stići do garaže, i napustio meč, dok su se njegovi saigrači borili da slome Betis.

Iako neće dobiti kaznu, u Realu su besni na Bejla, kao i na Rodrigeza koji je učinio isti. I Kolumbijac je povređen, bio je kući pošto je postao otac, ali ni on nije želeo da sačeka kraj protiv gostiju već je pet minuta pre napustio stadion.

To pokazuje da ih rezultat ne zanima, da im je u glavi jedino da izbegnu gužvu, i sigurno je da neki stroži i impulsivniji trener ne bi to tolerisao. Zidan poštuje pravilnik, ali sa druge strane pogođen je ponašanjem tandema za koji nije ni želeo da ostane u klubu.

Ali, Bejlu je propala Kina, a nakon povrede Asensija odlučeno je da Rodrigez ostane, mada ni on nije imao neke ponude, pogotov ne za sumu koju Real traži kao obeštećenje.

Mediji na Apeninima kao sigurne navode transfere ove dvojice igrača, jer su pokazali da im klub nije na prvom mestu što je navuklo i gnev navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 04.11.2019
16:36

Toliko o Realu i njihovim Galaktikosima

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 04.11.2019
13:14

Sprdaju se likovi sa realom, toliko o njihovoj velicini, mogu da pokradu jos 100 trofeja nikada nece biti postovani u svetu fudbala

avatar
REVØLT
Monday, 04.11.2019
13:11

Na Pirinejima, ne na Apeninima.