Realova nova taktika - Na severu Afrike igraju samo "Los Cojones"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.10.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net

Dok navijači Real Madrida čekaju na vest o angažovanju novog trenera, vršilac dužnosti šefa struke otkrio je koju će taktiku primeniti na severu Afrike.

Epa/Emilio Naranjo
Epa/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida odradili su jutros prvi trening pod vođstvom trenera koji će "čuvati klupu" nakon otkaza koji je uručen Đulenu Lopetegiju.

Argentinac Santijago Solari imaće vatreno krštenje već sutra, a pred gostovanje ekipi Melilje u Kupu Kralja privremeni trener Reala otkrio je u kakvom je stanju zatekao ekipu i šta planira da uradi u nastupajućem periodu.

"Zatekao sam povređenu grupu koja je željna da preokrene situaciju. Radi se o grupi koju čine šampioni i ratnici. Situacija nije laka, ali važno je da u igračima vidim da žele da je preokrenu", počeo je izlaganje Solari.

O svojim prethodnicima nije želeo mnogo da govori, a evo šta je kazao kada je upitan da li će biti "novi Zidan".

"Hajde da Zizua ostavimo na miru. On je jedna od najvećih figura u Real Madridu. Zizu se ne može opisati rečima, treba pustiti da uživa u svojoj veličini", poručio je Solari.

Kada je reč o predstojećem gostovanju na severu Afrike u gradiću koji se graniči sa Marokom Solari je izneo jasnu strategiju.

"Ideja je da odemo u Melilju i da odigramo sa 'los cojones'", rekao je Argentinac, a verujemo da vam prevod nije neophodan i da znate šta privremeni trener Reala očekuje od svojih igrača.

"Pobeda je cilj. Moramo da igramo, da se nadmećemo i da odemo tamo po pobedu sa ovom grupom šampiona. Ranjeni su i ništa više, prosto i komplikovano u isto vreme", zaključio je izlaganje Solari.

Prva utakmica šesnaestine finala Kupa Kralja između Melilje i Real Madrida na programu je u sredu od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.10.2018
17:13

Sto dublje da tonete. Volim zbog Gohard i pojedinih na ovom sajtu. Dotaknucete dno samo polako.