Realova atomska bomba - Serhio Ramos

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 27.02.2020.
13:42
Izvor: Sportske.net

Sa kapitenom ili bez njega, ne zna se kako je gore, a uvek se postavlja pitanje - da li će eksplodirati pred svojim ili protivničkim golom?

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Kapiten Real Madrida nastavio je da ispisuje negativne rekorde - postao je igrač sa najviše crvenih kartona u Ligi šampiona, a ranije je još postavio iste u La Ligi i reprezentaciji Španije.

Serhio Ramos je često kao atomska bomba, svi čekaju samo da pukne, a pitanje je da li će biti pred protivničkim golom, gde će dati gol za pobedu, ili pred svojim - gde će dobiti crveni karton.

Drugu godinu u nizu, Ramos propušta revanš osmine finala LŠ, doduše, prošle je napravio verovatno najveću glupost, kada je u Amsterdamu pri vođstvu Reala nad Ajaksom rezultatom 2:1, odlučio da očisti žute kartone. Svi znamo šta su Duća i drugovi uradili u revanšu u Madridu, a sada se Realu smeši isti scenario - eliminacija.

Ma koliko Ramos ume često da košta svoj tim, rezultati pokazuju da je Real bez njega u Ligi šampiona - očajan. Na poslednjih šest utakmica bez Ramosa u Ligi šampiona, Real je izgubio čak pet i to uz 15 primljenih pogodaka!

Baner

Svi se sećamo onog čuvenog dvomeča u kom je Real mislio da je sve gotovo posle pobede nad Juventusom u Torinu rezultatom 3:0, a Ramos je i tada bio suspendovan za revanš. Juve je imao 3:0 i onda je sumnjivi penal odlučio pobednika.

Rezultati Reala bez Ramosa u timu od tada:

Real Madrid - Juventus 1:3
CSKA - Real Madrid 1:0
Real Madrid - CSKA 0:3
Real Madrid - Ajaks 1:4
PSŽ - Real Madrid 3:0
Klub Briž - Real Madrid 1:3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 28.02.2020
13:20

Ramos je najbitniji igrač Reala. On treba još jednog kvalitetnog štopera, Real je nazad očajan.

avatar
Делија_момак
Friday, 28.02.2020
11:26

Рамосу је и здравствени картон црвене боје.

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.02.2020
20:28

Čak ni epske pljačke Čakirom, Kujpersom, Rocchijem, Klatenburgom, Kassaijem. Oliverom itd. Realu ne bi bile dovoljne da ih Ramos nije čupao iz g**ana kada je bilo najteže: protiv Atletika (2 finala, po jedan gol iz faula u napadu i ofsajda za 2 titule LŠ, podsetimo se da izlizanog nigde nije bilo) + lomljenje ramena Salahu za poslednju titulu protiv Liverpoola (podsetimo se da izlizanog nigde nije bilo). Dakle pored sudija, koje su daleko najvažnije u Realovim pljačkaškim pohodima na LŠ, S. Ramos je daleko najbitniji što se Reala tiče i tu nema govora. A marketinške pričice o magic ZiZu-u i izlizanom 'koji je sam osvajao Realu LŠ' su najblaže rečeno teška smejurija. :D

avatar
Dorotej
Thursday, 27.02.2020
16:27

Ne znam zašto je kriv? Išao je na isključenje, jer bi Real dobio gol.

avatar
Mirjevac
Friday, 28.02.2020
02:48

Da reakl bi dobio gol, ali Ramos bi sledecu utakmicu igrao, reaal bez ramosa je nista!

avatar
Wolverine
Thursday, 27.02.2020
15:12

Ramos je najbolji štoper u istoriji Reala. Real nikad nije imao nikakvu odbranu i uvijek su bili rešeto nazad. Ramos faktički sam igra i ne znam kako uspijeva pokriti toliki prostor. Blentav jest kao i svaki štoper. Zadužio je Real x puta. Ne može mu se ništa prigovoriti.

avatar
Offside
Thursday, 27.02.2020
16:06

Upravu si za skoro sve.Ono gde se ne slazem sa tobom jeste to da mu se ne moze prigovoriti.Kada si klinja od 18-19 ili 20 godina onda ti se ne moze prigovoriti jer si jos mlad ali kada kapiten kluba pun iskustva dobija nepotrebne crvene kartone i kada se pogleda ova statistika ipak se mora staviti prst na celo.

avatar
Wolverine
Friday, 28.02.2020
10:04

Previše puta je čupao tim iz mrtvih, tako da... Nema se njima šta prigovoriti. Vidi se da to više nije ta ekipa i nema potrebe silovati rezultat i praviti neka nerealna očekivanja. Siti je daleko bolji i gladniji. Bio Ramos u drugoj utakmici ili ne, ništa im to ne znači. Vrijeme je za nove šampione. :) pozdravvvv

avatar
Mirjevac
Friday, 28.02.2020
02:51

Ramos je ubica i egoista, mislim u sportskom smislu, on nemoze da trpi da ga neko predje ili da neko ga pobedi, zato on svoj egoizam i svoj ubitacni instinkt upotrebljava, dali je 18 ili 40 godina, on ce to da upotrebljava sve dok je ziv! A to je mnogo losa osobina!

avatar
RIP-chechk
Thursday, 27.02.2020
16:12

Danije napravio faul mozda bi bilo i 3-1 za Siti, realno bila je gol prilika ocigledna.