Realov triler - Prokletstvo stadiona, povratak "crnog Ibre", Bejl opet krivac?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.02.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Šta se sve dešava Realu i kako jedan poraz odmah baci pod noge sve učinjeno prethodnih meseci...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real kao da je proklet kada se igra u jedan meč u kupu u Madridu. Naime, oni su tri puta do sada igrali jednu utakmicu, dva finala na "Bernabeu" protiv La Korunje početkom veka, i Bilbaoa 2013. oba puta su izgubili, a od ove sezone se u eliminacionoj fazi igra jedan meč, opet su pali, sinoć protiv Sosijedada.

Poraz od 3:4 je delo jednog njihovog igrača Odegarda, koji će se vratiti u klub, a poseban kuriozitet predstavlja činjenica da je Isak koji ih je rasturio bio pre dve godine na pragu kluba. Tada je odlučivalo par miliona.

"Crni Ibra" kako ga zovu tada nije završio u Madridu, Vlado i Zoran Lemić poznati menadžeri i predstavnici Luke Modrića su pregovarali, tada je Isak bio u AIK-u iz Štokholma. Nije došlo do dogovora, ali na kraju krajeva ni Real nije činio posebne napore da dovede ovog 20-godišnjaka, pa je on završio za manje od 10 miliona u Dortmundu, nije puno igrao, ali se u Holandiji nadavao golova, pa je stigao u Sosijedad i već pokazao klasu. Dva gola i asistencija Šveđanina poreklom iz Eritreje su srušili Madriđane.

"Los Blankosi" su šokirani, a u nedostatku izgovora, mediji su se opet okrenuli protiv Bejla.

On je spreman, ali nije u timu, ni među rezervama, 10 minuta pre kraja dok je tim jurio prednost rivala, otišao je kući. Nije prekršio pravilo, Real to dopušta, ali čini se da Velšanin ne može da dočeka tih poslednjih 10 minuta da ode kući.

Niko ne zna šta se dešava, na delu je zavera ćutanja, agent Barnet je ponovio da će ostati do kraja ugovora u Realu što znači da je spreman da sedi na tribinama, za 35 miliona godišnje bruto.

Real mora da podigne glavu, prvenstvo je mnogo važnije, treba pobediti u Pamploni za vikend i eventualno izvršiti pritisak na Barsu koja u poslednjem meču kola gostuje protiv Betisa u Sevilji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Friday, 07.02.2020
18:12

Odegard ce biti najbolji veznjak sveta, stoga ovaj poraz i nije neka katastrofa.

avatar
siroliver
Friday, 07.02.2020
15:47

2013. su izgubili 2-1 od Atletiko Madrida, posle produzetaka.

avatar
Badr Hari
Friday, 07.02.2020
14:07

Real može da bude prezadovoljan činjenicom da su bili lošiji od Sosijedada najmanje onoliko koliko je Barsa bila bolja od Bilbaoa, a završili su identično. Da im je 'crni Ibra' uvalio ono što je mogao i morao bilo bi već na poluvremenu 3 ili 4:0 za Sosijedad. U nastavku se 'crni Ibra' uozbiljio, ali se uozbiljio i Lahoz, pa je malo falilo da Lahoz izdominira 'crnog Ibru'. :D