Realov savršeni Brazilac umalo završio u Premijer ligi!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.11.2019.
22:31
Izvor: Sportske.net

Sinoć je potvrdio da je pred njim velika karijera, a prema rečima njegovog bivšeg trenera, sve je moglo da izgleda potpuno drugačije.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real Madrid konačno pruža partije kakve se od njih očekuju, sinoć su u četvrtom kolu Lige šampiona savladali ekipu Galatasaraja na "Bernabeu" sa čak 6:0.

Het-trik i to savršeni upisao je supertalentovani Rodrigo Goeš, koji je počeo da pruža fenomenalne partije u dresu "Los Blankosa", a neretko i da postiže vrlo važne golove.

Već je zasenio zemljaka Vinisijusa, problem je napravio i Luki Joviću, čini se da će ga, nakon blistave partije protiv prvaka Turske, teško neko izbaciti iz prve postave u skorije vreme.

Ipak, malo je nedostajalo da Rodrigo nikada ne stigne u redove madridskog Reala, već da karijeru gradi u Engleskoj.

Prema rečima bivšeg fudbalera Šahjtora i Mančester sitija Elana Blumera, koji je sa Rodrigom sarađivao u Santosu, "Redsi" su bili rešeni da ga presele u svoje redove, ali je ponuda bila preniska.

"U jednom periodu je Liverpul bio baš zainteresovan za njega. Ali ponude su bile jako niske, ipak, bili su uporni. Na kraju se Real pojavio sa 30 miliona većom ponudom", rekao je uz smeh bivši igrač i trener Santosa, koji je Rodriga upoznao još dok je imao 16 godina.

Dakle, Florentino Perez je u svom stilu rasterao konkurenciju i preselio Rodriga na "Bernabeu", ako se po jutru dan poznaje, predsednik Reala je napravio strašan potez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barbosa7
Friday, 08.11.2019
00:10

Napatiće se Real sa ovim Rodrigom.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 08.11.2019
00:07

znaci da je liverpul nudio 10 miliona...real ga je na kraju doveo za 40