Realov biser od 45 miliona se vraća kući? Evo šta kaže njegov agent!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.09.2018.
17:01
Izvor: Sportske.net

U španskim medijima su se pojavile informacije da bi talentovani Brazilac mogao da bude vraćen u svoj matični klub.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Platio je Real Vinisijusa Žuniora 45 miliona evra, još kad je mlađani Brazilac imao 16 godina.

Ovog leta se kao 18-godišnjak pridružio saigračima na "Santijago Bernabeu", ali još uvek nije u planovima trenera Julena Lopetegija.

Vinisijus trenutno nastupa za rezervni tim Madriđana, nedavno je postigao dva pogotka protiv rezervi Atletika, a u finišu utakmice ga je i kapiten "Jorgandžija" B ujeo za glavu.

Više o tome OVDE.

U španskim medijima su se pojavile priče da bi Real mogao da vrati mladog Brazilca u domovinu i to u redove Flamenga, iz kojeg je i stigao u Madrid.

Navodno u Realu smatraju da bi za Vinisijusa bilo bolje da igra kvalitetniji fudbal, pa bi u januaru mogli da ga vrate u matični klub.

Čak su španski mediji preneli i informaciju da bi Brazilac mogao da napusti Real, u slučaju da od naredne godine ne dobije zadovoljavajuću minutažu, ali je sve ove navode demantovao agent talentovanog krilnog fudbalera.

Prema rečima Federika Penje, povratak Vinisijusa u Flamengo nije realan, a isto tako nema ni govora o pomenutoj "skrivenoj klauzuli".

"Takva opcija ne postoji u ugovoru. Sve ide po planu. Tako da, povratak u Flamengo nije realan", istakao je Penja.

Dakle, Vinisijus će nastaviti da se brusi u Kastilji, a ako nastavi da pruža partije kao protiv gradskog rivala, nema sumnje da ćemo ga uskoro gledati i u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Friday, 07.09.2018
09:58

Ako bude igrao u Kastilji oni ce ga unazaditi. Prevazisao je on taj nivo, njemu je mesto da sa klupe ulazi pomalo, dok ne stasa u masinu od igraca.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.09.2018
17:27

registrovan je za LS...Lopetegi je potvrdio da je razgovarao sa njim i da su obojica saglasni da je najbolje da Vinisijus krene polako jer nije upoznat sa evropskim fudbalom kao i da ce uskoro dobiti priliku u prvom timu