Real završava vrlo važne pregovore!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.02.2020.
13:59
Izvor: Sportske.net

Ostalo je još par detalja.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Kako prenosi "Marka", madridski Real je u završnoj fazi pregovora sa kapitenom kluba Serhijom Ramosom, oko produžetka saradnje.

Njegov aktuelni ugovor ističe leta 2021. godine, ideja je da se saradnja produži do leta 2023. godine.

Real bi radije da produži saradnju na samo godinu dana, kako je politika kluba takva sa starijim igračima, ali u prošlosti su tako pokušali da posluju sa Pepeom, koji ih je na kraju odbio i napustio klub.

Sa druge strane, Ramos želi da se obezbedi, kako bi mogao da se fokusira na održavanje forme, sa ciljem da bude na vrhuncu i za Mundijal 2022. godine u Kataru.

Očekuje se da će se dve strane dogovoriti u narednim nedeljama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 15.02.2020
17:50

Ramosa posle mundijala 2022 ceka mesto u upravi Reala do tada treba naci zamenu.Potpuno je nelogicno kapitenu kluba i jednom od najboljih stopera danasnjice a najvise legendi kluba davati ugovor na godinu dana.Dati mu ugovor na 2 godine i odmah krenuti u trazenje zamene ali top zamene,ne nekog proseka koji ce da stasava narednih 2 godine.Ugovor od 2 godine nam na kraju krajeva daje duzi period da se ta zamena nadje a povrh svega,Ramos sigurno moze da igra na top nivou tih 2 godine.

avatar
RocknRolla
Saturday, 15.02.2020
16:25

U dobroj je formi Ramos,vrlo verovatno ce moci da izgura do 2023. da igra na visokom nivou a nakon toga da razmislja o penziji ili eventualno Kina,Amerika.