Real zabrinut zbog hajke, traži garancije pred Bajern!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.04.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net

Najveća bojazan u redovima Madriđana od "hajpa" koji je stvoren u medijima. Da li će ih to koštati u polufinalu...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

"Marka" piše da u Realu jasno prepoznaju problem koji je napravljen zbog penala u poslednjim sekundama, zahvaljujući kome su eliminisali Juventus.

Dosta je žuči prosuto u italijanskim i evropskim medijima, napravljena je hajka i u samom Španiji od katalonskim listova i to bi, prema mišljenju aktuelnog evropskog prvaka moglo da utiče na UEFA.

Bojazan je opravdana tim pre što je protiv Bajerna u prošlom odmeravanju snaga takođe bilo silnih primedbi na suđenje i isključenje Vidala.

Fudbaleri Reala na društvenim mrežama ističu da je u pitanju samo zavist, isto je rekao i Zidan, da je penal postojao i da Juve nema razloga da se buni, odnosno da se u javnosti vrši lov na veštice.

Ali, sudija meča bi mogao da bude pod pritiskom, upravo jer je stvorena atmosfera da je Real ukrao nešto i kako piše lust "antimadridizam" je na vrhuncu.

Oni će razgovarati sa predstavnicima UEFA, ali jasno da te garancije ne mogu biti date ni na koji način, na evropskoj kući fudbala je da izabere iskusnog sudiju koji će umeti da podlegne pritiscima.

"Osam puta smo u polufinalu u nizu, svima smo dosadili", žale se u Madridu koji su titulu prvaka Evrope osvojili tri puta u poslednje četiri godine.

Uz to dodaju da se više o penalu priča u Španiji, nego u Italiji i da to govori o kakvoj se situaciji radi. Prst je uperen ka katalonskim medijima, Isko je komentarisao navode jednog novinara koji je penal nazvao krađom veka, kao sramotom, jer je isti novinar posle pobede Barselone protiv PSŽ od 6:1, takođe kontraverzne isto to krstio jednim od istorijskoh momenata u španskom sportu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Tuesday, 17.04.2018
21:06

Traze garancije da ce im dati jos nekog sudiju koji ce ih pogurati kada zatreba.

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
10:27

Kako vi imate pravo pričati da se ne smije svirati penal u sudijskoj nadoknadi,sjećaš li se Juventus Milan 2-1 prošle sezone u ligi,kad je vama tada penal sviran,još je nepostojeći,kako ono može biti penal kad Lihštajner napucava De Šilja u ruku a nije ni metar bio između njih dvojice,od tad nemam više respekta za Juventus, još ove sezone protiv Lacia isto,penal sviran u 94 minutu,ali je Strakoša odbranio penal Dibali,ima tu još mečeva kao ova dva kada se vama sviraju penali u sudijskoj nadoknadi, i tim penalima pokradete titulu.

avatar
Alex#10
Friday, 20.04.2018
23:32

Samo decko uzmi na kraju svake sezone pa pogledaj broj dosudjenih penala za i protiv. Pogledaj prvo u ligi a zatim pogledaj i uporedi sa drugim vodecim klubovima iz najjacih liga. Pa ces videti gde i na kom mestu je Juve. Juventusu ako dosude 7-8 penala u sezoni to je premija. Vama ce to da dosude za 10 meceva samo. Ako im dosude 7 penala u 38 kola i ako ih tako sudije guraju i ako se tako krade titula onda blago Juventusu na takvoj neprocenjivoj pomoci. Da znas nesto znao bi da je Juve u ratu sa fudbalskim savezom Italije i da se oni nikako ne podnose.

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 17.04.2018
16:07

Los je Bajern ove sezone, ali je los i Real, nema sta da se prica. Niko ne zasluzuje LS ove sezone

avatar
Al(a)din
Tuesday, 17.04.2018
15:57

Ma Perez ce to srediti, kao i prethodnih godina. Bice Humelsu i Martinezu dodeljeni crveni kartoni, da bi mogli napadaci Reala laksi Ulrajhu da daju gol

avatar
Mad Tiger
Tuesday, 17.04.2018
14:45

traze garancije da ce dobiti jos koji penal protiv bayerna,a moze i po neki gol iz ofsajda.napunili gace jer znaju sta ih ceka. :D

avatar
Jedan je CR7
Tuesday, 17.04.2018
14:43

Sudije imaju tezak poso, uvek je neko ostecen! Da je moglo nekako da idu dalje Real i Juve... i da onda igraju sa Bayernom u polu finale i tako se plasiraju u Finale i tamo pobede Liverpula ili Romu! I na kraju Juventus sa Realom Chempions!!! Ali ima opet problem... sta ce mo sa Barsom koja nije zadovoljna sa takvim rezultatima?!!! Znaci da jednostavno samo Jedan klub moze uzeti pehar a ne njih 5!!! A sada o utakmici sa Bayernom... govorim o Real Madridu i Realovim navijacima da sudija ili bilo ko drugi nema utisak na rezultat!!! Nemaju ga ni publika ni vremenski uslovi ili na primer dnevna forma igraca i sam trener!!! Kada Cristiano Ronaldo istrci na teren i Zabije 3-4 gola, kakve veze ima bilo sta drugo osim samog njega!!!

avatar
World is.... REAL
Tuesday, 17.04.2018
14:40

Zanimaju me tri stvari. 1. Koga bi vi koji kažete da se Realu nameštaju sudije u važnim mečevima, stavili da sudi meč Bajern Real? n2. Kakve veze ima da li je penal sviran u 3. ili 93. minutu? Penal je valjda penal uvek. Tj. zanima me da li postoji pravilo da se menjaju kriterijumi kada prodje 89. minut. n3. O kakvim emocijama pričate kao razlog da se ne sme svirati penal u 93. minutu? Jer sudija nikako ne sme imati emocije prema klubu kome sudi, odnosno ne sme biti pristrasan.

avatar
Alex#10
Tuesday, 17.04.2018
21:13

Nije isto koji minut je u ptanju i nije isto kakav penal je u pitanju. Postoji razlika izmedju igranja rukom, klizeceg starta i koskanja igraca. To su tri poptuno razlicita penala. Ali sve to nema nikakve veze jer jedino pravilo da se menjanju kriterijumi je kada igra Real (kada su u problemu, kada svi pa i oni sami vide da ne mogu vise nista da urade) i kada mec igra neki drugi klub. Samo tada ne vaze ista pravila. Uglavnom su pravila ista za sve.

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
10:05

Takođe isti kriterijumi imaju svi klubovi u Seriji A..... Ups Juve otišao u drugu ligu,i još sada kradete Benevento,Milan.Lazio,Napoli....

avatar
Luka Modric
Wednesday, 18.04.2018
07:54

Jel colina rekao da je penal? Je..prica zavrsena

avatar
scofield
Tuesday, 17.04.2018
13:49

Pa i Kolina kaze da je penal apsolutno opravdan. Znamo i Del Pjero sta je izjavio. Preterali su i to naravno uglavnom navijaci novinari barselone. U pravu su, u pitanju je zavist

avatar
Tuesday, 17.04.2018
13:23

Hajka na PSZ zbog Nejmarovog odlaska iz Spanije u Francusku.

avatar
BAGIIRA
Tuesday, 17.04.2018
12:27

Penal je bio cist, to neosporno. Cinjenica da vecu prasinu duzi katalonski mediji nego italijanski govori dosta ... Kompleksi manjeg kluba , vecita tema ... Real svakako treba da preduzme mere da sudjenje bude posteno , a ostalo , da pokusaju da osvoje 3 UZASTOPNI put LS , cime bi mozda ubili draz takmicenje , jer su razbili mit o neodbranjivosti ... Ali , ako neko mora , pa ko ce nego najveci klub na svetu ???

avatar
chaki
Tuesday, 17.04.2018
12:18

Odrace bavarce kako god da bude pa makar i uli henes svirao

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 17.04.2018
12:08

Naravno da hoce to sam i rekao posle dvomeca sa Juveom. Taj penal ce ih vise kostati nego sto im je doneo.

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 17.04.2018
11:46

Koju garanciju vi trazite najveci prevaranti evo vam jednu garanciju neka Zidan stavi u napad one koji imaju padavicu da bi padali u sesnajsterac Baerna znaju oni kako su krali LS zato tako pricaju evo i Ramos je garancija da nije bio u teren bez sesira i moze igrati u ostale kradje kako je bilo sa Man J Atl M Baernom sada NAJVECI PREVARANTI traze garanciju od njihovog tatu UEFE

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
10:00

Ne komentariši više,ne ide ti to od ruke...

avatar
HALAMADRID1233
Thursday, 19.04.2018
09:38

12 Ligi Šampiona 33 Lige,bolji međusobni skor, #VelikiReal

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 18.04.2018
17:06

2-6 5-0 0-4 2-3 0-3 mali real

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 17.04.2018
11:43

Elemenata za penal ima, ali ne sudi se. A Real je ostecen za cist gol Iska u prvom poluvremenu, cist drugi zuti karton za Mandzukica za udaranje Karvahala po licu, i sto je najneverovatnije meni da glavni, linijski i sudija kod starive nisu videli cist faul Matuidija nad Navasom, gde ga udara kolenom po ruci izbija mu loptu i daje gol. I onda jos kukaju kako je Juventus ostecen, evo ko ne veruje ima fala Bogu 10 klipova sa highlights-ima pa moze da pogleda. Forza Roma!

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 17.04.2018
15:17

Isto tako pretjeran drugi žuti za Dibalu. Faul na Kvardadu o kojem je govorio i Alegri.

avatar
Kajzer_soze
Tuesday, 17.04.2018
16:59

Tvoj komentar e dokaz da covek vidi to sto zeli da vidi(pogotovo kod Matuidi).nPuno srece u polufinalu.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 17.04.2018
11:42

Mediji su, sa casnim izuzecima, zivo zlo. Da li je moguce, da onaj ko zaista zeli da napise objektivan clanak, i barem minimalno se potrudi da nadje odgovarajuci snimak, pogleda ga, i dalje pise da je penal bio veoma kontroverzan!? Sta je kontroverzno u guranju i udaranju nogom igraca koji je u 100% prilici za gol? Da li je moguce da novinar koji je gledao utakmicu, pise o sjajnoj igri Juvea koji je zasluzio da ide dalje, a pritom ne pise o isto tako dobroj igri Reala koji je cak stvorio vise prilika nego Juventus? Razumijem da navijaci, kao sto sam i ja, laprdaju svasta bez gledanja, ali noivnar bi valjda morao da ima neku odgovornost. Kako je moguce da ostali novinari tek tako podlegnu hajpu, umjesto da kolegu koji pise tendenciozne clanke bojkotuju, odstrane i demantuju? Sad pisem o sportu, to je bezveze, isto se tako izvjestava i o ratu, politici, ekonomiji...

avatar
myspace
Tuesday, 17.04.2018
17:58

Objektivno. Vaskez je vec bio u padu da bi ga ovaj gurnuo, ovaj je prisao sa ledja i sa boka izbio loptu videlo se da je Benatia stigo do lopte i izbio. i Tu nema vise govora o penalu. kontakt jeste postojao ali ako je vec Benatia izbio loptua ovaj posle toga pao zasta da svira penal, sto se nije borio za loptu i poziciju?! Kako ti kazes 100% sansa tako nesto ne postoji u fudbalu tj ako je 100% onda je to gol zar ne? Vaskez je hteo grudima da spusti loptu, i zbog toga je kada je osetio da benatija startuje prosuo se na zemlju. Pitanje da li bi on tu loptu smirio i uspeo da sutne a da buffon ne reaguje koji je bio odmah pored. A opet skok Ronalda i Alexa Sandra, da je alex pao bio bi faul jer se ronaldo oslonio desnom rukom njemu na vrat pogledaj snimak. ali nije pao (steta) Brate koje sanse?! Juve ih skucao u svim segmentima igra, to ako imaju vise suteva koji idu preko stadiona racunas kao suteve? Ja ovde krivim Alegrija, koji je postavio odlicnu taktiku ali je treba vec u 70min da izvrsi izmene.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 18.04.2018
13:04

https://twitter.com/CaGee21/status/984311627494428672nsamo pogledaj i pada u vodu sve sto si napisao. Ponisten gol Iska, druga sansa kad nije sviran ofsajd, precka... Real je zadnjih pola sata isao po pobjedu. Nema teorije da je Juve bio bolji, ali da su odigrali odlicno - jesu.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 17.04.2018
19:13

Benatia nije ni pipnuo loptu, kad u tolikom trku stavis ruke nekom na ledja i jos iz skoka na nekom ko je 20 kila laksi od tebe i jos ne ocekuje duel , sigurno je da ces ga oboriti

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 17.04.2018
11:26

Kada je neko pokrao real i kada je ispadao su sudili za njih sada samo oni pricaju da je penal sta bi rekao Zidan da nije bio penal sada neka sviraju protiv njih takav penal da vidimo sta ce pricati najveci prevaranti realOVCI

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
09:57
avatar
Friday, 20.04.2018
11:36

@ HALAMADRID1233 (:

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 17.04.2018
11:25

..Rasel Krou aktivirao 70 profila i lupa minuse :D zemljo otvori se!

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 17.04.2018
11:13

..hajka nije samo zbog penala protiv juventusa,nego i zbog kradje protiv PSG-a,famoznih ofsajda protiv Bajerna,kradje Atletika u finalu i jos sto sta! Nagomila se to ko maloljetnom prestupniku..

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
09:57

Liga Evrope :D

avatar
NEMANJA RM
Tuesday, 17.04.2018
10:38

Stvarno nema smisla sta rade mediji i kako pokusavaju na sve nacine da sprece osvajanje nove lige sampiona,nije problem zasicenje,losa igra ali sudije bi mogla da nas unakaze u mecu sa Bajernom bas iz razloga koji su navedeni u tekstu. Nadam se korektnom sudjenju pa neka bolji pobedi.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 17.04.2018
10:37

Imaju pravo da kažu svoje mišljenje.Samo napred Real!

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 17.04.2018
10:16

Sta se oni brinu, kad kradu i to im ide od ruke

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
09:56

Liga Evrope :D

avatar
Steffmajster
Tuesday, 17.04.2018
10:09

haha loool.. vec im dodelili njihovog sudiju Kasaija, uzvratnu utakmicu kod kuce jos hoce sta, mozda 2 gola prednosti ccc real=uefa

avatar
HALAMADRID1233
Wednesday, 18.04.2018
09:56

hahaha vidim da se plašiš da REAL ne osvoji ponovo LŠ ali znaš šta,osvojit će je i ti ćeš plakati kući...I još nešto da te pitam,zašto tolika mržnja prema najboljem klubu svih vremena.Još to sveto ime REAL pišeš malim slovima,još si rekao da je Barsa najbolji(samo ako gledaš fudbal zadnjih 10 godina),najveći(ni u snu on ne može biti najveći klub) i najtrofejniji(ako gledaš kupove Petra Perića i ligu Mediterana...)klub svih vremena.

avatar
IL Fenomeno
Tuesday, 17.04.2018
10:07

Ma nek oni pricaju... svako ko je iole objektivan vidi da je penal postojao.

avatar
Luka Bojovic
Tuesday, 17.04.2018
11:11

Penal nikako nije postojao, vaksez u padu pre samog kontakta koji je bio vise nego blag, a kakav je kriterijum bio u te dve utakmice nikako se penal nije smeo svirati jer u prvoj tekmi za ostriji start nije dosudjen penal niti za ruku kazemira. Da ne pricam za zuti karton dibali za simuliranje iako je bilo kontakta sa ramosovim kolenom, a ovamo se ona balerina bacila 4 puta u kaznenom najmanje i to se svaki put bunila mase rukama i tako to a djidjiju odmah crveni . Posle neko kaze velicina kluba zavisi od ls , a ls je postala vise politicko takmicenje nego sportsko. Koliko taj tvoj real ima cistih ls da ih nijw pratio neki skandal kad su je uzeli u toj sezoni? Juve bar ima 2 al su posteno izgubili 5 finala, ovi nisu ni ove ni prosle sezone zasluzili da prodju

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 17.04.2018
11:20

Samo realIVCI kazu da je penal

avatar
MalaSkoljkica
Tuesday, 17.04.2018
09:51

Uplasili se da ce ostati bez kljucnog igraca koji ih dovodi do polufinala par godina za redom vec. Sta moze uopste Real bez golova iz ( nepostojecih) penala i iz ofsajda .

avatar
Admini pederi!
Wednesday, 18.04.2018
19:57

Valjda ti isti poklopnili Barsi 3 titule u LS

avatar
MalaSkoljkica
Friday, 20.04.2018
07:59

Ne decko. u zabludi si ocito. Real osvaja ls kao sto Penalda osvaja zlatne lopte 😂

avatar
Steffmajster
Thursday, 19.04.2018
10:07

jedna Barsina LS titula vredi kao sve realove... Pogledaj malo po cijim pravilima se igralo LS, ko je osnivao i kako se mestilo da real osvoji... Isto onako kao i sad, uz pomoc sudija

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 17.04.2018
09:50

Nema Real razloga za brigu...

avatar
4k4Dex
Tuesday, 17.04.2018
09:48

Pa sa pravom su zabrinuti ovo nije bio prvi put da su nepravedno lincovani skoro a penal bio cist kao suza kako kaze Kolina. Sad ce sudije imati zadrsku i nece smeti da svira nesto sto se ne sme ne svirati. Italijanska posla.

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 17.04.2018
11:03

Taj sudija koji ne sme da sudi ako se boji da sutra u novinama ne procita svoje ime je` l ga neko krivi za penal ne treba i da sudi na prvom mestu, jer nje dorastao svom poslu. Zamisli da ne sudi neki cist penal, ne ne pricam o kontroveznom da li je mogao ili ne, vec cist ono gde ne mozes reci da nije bio, sta bi ond abilo, ne bi ga stitili ni Kolina, kao i klub koji je ostetio? Uvek ce neko praviti pritisak, ali tvoje je da sudis, a ne da gledas sta ko pise od zute stampe.