Real VS Siti - prošli put rešio autogol, gosti danas potpuno drugačiji!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.02.2020.
15:27
Izvor: Sportske.net

Uvertira pred večerašnji meč u Madridu je i podsećanje na poslednji međusobni duel.

Foto: EPA/KIKO HUESCA
Foto: EPA/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Večeras ćemo gledati sudar titana, što se nije moglo reći kada su se Real Madrid i Mančester Siti sastali pre četiri godine.

Maja 2016. godine, Siti je prolazio kroz najgoru sezonu u novijoj istoriji, pre svega, tokom proleća uveliko se znalo da Pep Gvardiola na leto dolazi umesto Manuela Pelegrinija. To je umnogome poremetilo sve odnose na Etihadu, a Čileanac više nije imao nikakav autoritet u svlačionici.

Siti je sezonu u Premijer ligi završio tek na četvrtom mestu, to je ona sezona u kojoj je Lester bio prvi, a Arsenal i Totenhem ispred "Građana".

U prvom meču sa Realom u Mančesteru nije bilo golova, a u revanšu u Madridu jedan pogodak je bio dovoljan. Siti je bio blago rečeno očajan i bezopasan, Kompani je zbog povrede morao da izađe već u 10. minutu, zamenio ga je Mangala, a meč je rešen u 20. minutu autogolom Fernanda.


Danas, sve izgleda drugačije, Siti je dvostruki uzastopni šampion Premijer lige, ali Real Madrid nema Kristijana Ronalda. Zidan se vratio na klupu Reala, a Gvardiola će pokušati konačno da dođe do samog kraja LŠ.

Tog, 4. maja 2016. godine, timovi su nastupali u sledećim sastavima:

Real Madrid (4-3-3): Navas - Karvahal, Pepe, Ramos, Marselo - Kros, Modrić (Kovačić), Isko (Rodrigez) - Bejl, Hese (Lukas Vaskez), Ronaldo.

Mančester Siti (4-1-4-1): Hart - Sanja, Kompani (Mangala), Otamendi, Kliši - Fernando - De Brujne, Jaja Ture (Sterling), Fernandinjo, Hesus Navas (Ihenačo) - Aguero.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Thursday, 27.02.2020
10:03

Ovog puta rijesio sudija...

avatar
Badr Hari
Wednesday, 26.02.2020
19:33

Sve je isto samo njega nema...
... a nije ga bilo ni 2013/14 protiv Atletika pa je Ramos morao da mu omogući da sam osvoji LŠ za Real,
... nije ga bilo ni 2015/16 ponovo protiv Atletika pa je Ramos ponovo morao da mu omogući da sam osvoji LŠ za Real,
... potom je 2016/17 Kazemiro morao da mu omogući da još jednom sam osvoji LŠ za Real,
... i na kraju ga nije bilo ni 2017/18 protiv Liverpoola, pa je ponovo morao Ramos (lomljenjem ramena Salahu), te Bejl i Benzema (golovima) da mu omoguće da sam osvoji poslednju titulu LŠ za Real.

Nastavio bi on i dalje sam da osvaja LŠ da ga nije spečio Ajaks, nakon što je u 1/8 finala ponovo opljačkao Atletiko sudijama. Večeras stari prijatelj Manzano radi za njegovu statistiku. :D

avatar
The 8th King of Rome
Wednesday, 26.02.2020
18:08

1-0 za Real vcrs

avatar
Делија_момак
Wednesday, 26.02.2020
17:10

Ма шта неки причали, добија Реал ово.