Real u problemu - Lopetegi, gde su golovi?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.10.2018.
19:33
Izvor: Sportske.net

U Madridu golgeterski post.

EPA-EFE/MARISCAL
EPA-EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Real Madrid nije krenuo najbolje u novu sezonu, a problem u poslednjih nekoliko utakmica predstavlja - neefikasnost.

Poslednji gol je postigao mladi Marko Asensio u pobedi nad Espanjolom (1:0), od tada Lopetegijevi momci poste već 229 minuta u La Ligi što izaziva velike brige u Madridu.

Protiv Sevilje su primili tri gola dok su sa Atletikom utakmicu završili najmrskijim rezultatom 0:0.

Dosadašnjim učinkom ispred gola ova sezona je statistički najneefikasnija u poslednjih deset godina La Lige za Madriđane.

Odlazak Ronalda u italijanski Juventus je ostavio traga na brojke u napadu tima sa Santijago Bernabea, "Kraljevski klub" je postigao samo 12 golova – najmanji broj još od sezone 2006/07 kada su pod vođstvom Fabija Kapela postigli ukupno 10 golova do sedmog kola što ih je stavljalo tada na poziciji broj četiri iza Barselone, Valensije i Sevilje.

Lopetegijevi puleni u narednom kolu La Lige gostuju Alavesu, gde će probati da prekinu ovu crnu seriju, ali pre toga nastupaju u Ligi šampiona protiv CSKA  Moskva u Rusiji.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 02.10.2018
20:12

Komedija od trenera,unazadio je ekipu totalno,svi su igraci pod njim pali u formi,nemaju zelju,igru a tek je pocetak sezone i nisu imali jaceg protivnika sem atletika. Ocekuje se da ce ekipa procvetati posle odlaska Ronalda i Zidana a oni redom uvenuli,ne mogu da se sastave.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 02.10.2018
19:47

Real ove sezone bukvalno igra bez napadaca, bez devetke, kao da svaku tekmu ulaze sa igraca manje. A doveli su Marijana koji im opet ne igra. Lopetegi ne izgleda kao trener koji ima autoritet i koji sme nesto da uradi na svoju ruku, zato ce mu Benzema igrati celu sezonu u prvoj postavi.