Real treba da se plaši Ajaksa, Tadićev golman postiže evrogolove!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.12.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Šta li tek mogu ostali?

EPA/ANP/OLAF KRAAK
EPA/ANP/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa predvođeni reprezentativcem Srbije Dušanom Tadićem uspeli su da se plasiraju u drugu rundu Lige šampiona nakon impresivnih partija u najelitnijem evropskom takmičenju.

Nakon što su ostali neporaženi u grupi E pored Bajerna, Benfike i AEK-a, "Kopljaniacima" je žreb namenio možda i najteži zadatak od svih - Real Madrid.

Madriđani brane titulu u ovom takmičenju i svakako nisu protivnik kakav se može poželeti, ali Holanđani su već pokazali da mogu da se bore sa najvećim evropskim klubovima.

I pored neverovatnog igračkog potencijala u vidu De Lihta, De Jonga Zijeha i ostalih, "Kraljevski klub" bi mogao da se čuva i čuvara mreže Andrea Onane.

Kamerunac je na današnjem treningu pokazao neverovatnu tehniku pošto je postigao sjajan pogodak "makazicama" koji možete pogledati OVDE.

Onana je nedavno istakao da se ne plaši Reala, te da čak i u slučaju poraza njegove ekipe to neće biti od straha.

Izgleda da se nije šalio...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Wednesday, 19.12.2018
17:38

Реал ће подићи форму за елиминациону фазу, и убеђен сам да ће то бити довољно да се избаци Ајакс, а за нешто више касније, видећемо.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 19.12.2018
14:24

opasni su svakako mnogo mladih,talentovanih igraca plus par igraca koji imaju veliko iskustvo...verovatno nikog nece prodati tokom januara...inace De Liht je dao izjavu nakon osvajanja nagrade za najboljeg mladog igraca gde je rekao da bi radio igrao sa Zijehom nego sa Ronaldom i Mesijem