Real sveo spisak trenera na tri opcije! U procentima izgleda ovako, odluka moguća već sledeće nedelje!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.03.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Solari je bivši, čak i ako osvoji Ligu šampiona. Spisak sveden na tri kandidata, favorit i najrealnija opcija postoji, da li će sve biti završeno u narednih desetak dana?

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Sigurno je da Solari neće ostati na klupi Reala, posle dva poraza u "El Klasiku", teško da bi ga spasila i titula u Ligi šampiona, mada se to čini kao nemoguća misija.

Real već pravi planove, kako se priča, spisak je sveden na tri imena, a procentualno najviše šansi ima Alegri.

On je prošle godine rekao da je dao već reč Juventusu, da mogu da se čuju ove godine, i čini se da je prvi pik:

Alegri 50% - On bi odgovor mogao da pruži već sledeće nedelje. Naime, posle Atletika, ako ispadne, uslediće razgovor sa Anjelijem i Paratićijem.

"Meni je u Juventusu dobro, kao i svake godine pričaću sa Anjelijem, za dogovor su potrebne dve strane", kaže Alegri koji je praktično osvojio titulu.

I dok Paratići insistira da će Juve pokušati da ga zadrži, čini se da su navijači protiv jer titula ne znači ništa bez uspeha u Ligi šampiona gde je eventualno ispadanje u osmini finala silan neuspeh za pojačani Juventus.

I Alegriju se ne sviđaju reakcije navijača, sve je izvesnije da je njegov krug zatvoren i da bi mogao u Real.

Joakim Lev 30% - Ovo je stara želja Florentina Pereza, pozicije u nemačkoj reprezentaciji mu posle lošeg Mundijala nisu baš tako jake, ali svejedno ima ugovor do EP 2020. Ipak, Perez se nada da će uspeti da ga odvede jer kažu da se Lev uželeo klupskog fudbala, ali i i da bi mu Real bio kruna karijere.

Maurisio Poketino 20% - Ima najmanje šansi već je odbio Real, odnosno Totenhem ga nije pustio prošle sezone. Postoji doduše prilika ako se posle još jedne sezone bez trofeja i nezadovoljstva uloženim novcem odluči da ode, međutim, odšteta je ogromna, morao bi da plati sve do kraja ugovora. Levija je nemoguće prevariti, na neki način Poketino je zarobljenik, za pet godina, Totenhem je napravio dosta sjajnih stvari ali nije uzeo nijedan trofej.

Ovo su tri jedina kandidata, Konte je otpao zbog otpora svlačionice, Murinjo nije u planu, iako navijači traže da se vrati, i tu igrači nisu baš radi, pre svih kapiten Ramos da se povinuju Portugalcu koji je dosta toga lošeg rekao u svlačionici nakon odlaska, najbolja nada ostaje Alegri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Monday, 04.03.2019
18:00

Алегри никако није решење. Он је само нафилована верзија Муриња. Већину великих утакмица је тотално тактички подбацио, оба финала ЛШ, последњи пут га је Симеоне намагарчио. То што је доминирао Серијом А са Јувентусом ништа не значи. Са Левом је велика коцка, човек више од 10 година није у клупском фудбалу. Убедљиво најбоља опција је Покетино, али и најтежа. Реал не сме себи да дозволи нову грешку са тренером.

avatar
Badr Hari
Monday, 04.03.2019
14:43

Ovaj je imao sreću što su se 2 El Klasika igrala u 3 dana, pa je zato preživeo duplo više El Klasika od Lopetegija. :D

avatar
real4ever
Monday, 04.03.2019
13:17

Šta očekivati od uprave i Pereza kad su svi krivi osim njih. Ako će opet u ljeto mijenjati trenera, ne dovesti nikog kao prethodnih godina, bolje onda ništa ni mijenjati. Da je ostao Lopategi umjesto ovog šarlatana Solarija, ništa ne bi bilo lošije, do sada bi već Real uz šoping u januaru bio u borbi za sve trofeje. Lopategi je imao viziju i plan, ovaj nema ništa, više igrači uvažavaju i poštuju Pintusa kondicionog trenera nego njega, a on se samo zna svetiti nekim igračima koje ne voli. Navasu, Isku, Asensiju. Koliko su mentalno jaki igrači Reala vidjećemo u utorak. Ako prođu Ajaxa imaju dobre šanse da napadnu Ligu Šampiona. To je jedino takmičenje koje im je ostalo i mogu se samo fokusurati na njega, prvenstvo više nije bitno. Da li bio treći ili četvrti nebitno je.

avatar
Badr Hari
Monday, 04.03.2019
14:52

U utorak će im Felix Byrch dati potrebnu 'mentalnu snagu', a nakon toga će ih Čakir, Kujpers, Rocchi, Oliver, Kassai, Klatenburg, Skomina itd. dodatno 'mentalno ojačati' u narednim rundama i u finalu LŠ. :D

avatar
Zoran Krstin
Monday, 04.03.2019
15:53

Nije nebitno dali si treći ili četvrti, iako ne sumnjam da će Real biti barem treći. Ako si četvrti igraš kvalifikacije za LP i prema tome menja se ti i plan priprema.

avatar
ViniciusJR
Monday, 04.03.2019
13:02

Ja bih volio da vidim Klopa na klupi Reala, lako uspostavi autoritet, uvijek tezi napadackom stilu, gospodin. A od ova 3 imena, Poketino bi bio najbolji, moze i Alegri, Lev nikako (ne gotivim ga). Kako god, ova ekipa mora ozbiljno da se rekonstruise, previse je zasicenosti. Potrebno osvjezenje u svim linijama tima.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 04.03.2019
12:46
avatar
Agent Provocateur
Monday, 04.03.2019
12:34

Jasno je da trener, niti jedan jedini na svetu, ne moze da promeni cinjenice a to je da igracki kadar ove godine nije dovoljno dobar. Mladi nisu dovoljno sazreli iako ima kvaliteta, oni koji su u punoj snazi su potpuno ometeni promenama trenera, da ne kazem zateceni odlascima Ronalda i Zidana i neuklopljeni a jedan deo igraca je vec prosao zenit. Sledece godine ce par mladih igraca imati i kvalitet i iskustvo, mozda novi trener ozivi Iska i Asensija ali osnovni cilj mora biti zamena poluga koje su pokretale Real - Ronaldo, Modric, Ramos kao i igraca koji su donosili ekstra kvalitet - Benzema, Kros i Marselo. Kros se samo zasitio svetski i cetvorostruki evropski prvak osvojio sve, ostale stizu godine ili su otisli.

avatar
Mirjevac
Monday, 04.03.2019
22:06

Real ima dobre igrace, ali on mora daa menja sistem, da se odreke pomoc sudija i da pusti da igraci igraju a ne da se oslanjaju na pomoc sudija! U tome je problem!