Real spremio kaznu za Bejla, da li je ovo korak bliže rastanku?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.01.2019.
16:43
Izvor: Sportske.net

Čini se da Madriđani gube strpljenje.

Epa/Rodrigo Jimenez
Epa/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Geret Bejl se ponovo povredio, propustio je utakmicu protiv Real Sosijedada, koju su Madriđani izgubili na svom stadionu sa 2:0.

On je zbog povrede sedeo na tribinama, a osim što je propustio da učestvuje u samom susretu zbog povrede, propustio je i poslednjih 20 minuta utakmice u potpunosti.

Naime, on je uhvaćen kako napušta "Santijago Bernbeu" u 76. minutu utakmice, u tom trenutku su Baski vodili sa 1:0.

Tako je propustio gol Rubena Parda za konačnih 2:0, a u Realu su iznervirani njegovim postupkom rešili da pokrenu disciplinski postupak.

Naime, Velšanin je tako prekršio strogo pravilo kluba, da se igrači sa tribina odmah po završetku utakmice priključe ostatku ekipe, kako bi se stvara dobra atmosfera i jače zajedništvo.

Zbog toga će Bejla sačekati i kazna, najverovatnije finansijske prirode.

Bejl je tako još jednom razočarao navijače i čelnike kluba, zbog povreda nikako ne uspeva da ispuni svoj potencijal na "Bernabeu", a ovakim gestom je pokazao i da nema dovoljno želje i motiva da ispuni prazninu koja je nastala odlaskom Kristijana Ronalda, smatraju pristalice kluba.

Da li je ovo korak bliže rastanku dve strane, možemo samo da spekulišemo, ali je činjenica da su u klubu nezadovoljni, posebno zbog generalno slabih igara "Los Blankosa" ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 10.01.2019
00:45

Hahahaha, ala su se rastuzili i zaplakali ovi realovi navijaci, suza suzu stize zasto im Bejl nemoze donese trofeje koje su im sudije donele! I ronaldo nije nista mogo bez sudija, tako da nisu bile Perezove pare i tih sudija nista nebi oni osvojili! Evo prave slike reala bez sudija su nula nema ih cak ni na fudbalskoj karti spanije!

avatar
Rasel Krou
Wednesday, 09.01.2019
23:30

Kao prvo, svi oni koji su ikada pomislili da Bejl moze nasljediti CR a, veze sa fudbalom nemaju. Real ako trazi zamjenu za Ronalda neka se fokusira na Mbapea ili Azara a Bejlu bi se polako mogli zahvaliti na saradnji, suma sumarum isplatio se, nekim golovima je direktno donio jako bitne trofeje a fino se zaradilo i od marketinga. Pored njega u ovakvom fizickom stanju grehota je ne dati punu minutazu Asensiu i Viniciusu.

avatar
GO HARD
Wednesday, 09.01.2019
20:41

Trenutno Bejl ne moze nista doprineti timu sto mogu Asensio, Vinicius pa cak i Mariano/Brahim. Ne znam zasto se gura u prvoj postavi kad je najcesce igrac manje.

avatar
Trajke10
Wednesday, 09.01.2019
19:23

Prodajte ga... utopite ga...
ma poklonite ga i doplatite timu koji ga uzme!!!

avatar
GO HARD
Wednesday, 09.01.2019
19:51

Za 91 milion, postigao je pobednicke golove 2014 u finalu ls i kupu i u jos jednom finalu LS, samo time je sebe isplatio. Kutinjo/Nejmar za mnogo veci novac nisu doneli nista specijalno Psz-u i Barseloni, s tim sto ni ne igra u Barsi.

avatar
Mirjevac
Thursday, 10.01.2019
00:43

Prvo nije on 91 milion doso vec za 107, Ronaldo e doso za 94, drugo on i svi ostali iz realanisu nista oosvojili vec je to kupio Prez i sa sudijama je sve to osvojeno tto jjest kupljeno! zato nije fer da se pise da su osvojili vec da su kupili, evo ih sad bez sudija nema ih ni na karti! Nemoguce da Ronaldo kao jedan igrac da cini reala, Ronadlo je dobar igrac ali nije moguce da on sam sve da osvaja? Bez sudija su nula, zero!

avatar
Nerealno realan
Wednesday, 09.01.2019
18:24

Uvek mi je bilo facinantno kad novine pisu kako je Bejl Ronaldov naslednik. Ronaldo i Mesi nemaju naslednike na celom svetu u ovom trenutku! Idu njih dvojica pa 5 mesta prazno pa neko.. Nije los igrac Bejl ali zbog povreda nije mogao da pokaze mozda svoj pun potencijal..

avatar
GO HARD
Wednesday, 09.01.2019
19:50

Mbape moze obojicu u dzep da stavi kako je poceo.

avatar
Nerealno realan
Thursday, 10.01.2019
00:35

Dobar je Mbape, ima oooogroman potencijal, ali i dalje nije njihov nivo. Mozda za 2-3 godine i bude nesto od njega. Jos je on mlad, 19 godina tek :) Al da je dobar, dobar je, nema greske