Real siguran, Serhio Ramos golčinom ispisao istoriju!

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.06.2020.
23:53
Izvor: Sportske.net

Real Madrid siguran i sve drži u svojim rukama.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Majorke rezultatom 2:0 (1:0) u 31. kolu La Lige.

Real je bez mnogo problema pobedio ekipu koja se bori za opstanak, a strelci su bili Vinisijus Žunior u 19. i Serhio Ramos u 56. minutu.

Real je brzo došao do vođstva, pošto je Luka Modrić maestralno proigrao Vinisijusa, koji je bocnuo za 1:0. Gosti su protestvovali kod sudije, tražili su da pogleda VAR zbog prethodnog fuala Danija Karvahala, ali je arbitar samo odmahnuo rukom.

Najlepši momenat na meču dogodio se u 56. minutu kada je Serhio Ramos izveo fenomenalan slobodan udarac i pogodio same rašlje za 2:0. Ovim golom, Ramos je postao najbolji strelac u La Ligi kada su defanzivci u pitanju pošto je preskočio legendu Barselone Ronalda Kumana.

Do kraja, nije bilo mnogo uzbuđenja, Real je igrao koliko je bilo potrebno da se ne umara i da drži slabijeg rivala daleko od gola. Majorka je uspela još jednom da pripreti preko Budimira, ali to je bilo sve od gostiju.

Real Madrid se vratio na vrh tabele sa istim brojem bodova kao i Barselona, ali sa boljim međusobnim duelom, dok Majorku čeka paklena borba za opstanak, pošto je prva ispod crte sa tri boda manje od Eibara.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 25.06.2020
02:11

Hahahaha, opet pobeda uz pomoc sudije, dokle ce bre ovo da ide ovako,realu sudije zavrsavaju vecito pobede? Zar u spaniji nema neko ko ce da spreci ovu realovu kkradju uz pomoc sudija! I veceras protiv majorke im sudija morao pomaze, zar taj real nevredi vise nista kad mu sudije donose pobedu, zasto onda placa skupe igrace kad su im sudije sigurno jevtinijee, zato nea ral kupi jevtine igrace i da ih malo placa a da sudijama pojaca placanje posto oni sudije bolje igraju od skupih realovih igraca!

avatar
GoHardV3
Thursday, 25.06.2020
00:55

Dzaba juce sklanjalice i C tim Bilbaa naredjen po direktivi, opet se gleda u ledja realu :)

avatar
Mirjevac
Friday, 26.06.2020
00:44

Hahahaha, po kojoj direktivi, kad su neki igraci povredjeni, neki imaju kartone, a naj jaci su igrali! Tako je i sa barcom, i ona ce morati bez nekih da igra zbog kartona! Ali Real je sampion, njemu sudije zavrsavaju poso za vrlo malo para, a real placa basnoslovne svote na neznalice aa sudije pobedjuju! Morace real da se preispita, dali da poveca sudijama placanje a da skupe neznalice proda i da dovede neke amatere koje ce da placa vrlo malo, posto im skupi igraci i ne treebaju, niti u LaLigi niti u LS, sve sudije srede i real pobednik!

avatar
Thursday, 25.06.2020
00:51

Je li i sada Real krao?

avatar
Celtic FC
Thursday, 25.06.2020
21:41
avatar
Mirjevac
Friday, 26.06.2020
00:45

A kad nije krao?

avatar
Badr Hari
Wednesday, 24.06.2020
23:56

Kada Real krade za titulu čak ni najslabija Majorka ne može biti pošteđena njihove pljačke. Da li može biti očigledniji faul od Karvahalovog nad Dani Rodrigezom (za žuti karton) nakon čega je Real postigao prvi gol? :D Da ne pominjem kako je Ramos pred kraj prvog poluvremena MORAO dobiti drugi žuti zbog brutalnog nasrtaja na defanzivca Majorke.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 24.06.2020
23:55

sudija Lopez kao najbolji akter meca je nama maloletnim fanovima Messija zagorcao zivot time sto je priznao Realu 2 gola iz cistih ofsajda i nije dosudio 15 ociglednih penala za Majorku. :D