Real se mučio, Benz se približio najboljima!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.09.2019.
16:18
Izvor: Sportske.net

Francuz u sjajnoj formi.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala su dominantno otvorili susret sa Levanteom u četvrtom kolu Primere, vodili su sa 3:0 na poluvremenu.

Dva gola postigao je Karim Benzema, u listu strelaca se upisao i Kazemiro, a onda je sve stalo u nastavku, kada je Zidan izmenama pokušao da dotuče rivala.

Najpre je Levante smanjio zaostatak preko Majorala, a onda je Zizu na teren umesto Kazemira poslao najveće letnje pojačanje, Edena Azara.

Ušao je u igru i Militao u mesto kapitena Ramosa, krenuli su problemi.

Melero je smanjio na 3:2, drama je bila do samog kraja, duboko u nadoknadi Kurtoa je refleksom odbranom sačuvao pokušaj Veza sa par metara i tako sačuvao pobedu Madriđana. Više o samom susretu OVDE.

Upisali su trijumf, ali su problemi i dalje vidljivi, Jović je odigrao poslednjih 10ak minuta, bez preteranog učinka.

Dobra stvar je nakon tesne pobede forma Karima Benzeme, koji je postao najbolji strelac Primere sa četiri pogotka od starta sezone.

Interesantno je da je Francuz treći najbolji strelac u Evropi u 2019. godini sa 19 postignutih golova, ispred njega su samo Lionel Mesi i Kilijan Mbape.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Saturday, 14.09.2019
22:04

Kakve sjajne izmeni i potezi trenera alžirca, pa ne bi mongoloid tako ;-D

avatar
Badr Hari
Saturday, 14.09.2019
16:55

Nista lepse nego videti magic ZiZu-a u akciji: dotuci protivnika. :D Bilo bi to i lepse da mu dezurni upropastitelj Reala Benzema nike pokvario zabavu ili da mu je bar debeli Jovic bio starter. :D