Real se "istresao" na Granadi, Ronaldov "jamb"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.04.2015.
13:49
Izvor: Sportske.net

Sedam golova u mreži Granade do 57. minuta, mnogi su očekivali i rekord, ali do kraja još samo 2 gola u mreži gostiju.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Ekipa Real Madrida najavila je ponovni ulazak u formu u borbi za titulu prvaka Španije, danas je predvođena preporođenim Ronaldom savladala Granadu sa čak 9:1.

Fudbaleri gostiju su odigrali odličnih 25 minuta, a onda je usledio pravi pakao za njih.

Od 25. minuta do 38. Bejl i Ronaldo su postigli čak 4 gola, tri su bila delo najboljeg fubdalera na svetu, tako da su oni najavili pravi potop gostiju koji nisu znali za sebe na ovom meču i koji su samo čekali da se utakmica što pre završi.

Bejl je probio led danas, postigao je gol nakon što je zaobišao golmana, a onda je krenuo šou Kristijana Ronalda. Sa tri gola za samo osam minuta uspeo je da se izjednači sa Leom Mesijem sa 24 het trika u Primeri, pretekao ga je na listi strelaca i zapečatio sudbinu fudbalera Granade.

Na poluvremenu je već bilo 4:0, mogao je sudija da svira komotno kraj već tada, gosti se ne bi bunili.

Real je nastavio u istom ritmu, Benzema je postigao dva i Ronaldo 1 za 7:0, igrao se 56. minut kada se desio sedmi gol, mnogi su očekivali najubedljiviju pobedu u istoriji Primere.

Najubedljivija pobeda je pobeda Bilbaa nad Barselonom od 12:1 iz 1931. godine, nije bilo toliko daleko ovo dostignuće.

Ipak, malo su ukočili igrači Reala, Granada je smanjila na 7:1 u 74. minutu preko Ibanjeza, a do kraja smo videli još dva gola u njihovoj mreži.

Autogol Majnca i peti gol Kristijana Ronalda su bili dovoljni za 9:1.

Prvi put u karijeri Kristijano Ronaldo je u Realu postigao pet golova na jednom meču, čime je overio prvo mesto liste strelaca Primere sa 36 golova u sezoni. Mesi je na drugom mestu sa 32 gola.


Ova pobeda je pobeda sa najvišom razlikom Real Madrida još od septembra 1967. godine kada je Real Sosijedad savladan sa istim rezultatom.


Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke