Real propustio da dovede Atletikovog junaka!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 17.09.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net

Da li će Real žaliti zbog propuštene šanse?

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Atletiko Madrid je poznat kao klub koji odlično posluje, imaju fantastičan tim, ne troše mnogo novca i uvek su u samom vrhu, kako u španskoj ligi, tako i u Evropi.

Čolo Simeone je već pričao kako oni nemaju finansijsku moć kao neki drugi klubovi i da oni nemaju pravo na grešku kada su transferi u pitanju, a izgleda da su još jednom pogodili, makar za sad.

Atletiko je bio bolji u utakmici koju su odigrali za vikend, ali na kraju su jedva uzeli i bod na svom stadionu protiv Eibara, a debitant, mladi Borha Garses je postigao gol koji je njegov tim spasao poraza.

Borha Garses ima samo devetnaest godina,  mladi napadač je stigao u Atletikovu omladinsku školu 2016. godine, ali zanimljivo je da je pre Atletika on bio na probi i u Malagi i u Realu, i da su ovi timovi imali šansu da ga dovedu, ali su na kraju odustali od te opcije.

Mladi napadač je želeo da ode u Real, njegova cela porodica navija za "Kraljevski klub", a ako nastavi ovim tempom izgleda da će ispisati još jednu fudbalsku priču o tome kako je neki velikan imao ispred nosa fantastičnog igrača i nije iskoristio šansu da ga dovede.

Da li će Real žaliti zbog propuštene prilike?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 17.09.2018
18:04

Za ovom momka mislim da nece zazaliti sto ga nisu doveli. Bice samo ok igrac.