Real prati Barsu, Ćićarito koristi priliku!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.04.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je uz dosta muke savladao ekipu Selte u gostima, na kraju je bilo 4:2 u korist ekipe Karla Anćelotija.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Ekipa Real Madrida ostala je na istom rastojanju od Barselone nakon 33 odigrana kola pošto je danas protiv Selte u Vigu uspela da zabeleži novu pobedu i da tako dođe do 79. osvojenog boda.

Krenulo je veoma loše po ekipu Real Madrida, Nolito je doveo Seltu u vođstvo još u 9. minutu meča, ali je odgovor stigao veoma brzo.

Lopta se odbijala u šesnaestercu domaćih, došla je do Tonija Krosa koji sigurnim udarcem postiže lep gol za 1:1, igrao se 16. minut.

Samo osam minuta od tog trenutka bilo je potrebno igračima Real Madrida da dođu u prednost.

Prvo je Ronaldo propustio zicer promašivši prazan gol, da bi nakon toga Ćićarito iskoristio odličnu asistenciju Hamesa Rodrigeza, pokazao je svoje realizatorske sposobnosti i naveo Mančester Junajted i Real Madrid da se zapitaju žele li ga i naredne sezone.

"Ludnica" nakon toga se nastavila, Selta je nakon samo četiri minuta došla do izjednačenja, a strelac je bio Mina nakon što mu je prvi udarac završio na stativi. Pokupio je odbijenu loptu, Marselo nije uspeo da ga stigne, 2:2.

Ipak, to nije bio konačan rezultat prvog poluvremena. Hames Rodrigez je imao dosta sreće nakon asistencije Ronalda, nakon njegovog šuta sa šesnaesterca lopta se odbila od odbrambenog igrača Selte i ušla u gol - 2:3.

Drugo poluvreme je bilo nešto nezanimljivije, a tada smo videlisamo jedan postignut gol, ponovo u režiji Ćićarita Ernandeza.

Serhio Ramos je poslao loptu u stilu najvećih fudbalskih majstora ka Ernandezu, ovaj je odlično primio loptu, krenuo ka golu i rutinski savladao golmana Selte čime je postavio konačan rezultat.

Dakle, Real Madrid sada ponovo ima zaostatak u odnosu na Barselonu od 2 boda.

Golove pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak