Real ponudio odštetu, Lopetegi se samo nasmejao, Zidan ni da čuje!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.11.2018.
08:29
Izvor: Sportske.net

Pregovori oko raskida ugovora počeli, ali čini se da će im iscediti poslednji cent. Zidan rekao svoje...

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Lopetegiju se ne žuri, povređen je tonom Realovog saopštenja o otkazu, a kako se priča, nema nameru da radi ništa do kraja sezone.

Čovek koji je na klupi Reala proveo tek nekoliko meseci, i koji je zbog prihvatanja ponude Los Blankosa dobio otkaz kao selektor Španije, već ima ponude.

Priča se o nekim meksičkim klubovima, čak i reprezentacijama, no Lopetegi želi da odmori i dobro razmisli.

Prvi susret njegovih advokata sa Realom, prošao je loše. Naime, njemu bi do kraja ugovora koji je potpisao na tri godine, Real trebalo da isplati oko 18 miliona neto, ali jasno Madriđanima ne pada na pamet da to učine.

Ponuduli su šest, na šta se Lopetegi nasmejao, on može da sedi naredne dve i po godine i da uzme i poslednji cent od Reala. Jasno, to neće raditi, pokušaće da dogovori veću odštetu, a zatim da naredne sezone nađe novi posao...

Inače, katalonski "Sport" tvrdi da je Real probao da kontaktira Zidana, da mu nude da se vrati, da je svlačionica čak želela da razgovara sa njim i da ga ubedi, ali Francuz nije želeo ni da čuje o takvoj kombinaciji, on želi novi izazov na startu naredne sezone i nema nameru da se vraća u Real.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sami Aliu
Thursday, 01.11.2018
21:33

Pisete bez veze,dobice samo 3 m jer ima u ugovoru klauzolu da ako prdne prije 1.1.2019 sobice toliko...inače uzasan trener ne zaslužuje ni cent od Reala.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 01.11.2018
14:47

Ovce su za sisanje, bravo Lopetegi.

avatar
Sami Aliu
Thursday, 01.11.2018
21:38

Dobit će samo 3 M ,jer ima u Ugovoru da ako dobije otkaz prije 1.1.2019 dobija toliko...inace uzasan trener,ne zaslužuje ni cent od Reala.

avatar
Znajsha
Thursday, 01.11.2018
12:45

Kakvo pranje novca sa tim ugovorima.Nemas rezultate a trazis nadoknadu.
Sto se tice Zidana, zna da je Realovo doba proslo.3 titule za redom pa sada treba drugi da osvajaju.Znaci ko se sada uhvati za kormilo Reala taj sigurno tone.

avatar
Mirjevac
Friday, 02.11.2018
01:01

Mislis kupio tri titule za redom!

avatar
Znajsha
Saturday, 03.11.2018
01:02

Sve se placa dragi moj.Bitna je masa ljudi koja trosi i ko ce napraviti najveci obrt.Treba zadovoljiti Nemce,Engleze,Francuze,Italijane takodje.Treba uzimati Kinezima novac.Sve u svemu postoji neki red i dogovor kod tih mocnih klubova.Ogromna lova je u pitanju pojam za tebe i mene.