Real ponovo ''melje''!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.01.2015.
17:49
Izvor: Sportske.net

Posle dva uzastopna poraza, od Valensije u prošlom kolu i Atletika u Kupu kralja, madridski Real večeras pred svojim navijačima potvrdio da je to bila samo prolazna kriza.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

U prvoj večerašnjoj utakmici 18. kola španske Primere, madridski Real je bez problema slomio otpor Espanjola i na kraju slavio sa ubedljivih 3-0, iako je najveći deo drugog poluvremena odigrao bez isključenog Koentraa.

Ka četrnaestoj pobedi u Primeri ove sezone, Madriđane je večeras poveo Hames Rodrigez, vodećim golom u 12. minutu meča. Bila je to prelepa akcija, mat u tri poteza, Bejl-Ronaldo-Hames, odbrana gostiju je bila potpuno nadigrana i gol je bio neminovan - 1:0.

Naravno, tu se Madriđani nisu zaustavljali, a novi evrogol je viđen samo 15 minuta kasnije. Ovoga puta slobodan udarac sa blizu 25 metara, Garet Bejl je raspalio po lopti, uzdrmao stativu, od koje se lopta na kraju odbila u mrežu. Golman gostiju Kasilja je samo pogledom ispratio put lopte u mrežu - 2:0.

To je bilo sve od golova u prvom poluvremenu, a problem za Madriđane nastao je u osmom minutu drugog poluvremena, kada je Fabio Koentrao dobio direktan crveni karton, zbog oštrog starta nad protivničkim igračem.

Tu situaciju možete da pogledate OVDE.

Ipak, brojčana nadmoć gostiju se nije osetila na terenu, Real je nastavio da dominira, da stvara šanse, a pobedu domaćih je još ubedljivojom učinio Naćo u 76. minutu posle centaršuta Arbeloe sa leve strane terena - 3:0.

Mogao je Real i do još kojeg gola, pretili su i Isko i Ronaldo, ali je Kasilja uspeo da spreči još teži poraz Espanjola.

Sve večerašnje golove iz Madrida možete da pogledate OVDE.

Večerašnji program u Primeri nastavlja se od 18 časova, kada Malaga dočekuje Viljareal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Saturday, 10.01.2015
18:53

Samo su iskompleksirani Barsini navijači uživali u ovoj mini seriji poraza Reala, jer su vidjeli koliko je Real dominantan. Uzimaju ove godine titulu u Španiji, a i imaju veliku šansu u LŠ, posebno ako se još Bejl vrati u formu.

avatar
Boixos Nois
Saturday, 10.01.2015
19:30

Sa suđenjem kakvo Real ima u Primeri bila bi velika sramota kada ne bi osvojili titulu

avatar
SteveO
Sunday, 11.01.2015
00:49

Da su vama iskljucili igraca kao Realu veceras bilo bi kuknjave.

avatar
MikiMercurial
Saturday, 10.01.2015
19:35