Real po NBA principu, "preporučili" igraču da ne igra za reprezentaciju

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.09.2019.
16:37
Izvor: Sportske.net

Pred njegovim nacionalnim timom su odlučujući mečevi u kvalifikacijama za Euro 2020.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Real Madrid je zatražio od Luke Modrića na ne nastupa za reprezentaciju Hrvatske u prestojećim mečevima u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Vezista se povredio igrajući za Hrvatsku tokom prethodne reprezentativne pauze, od tada nije kročio na travu. Ipak, oporavio se i počeo da trenira, uskoro bi mogli da ga vidimo na terenu, ali u "kraljevskom" klubu ne žele da prepuste ništa riziku.

Naime, oni su Modriću preporučili da propusti mečeve reprezentacije, kako bi se u potpunosti opravio od povrede i smanjio rizik za stvaranje nove ili obnovu iste.

Jedan od funkcionera Reala iz Madrida je za hrvatske medije rekao da će uprava prihvati svaku Modrićevu odluku, ali nije demantovao da je iz kluba od njega zatraženo da porazgovara sa selektorom Dalićem oko svoje uloge u državnom timu sredinom oktobra.

"Vatreni" će se sa Mađarskom susresti 10. oktobra od 20:45h, tri dana kasnije gostuju u Velsu u istom terminu.

Nakon pet odigranih mečeva Hrvatska je prva u grupi E sa 10 bodova, po jedan manje imaju Slovačka i Mađarska, pa je jasno da su pred Hrvatima ključni mečevi u kvalifikacijama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Wednesday, 25.09.2019
19:41

Nema tu hoćeš nećeš, može on vjerovatno da ide i da odigra cijelih 180 minuta, ali transfer je u januaru i to će biti to. Vidjećemo hoće li biti glup. Ako te Real plaća moraš i da igraš a ne da igraš za Reprezentaciju a u Madridu po bolnicama. To je biznis i nema tu emocija. Da je to normalna firma a ne Fudbalski klub, dobio bi otpremninu i bio bi poslat u penziju, ovako će biti transfer. Da li će on biti u junu ili januaru to će zavisiti samo od njega.

avatar
Benz9
Wednesday, 25.09.2019
18:13

Ako cemo realno, bio bi bi red i da preskoci neku...ne mora obe ali barem jednu...sa 34 na ledjima , tijelo mu vise ne dozvoljava tolike napore kao u proslosti, a i do sada je igrao na svakoj utakmici,i onoj super vaznoj, ali i na onim potpuno nebitnim..