Real ostao bez 'džokera' u odlučujućim utakmicama!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 09.05.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Na poslednja dva meča u sezoni trener 'Merengesa' Zinedin Zidan po svoj prilici neće moći da računa na momka koji je neretko bio 'zlatna rezerva'.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

'AS' prenosi da je Lukas Vaskez doživeo povredu kolena na utakmici protiv Valensije i da je vrlo mala verovatnoća da nastupi na poslednje dve takmičerske utakmice za 'Los Blankose' u ovoj sezoni.

On sigurno neće igrati na meču poslednjeg kola Primere protiv Deportiva iz La Korunje na 'Riasoru', a Zidan iz predostrožnosti gotovo izvesno neće rizikovati ni sa Kejlorom Navasom, Garetom Bejlom i Danijem Karvahalom, u strahu da se njihovo zdravstveno stanje dodatno ne pogorša pred finale Lige šampiona u Milanu.

Real mora da trijumfuje u Galiciji, a da Barselone ne pobedi u Granadi kako bi osvojio titulu šampiona Španije.

Kada je reč o učešću Lukasa Vaskeza u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletika, više će se znati nakon detaljnih lekarskih pregleda, mada prvi prognoze nisu baš optimističke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.05.2016
20:47

Steta. Deportivo je skroz van forme, ne bi trebalo da budu problem, cak i s akombinovanim timom, ali za finale bi koristio. Smao da svi budu spremni za finale. Bice tesko, ali samo napred.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Monday, 09.05.2016
19:31

steta a borben igrac i zahvalan ne odustaje tek tako kad izgubi loptu....nadam se da ce se do finala oporavit

avatar
NIKE
Monday, 09.05.2016
19:28

Nema mali sreće, pored CRa i Bejla može biti samo džoker, više od toga teško. Kad neko kaže da je Bejl promašaj, a momak donio Realu trofej LŠ protiv Atletika, trofej kupa protiv Barce, sad uveo Real u finale protiv Cityja, dao je neki dan gol Barci i u ligi, ali zbog nekog razloga je poništen, mi obični smrtnici ne znamo razlog - momak je stvoren da rješava velike mečeve - imam osjećaj da će upravo on nekom bombom sa distance otvoriti Simeonovu odbranu u finalu i donijeti novi trofej Realu.

avatar
brat sergio#10
Monday, 09.05.2016
19:49

Atletiko nece imati sanse ako se Real malo samo potrudi. Ako Real bude trkacki dobar, Atletiko ce imati velike probleme jer Real ima kvalitetnije igrace. Ja Modrica vidim kao kljucnog igraca, igraca koji ce napraviti visak za Bejla ili Ronalda. Real ne igra tika-taku i to je najveci problem Atletiku.

avatar
REAL MADRID-BOSNA
Monday, 09.05.2016
19:54

nadamo se svi druze sretno i vama sljedece sezone iako ne igrate LS valjda cete se posvetit ligi sad i imate sad i mnogo vise odmora