Real - Odluka o treneru odložena za ponedeljak, oba kandidata traže isto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.03.2019.
08:52
Izvor: Sportske.net

Lista svedena, ovo su Perezove dve ideje, Solari će tim poslednji put voditi protiv Valjadolida...

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Santjago Solari će voditi tim za vikend protiv Valjadolida, posle toga bi mogao da se povuče uz odštetu.

Dva su kandidata da ga naslede, Murinjo i Zidan.

Raspoloženiji je Portugalac, koji bi odustao od namere da odmara do juna i odmah preuzeo konce. Trebalo bi da izgladi odnos sa Ramosom, a što se tiče Marsela sa kojim je u svađi, on je ionako u drugom planu i otići će iz kluba, najverovatnije u Juventus.

Murinjo ima određene uslove kada su pojačanja u pitanju, ali zaista niko ne može da mu obeća Nejmara i Azara o čemu se spekuliše.

Juče je Ramos održao sastanak sa igračima u Valdebebesu, Isko je bio prinuđen da se izvini ekipi jer nije ušao u autobus, iznerviran jer ga nije bilo u konkurenciji za meč sa Ajaksom.

Pričalo se o timskom duhu, Ramos n9ije pominjao svoj sukob sa Perezom, ali priča se da su ti odnosi telefonski juče izglađeni, svakako da će kapiten ostati.



Protiv Murinja su neki ešaloni u klubu, prvo direktor Sančez sa kojim je Portugalac imao problem u trećoj sezoni, kada je došlo do rascepa, to bi mogla da bude prepreka, ali pita se Perez.

Drugi kandidat je Zidan, njega bi otvorenih ruku dočekali svi u klubu, ali čini se da su male šanse da se Francuz predomisli.

Naime, u ovom trenutku, on bi tražio kompletnu kontrolu nad dešavanjima u svlačionici, a sa druge strane teško da bi Perez dozvolio da se recimo Navas vrati na gol, što je bila jedna od tački sporenja sa Zidanom, u situaciji kada je Kurtoa doveden za veliki novac.

Uz to, mediji iz izvora bliskih Francuz saznaju da bi on čekao najradije leto i Juventus koji smatra za dobru priliku.

Bilo kako bilo, i Murinjo i Zidan će tražiti potpunu kontrolu nad timom, i da sami dovode pojačanja, odnosno da imaju poslednju reč, što je van Engleske prilično teško.

Procenjuje se da je Murinjo realnija kombinacinja, da li je tako videćemo u ponedeljak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 08.03.2019
17:33

To sa Murinjom, zanci da Real hoce opet da ga Barca cuka sa po pet i vise golova? Hahahaha, Murinjo je katastrofa i kao trener a kao covek jos je veca katstofa, zato neka je srecnjo realu i dalje propadanje sa Murinjom!

avatar
Badr Hari
Friday, 08.03.2019
14:29

Perez je bio ubeđen da će mu copy/paste fora od prošle sezone biti sasvim dovoljna za prolaz u 1/4 finale, ali... Podsetimo se da je u prvoj utakmici napao PSG teškom artiljerijom Rocchijem, baš kao i ove godine Skominom Ajax, a da je oba revanša sudio Felix Brych. I Rocchi i Skomina su bili na visini zadatka, s' tim da je Rocchi bio nešto učinkovitiji (3:1 umesto 2:1), što je sa povredom Neymara i tradicionalnom PSG labilnošću i neuračunljivošću predstavljalo ključnu razliku. U oba revanša je Felix Brych bio vrlo dobar, samo što protiv Ajaksa to nije bilo dovoljno - taj revanš je ponovo tražio tešku artiljeriju klase Čakira, Olivera, Kujpersa... I sad mu je kriv trener što je potcenio situaciju, bzvz...

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 08.03.2019
14:18

'Naime, u ovom trenutku, on bi tražio kompletnu kontrolu nad dešavanjima u svlačionici, a sa druge strane teško da bi Perez dozvolio da se recimo Navas vrati na gol, što je bila jedna od tački sporenja sa Zidanom, u situaciji kada je Kurtoa doveden za veliki novac.' glavni i odgovorni za sve lose u klubu - Perez... nije do predsednika da odredjuje ko ce da igra.

avatar
Badr Hari
Friday, 08.03.2019
23:14

Nije ni do Derby d'Italija (ex. El Clásico) Juventina da se meša u 'posao' kraljevske dečice i da optužuje Pereza koji je Realu kupio sve što su 'osvojili' u poslednjih 5 godina. :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 09.03.2019
06:04

ju ju kakva si ti pametnica

avatar
Wolverine
Friday, 08.03.2019
12:53

Da je smijeniti Pereza pa da opet zaigraju fudbal

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 08.03.2019
11:41

Zidan , kakav Mourinha , taj gde je stao u Unitedu bi nastavio u Realu.

avatar
Los Vikingos
Friday, 08.03.2019
11:31

Najbolje resenje je dovesti Zidana opet i pustiti mu da radi svoj posao bez mesanja Pereza, jer on unistava klub sa svojim potezima, mora Kurtoa da brani, moraju Vaskez i Benzema svaku tekmu da igraju, Isko ne moze da igra itd. Kada bi svi radili svoj deo posla bez mesanja drugima, to bi bilo super. Ali znamo da od toga nema nista.

avatar
Friday, 08.03.2019
11:09

Realno po meni, Zidan bi bio najbolje rešenje plus smena generacije. Vaskez, Marselo, Benzema, Bejl, Naćo po meni više nisu potrebni. A možda i Kros i Modrić. Mislim da su svi ti igrači jednostavno prezasićeni i mora da se menja tim. Navas mora nazad na gol. Kurtoa je jedna obična kiksara. Kazemiro, Ramos, Karvahal moraju da ostanu. Što se tiče pojačanja, u to neću da ulazim, ali Asensio MORA da ostane.

avatar
GoHard
Saturday, 09.03.2019
14:39

Lo Selso je ove sezone u top 3 veznjaka u ligi ali pitanje za koliko bi ga Barsa dala

avatar
Steffmajster
Friday, 08.03.2019
10:57

sta??? igraci reala vec zaboravili dva poraza od Barse i ispadanje iz Lige Prvaka :O Alal im vera kako su prevazisli to za tako kratko vreme :)))

avatar
Guti
Friday, 08.03.2019
19:07

Ali zato vi ni niste zaboravili tko je bio 13 puta na vrhu evrope. Nikom klubu ne želim slabo, ali kada padne forma Barce, pa ima da se upišam od smijeha samo zbog tebi sličnih likova. Ako nisi vidio ovo je vjest o Realu tako da smaraš. Kad si vrhu, svi žele da padneš, ali jedni se vrate još jači ;)

avatar
Guti
Saturday, 09.03.2019
12:21

Ne znam, ja se bao ono sječam dok Barca i nije bile nešto tamo oko 2000 godine. Onda kada je došo Ronaldinho je počela neka kao era Barcelone koja još traje ;)

avatar
Steffmajster
Friday, 08.03.2019
23:52

bolje jednom na vrhu Evrope, nego takvih 13 puta kao real. Barsi ne moze da padne forma, Barsa je konstantno dobar tim i konstantno melje real gde god stigne, tako da dzabe cekas :D ako te smaram, slobodno me zaobidji ;)

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 08.03.2019
10:31

Nisam bas ubijedjen da je Murinjo pravo rjesenje. Mada. opet ponavljam, tvorac ovog Reala je Murinjo, igraci su se mijenjali od tada ali sistem igre je ostao manje-vise isti.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 08.03.2019
10:05

Koja smejurija ce biti ovaj Real ako im se vrati Murinjo, mada i sad su ali sa njim bice pravo uzivanje gledati kotrljanje kraljevske kante. Takodje i komentari kraljevske decice ce biti zanimljivi, posebno nakon sto su doticnog popljuvali na sva zvona.

avatar
Guti
Friday, 08.03.2019
19:09

a teki vi, imali ste ga za polu Boga i onda ovao ružno pričate o njemu. To sve kaže o vašem karakteru.