Real neuporedivo bolji, da li je Solari zaslužio šansu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.02.2019.
12:34
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" su konačno progledali, a zasluge nosi Argentinac.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Teška sezona za Real, odlaskom Kristijana Ronalda u Juventus i Zinedina Zidana sa klupe, nastali su brojni problemi.

Zizuov naslednik Lopetegi nije opravdao očekivanja, ubeležio je najgori niz u istoriji kluba, a pritom je i deklasiran u "El Klasiku" od Barse, koja nije imala Mesija.

Bilo kako bilo, on je nakon duela sa Kataloncima ostao bez posla, u nedostatku rešenja Perez je na mesto šefa struke postavio Santijaga Solarija, oji je prethodno radio sa B timom.

Video se odmah određeni boljitak, ali je i kod Solarija bilo brojnih problema.

Ipak, u poslednje vreme Real igra sjajno, remizirali su sa Barsom na "Kamp Nou" u okviru Kupa kralja, a pre tog susreta vezali su čak pet pobeda.

Igraju jako dobro, konačno se primećuje disciplina u njihovoj igri, uprava može biti zadovoljna.

Solari je pritom u prvi tim uveo nekoliko mladih igrača, pružio je pravu šansu Vinisijusu, koji blista u poslednje vreme, kao i Serhiju Rehiljonu, koji je zaista otkrovenje sezone za Madriđane.

Uprava je za sada zadovoljna, Solari je popravio rezultate, u tim uveo mlade igrače, radi sve što su se od njega nadali.

Bivši igrač Reala radi sve u svojoj moći da dočeka i narednu sezonu na klupi "kraljevskog" kluba, za sada mu ide dobro, ali zna se šta je na "Bernabeu" bitno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 08.02.2019
16:50

Ja nisam za to da mu se pruzi prilika jer Realu treba trener sa reputacijom i autoritetom, neko ko ce sa svojom filozofijom da promeni igru i citav sistem. Solari nije nista vidno doprineo od Lopetegija, samo su igraci usli u malo bolju formu kako je sezona do sada odmicala. Recimo svaki tim pretrci vise za vreme utakmica od Reala sto je katastrofalno, Isko ne igra nikako, igra mu Vaskez, ogroman hendikep za klub. Odbrana i dalje moze da primi gol od bilo koje ekipe na planeti. Dobra stvar je sto mladji igraci dobijaju vise minuta, mali Regulion igra mnogo bolje od Marsela kome su misli izgleda na sve drugo osim na teren itd da ne nabrajam vise. Ne ocekujem nista od Solarija u nastavku sezone, bilo kakav trofej bi bila premija sigurno. Jasno je da je ova sezona zrtvovana i da ce na leto biti velikih promena. Nadam se nekom Alegriju ili Poketinu...

avatar
adidas forever
Friday, 08.02.2019
16:20

Nisam uspeo da provalim, a još manje negde da pročitam, za šta to zasluge nosi Argentinac, a za šta je to zasluge nosio Lopetegi, tj. šta su to oni 'revolucionarno' uradili pa da bi Real igrao ovako ili onako? Isti igrači, ista klupa, ista koncepcija, isti protivnici, sve isto. Ako klub ranga Reala, Barse, Bayerna, Juvea itd. igra onako kako je Real igrao na početku sezone, sva je prilika da to ne može (pre)dugo trajati i da će se to sasvim sigurno 'samo od sebe' popraviti pa sve i da su mene doveli na mesto trenera. Međutim trenerska mitologija je u Madridu izgleda podjednako bitna koliko i fudbal, pa se od prosečnih trenera lagano prave heroji, 'najbolji na svetu' ili se proglašavaju 'najgorim na planeti', u zavisnosti od osvojenih trofeja u sezoni, a u poslednje vreme i u zavisnosti od rezultata u poslednje 3 utakmice. :D

avatar
GoHard
Friday, 08.02.2019
18:33

Strucnjace sta je Benitez uradio? Nisi sutnuo loptu nikad u zivotu ti pricas nesto

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.02.2019
01:42

Da nisu pare od Pereza nebi ni Zidan nista uradio, tako da samo znas!

avatar
adidas forever
Friday, 08.02.2019
23:02

A što mene pitaš za Beniteza? Pa neću valjda ja takvom stručnjaku da objašnjavam šta je Benitez radio, šta Anćeloti, Lopetegi, Zidan, ovaj, onaj, kada ti to imaš u malom prstu. To moraš da pitaš nekog od ovih tvojih drugara... :D

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.02.2019
15:59

Imao je 2,3 poraza sa 3 razlike. To je neprihvatljivo.

avatar
Paul Kersey
Friday, 08.02.2019
13:41

To što je Realu bitnoogu da zaborave od kako je uveden VAR u LŠ i dok Mesi igra u Primeri.

avatar
Admine bolesniku
Monday, 11.02.2019
17:24

Dok Roki igra LS,za Messija i Farsu nema LS

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 12.02.2019
00:34

Jadan si, potraži pomoć.