Real - Nema mira, napravio frku u svlačionici, sada protiv sebe ima Ramosa!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.03.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo kulminiralo posle novog poraza...

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Novi problemi u Realu, poraz je nebitan u smislu plasmana "Merengesa" koji su već glavom u Parizu, ali ostali su deset bodova iza Atletika na trećem mestu na tabeli.

Titulu su davno predali, ali problemi među igračima ostaju, došlo je do svađe u svlačionici.

Problem je Isko koji je reagovao kod izmene, već je poznato da želi da ide ako ostane Zidan, nezadovoljan je što Francz forsira Benzemu i Bejla, Real je bolje igrao u finišu prošle sezone kada je Isko bio starter.

Ali, posle meča u svlačionici ga je izribao lider ekipe Serhio Ramos koji je upozorio kolegu iz reprezentacije da truje tim već mesecima i da jednostavno tako ne može da se ponaša.

Ramos je do sada predstavljao glas razuma i kao najuticajniji igrač u Realu smirivao strasti između španskog klana koji predvodi baš Isko i ostalih igrača. Ali sada je veoma ljut na vezistu i čini se da ga je otpisao i da mu je dosta njegovih istupa.

To je samo pojačalo glasine da će Real prodati Iska, a verovatno svi veliki klubovi sveta želeće Andalužanina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 02.03.2018
20:04

Isko je za svi nji majstor, jedini koji medju njima ima tehniku, svi ostali su trkaci na duge staze! Ramos svetski rekorder u ubijanju protivnickih igraca i svetski rekord u kartonima, Ronaldo obicna pedercina koji samo ceka da mu se doda lopta, i da nije penala Ronaldo nebi ove sezone postigo go! Ima utakmica kad Isko nije igrao i isto su ti trkaci na duge staze ili gubili ili nereseno iigrali, tako vika na Isak je samo ispirlka ostalih slabih igraca! Koji je to klub ako jedan igrac moze sve da pokvari ili sve da popravi!

avatar
Raúl González
Thursday, 01.03.2018
22:51

Prodat Iska i Benzemu i vratit Hamesa i dovesti Marsijala (vidim da se povezuje sa Realom danas). I eventualno desnog beka kao zamena za Karvahala, može mali Kalabrija iz Milana

avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.03.2018
21:28

Isko je za tim tipa Liverpul.

avatar
Liga BBVA
Thursday, 01.03.2018
21:27

Šta reći o klubu u kome je Ramos glas razuma. 😂😂😂

avatar
Thursday, 01.03.2018
21:49

Mrsko ti da se prijavis na prvi akaunt Boixos? :D

avatar
Wolverine
Friday, 02.03.2018
14:58

Ramos je svoja budala, ali srčanijeg igrača i pravog vođu Real neće nadugo imati. A svi ti ciganski ispadi, to je normalno za romanske i latinske narode i kolektivno se fudbal kao sport malko propederisao.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 01.03.2018
21:13

Sve same bre gluposti, jutros na treningu vidim Ramosa i Iska kako zbijaju sale, za'ebavaju se ljudi, opustena atmosfera. Samo malo da se pogleda neki trening i sve ce biti jasno...

avatar
Jedan je CR7
Thursday, 01.03.2018
20:56

Ajde sada svi da fino lepo meni cestitate kao expertu koji sam uvek piso u komentarima o Isku! Ja kazem Isko ne vredi a vi se ne slazete, ja kazem isko ima losu statistiku- meceva-golova-asistencija a vi meni minuse! Ja govorio i sada kazem opet da je Isko toliko smetalo za pravog i jedinog uzdanucu Reala, Cristiana Ronalda! Kada igras sa prvim, nekad drugim igracem sveta 4 godine zajedno i on ne dobije 7-8 direktnih Asistencija od tog Iska! Onda nesto nije u redu... A ima i vas koji ce mozda da kazu da je problem kod CR7, da slucajno ne utrcava u prazno hahaha! Ima vas koji tako misle bez zezanja! Rec Nestvaran je u redu za CR7! Pozdrav svima

avatar
choda gauchooo
Friday, 02.03.2018
13:53

nemas veze sa fudbalom.. sramota me je tvoje sramote...

avatar
Mirjevac
Friday, 02.03.2018
20:09

Isko je jedini igrac u realu koji jetehnicki podkovan, svi ostali su obicni trkaci na duge staze! Ramos svetski igrac za ubijanje protivnickih igraca i svetski prvak u kartonima! Ronaldo obicna bedercina i koji samo ceka da mu se doda lopta i koji samo ceka na penal da bi se upisao ulistu strelaca, da nije bilo penala Ronaldo se nebi ove sezone upisao listu strelaca! Koje je to klub ako jedan igrac moze da unisti ili daa popravi situaciju u klubu? Isko nije igrao u svim utakmicama i kad njega nije bilo isto su prolazili iili gubili ili nereseno bez njega! Pogledajte statistiku i videcete! Zato srecno Isko i drugom klubu, Isko se zezno sto nije otiso u Barcelonu, sad bi bio tamo standardni igrac!

avatar
Jedan je CR7
Friday, 02.03.2018
17:21

Izvinjavam vam se sto sam vas osramotio! Necu nikad vise, obecavam! I stvarno je moja greska sto kada godunu dana unapred vidim gde je zapelo u Realu-mislim na ovu sezonu i tako kazem da je Isko jedini i veliki problem! I sada to izlazi na videlo, Ali nazalost ne i za tebe! Jedan ucinak fudbalera je koji pravi tim bolji kada on igra a u ovom slucaju kod Iska je obrnuto! Ne bi se trudio da vam ovo objasnjavam profesionalo Ali mi je stalo do CR7 i nije fer da jedan Isko bude sa njime u isti sastav i tako ga koci zato sto je smrtno ljubomoran! Sve utakmice ove sezone sto je Real dobijo sa visokim rezultatom, nije bilo Iska u pocetni sastav, koci igru, umisljen je i dobar tehnicar sa katastrofalnim procentom preciznih dodavalja... i koji nikada ne Explodira! Inace sam Veliki Experta za Formulu 1... Ali za fudbal bi trebao da budem slep i tako mozda bi vi bili bolji od mene! Prati me na portalu mozda i naucis nesto od mene! Pozdrav i nista licno

avatar
Thursday, 01.03.2018
19:19

Izvor kurir :D

avatar
Pera lozac
Thursday, 01.03.2018
19:31

Ne nego sportske imaju skrivenu kameru u svlacionici svih klubova evrope.Tako da jednostavno moraju znati sta se desava po klubovima.

avatar
Thursday, 01.03.2018
19:49

Autor ovog teksta uglavnom je taj koji uvek ima informacije iz svlacionica, cuj Ramos i Isko se zamerili a ovamo porodicni rostilj pre neki dan, da sigurica :D