Real Madrid predstavio Brazilca: "Daću život za ovaj klub"

Autor: Milovan Longinov
utorak 18.02.2020.
17:04
Izvor: Sportske.net

Transfer karijere i ispunjenje dečačkog sna.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid od danas u svom sastavu ima još jednog Brazilca. U pitanju je mladi Rejnier, dosadašnji član Flamenga.

Ovaj 20-godišnji momak došao je u Madrid za 35 miliona evra i on je treći mladi Brazilac koji je u poslednje dve godine stigao u Real, posle Vinisijusa Žuniora i Rodriga.

On nije uspeo da zadrži suze na svojoj promociji i priznao je da je ovo njegov dečački san.

"Ovo je ispunjenje sna za mene i za celu moju porodicu. Presrećan sam što sam ostvario svoj dečački san. Svi igrači su me lepo prihvatili i jedva čekam da sarađujem sa gospodinom Raulom Gonzalesom. Trener mi je poželeo dobrodošlicu i mnogo sreće. Sada želim da uživam i da zaigram što pre za Real Madrid i što bi rekli u mojoj zemlji - da dam život za ovaj klub", rekao je Rejnier.

Njega u domovini odavno porede sa Kakom, ali Rejnier kaže da može da igra i na ostalim pozicijam u napadu, ne samo kao "desetka".

"Kaka je jedan od mojih idola i drago mi je što me porede sa njim. Mogu da igram na svim pozicijama u napadu, da ulazim u završnicu. Pričao sam sa Kakom o Realu i zaista cenim to. Daću sve od sebe. Nije mi bitno gde igram"
, istakao je on.

Rejnier će do kraja sezone igrati za drugi tim Reala, Kastilju, a očekuje se da na leto odradi pripreme sa ekipom Zinedina Zidana, nakon čega će biti poznato kakav će biti njegov status naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke