Real jedva dočekao, Barsa se okliznula!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.06.2020.
23:58
Izvor: Sportske.net

Sevilja i Barsa odigrali nerešeno.

AP Photo/Angel Fernandez
AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

U okviru 30. kola španske Primere ekipa Sevilje je dočekala Barselonu i baš je ovo bila utakmica u kojoj su se nadali navijači Real Madrida da Barsa može izgubiti koji bod.

To se i desilo.

Bilo je 0:0, u utakmici koja je bila veoma tvrda, bez previše šansi i na jednoj i na drugoj strani.

Počelo je šansom za Suareza čiji je udarac zaustavio Vačlik, a potom je i nakon slobodnog udarca Mesija Kounde izbio loptu sa gol linije. Ista situacija minut kasnije, s tim što je sada Vačlik dobro intervenisao.

Dosta nervoze na kraju prvog dela igre, Mesi se iznervirao jer je Karlos veoma jako krenuo ka Suarezu. Argentinac se iznervirao i gurnuo u grudi Karlosa koji je kao pokošen pao na zemlju. Bez kartona za njih dvojicu, samo ga je kasnije dobio Buskets.

Sevilja nije pretila u prvom delu, ali je krenula ozbiljnije u drugom. Okampos je šutirao, Ter Štegen je dobro odbranio. Samo minut kasnije, u 57. je Ter Štegen ponovo intervenisao tako što je odbranio udarac Munira.

Poslednjih dvadesetak minuta u igri je bio i Nemanja Gudelj koji je pomogao odbrani svog tima da izađe na kraj sa Mesijem i družinom.

Mesi je imao još jedan slobodan udarac, ponovo je prebacio živi zid, ovoga puta je golman Sevilje odlično reagovao i prebacio loptu preko prečke.

Ipak, utisak je da je Sevilja bila bolji tim u drugom delu igre, nije pomogao ni Grizman koji je ušao u drugom poluvremenu umesto Vidala, ostalo je 0:0 što najviše odgovara Real Madridu.

Baner 10

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Saturday, 20.06.2020
08:59

moj idol Messi bi unistio Sevillu al sudije nisu svirale ismisljen penal kao protiv Leganesa. :D

avatar
Bádr Hari
Saturday, 20.06.2020
08:58

kako se ovo desilo kad Barsa imo mog idola Messija koji proigrava,razigrava i koji ima neku samo nama njegovim fanovima vidljivu magiju. mora da je izlizani opet potplatio sudije da pokradu mog ido...htedoh reci Barselonu. :D

avatar
BlueBoy84
Saturday, 20.06.2020
07:27

Sevilja mnogo bolja. Barsi hitno treba rekonstrukcija

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 20.06.2020
00:20

Sasvim ocekivano

avatar
GoHardV3
Saturday, 20.06.2020
00:19

Jeseeeeeeeen u meni, tuguje. Cao Barso, koliko god te gurale sudije i izmisljale penale protiv Maljorke i slicnih, dzaba. :)

avatar
P. S.
Saturday, 20.06.2020
00:13

Očekivano gubljenje bodova protiv Sevilje, a kao glavni razlog tome su katastrofalni završni pasovi i centaršutevi igrača Barse. Naravno nedovoljno agresivnosti i brzine u napadima Barse pomagali su odbrani Sevilje da se lako postavi, tim pre što je Barsa uporno pokušavala da proturi loptu tamo gde je bilo najviše igrača Sevilje. Sa druge strane Sevilja je bila konkretnija u napadima, ali nedovoljno dobra u završnici za nešto više od remija, koji im btw i sasvim odgovara. Ipak gubili su sasvim dovoljan broj lopti na svojoj polovini da su morali biti kažnjeni da Barsa nije bila ovoliko loša u završnici. Vrlo loše i neozbiljno za utakmicu koju su morali da dobiju.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 20.06.2020
00:00

Sta li ovi separatisti jadnici misle da ce sa ovim vozacem ferbusona na klupi da urade, ispunice se moje prorocanstvo da zavrsavaju sezonu bez trofeja, kada ode missi to ce postati redovna pojava