Real - i posle Ronalda, "Ronaldo"!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.09.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" ima novu super-zvezdu.

EPA/MARISCAL
EPA/MARISCAL

Povezane vesti

Mnogi su se zapitali ko će popuniti rupu u Realu odlaskom Kristijana Ronalda u Juventus.

Iako su mnogi pikirali Gereta Bejla kao njegovog "naslednika", pojavilo se jedno domaće ime - Marko Asensio.

Fantastični fudbaler je na sjajan način započeo sezonu - u Primeri je tri puta asistirao na isto toliko utakmica, a briljira i u dresu reprezentacije Španije pošto je pogotkom i trima asistencijama protiv Hrvatske najviše doprineo ubedljivom trijumfu "Furije".

Španac možda nije toliko ofanzivan kao najbolji fudbaler sveta, ali u "Kraljevskom klubu" veruju da imaju dovoljno fudbalera tog kalibra koji bi mogli da završavaju akcije koje uglavnom započinje ovaj 22-godišnjak.

Čak se i Florentino Perez zalaže da se Asensiju pruži gotovo isti prostor kao i Ronaldu kako bi postao jedna od najvećih svetskih zvezda jer je upravo to potrebno Realu za "život posle Ronalda".

Igre kod Julena Lopetegija ove sezone to ispraćuju na najbolji mogući način, momak koji je pre tri godine plaćen Majorci svega pet miliona evra može postati jedan od najboljih fudbalera sveta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 16.09.2018
13:44

Ova sezona je prilika da pokaze koliko zna i ume jer ce sigurno biti u prvoj postavi. Krenuo je odlicno samo u ovom ritmu da nastavi i Real ne mora da brine sto se te pozicije tice. Mene vise brine napadac, Marijano ne dobija priliku, opet Benzema igra celu utakmicu iako apsolutno nista nije uradio tokom iste. Bejl je takodje bio los ali nije bio losiji od Benzeme a izasao je pre njega, jos ovaj ubacuje Vaskeza a pritom juri rezultat.
Nema smisla. Nadam se da Lopetegi nece praviti takve greske vise.

avatar
GoHard
Sunday, 16.09.2018
13:17

Asensio juce prodje ceo tim Bilbaa tj predribla i dodje do 16 dobaci Benzemi, benzema ne uradi nista...

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 16.09.2018
11:34

Dobar je Asensio igrac,ali on nema tu konstantnost igranja na najvecem nivou.Moze jedan igrac imati sve kvalitete,ali igrati fudbal konstantno dobro iz utakmice u utakmicu,moras biti nenormalno jak mentalno,to je kljuc.

avatar
GoHard
Sunday, 16.09.2018
19:10

Pa nije ni da Mesi ima tu konstantnost, a kako je sve cesce ta konstantnost se gubi u nokaut fazi lige sampiona protiv iole jaceg protivnika. :)

avatar
MSSZRMK
Sunday, 16.09.2018
11:04

Asensio je juče bio najbolji i najopasniji.

avatar
GoHard
Sunday, 16.09.2018
14:50

Ocekujute minusevi, dobio sam u debati ono Stefoona s 950 profila naljutio se lik sad svim navijacima Barse srazmerno 20+ a nama minusevi :D