Real i Milan "u ratu", Madriđani prvi kontaktirali Žorža Mendeša!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
16:08
Izvor: Sportske.net

Španski i italijanski velikan imaju slične ideje, u igri i "superagent".

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Real Madrid je nedavno otpustio Julena Lopetegija, nakon serije katastrofalnih rezultata. Poslednji u nizu bio je poraz od Barselone u "El Klasiku" od 5:1, taj udarac Lopetegi nije mogao da preživi.

Ekipu trenutno predvodi Santijago Solari, bivši igrač kluba, koji je donedavno predvodio Kastilju, a na debiju je Argentinac upisao trijumf protiv Melilje u Kupu kralja (4:0).

Ipak, čini se da je Solari samo prelazno rešenje, kako Real aktivno traži novog trenera.

Velika želja Florentina Pereza je trener Totenhema Maurisio Poketino, predsednik Reala bi rado ponovo sarađivao i sa Murinjom, ali se čini da su Argentinac i Portugalac realnije opcije za naredno leto.

U medijima kao glavni kandidat figurira Antonio Konte. Italijan je bez angažmana od kako je letos napustio Čelsi, ali i tu postoje problemi, Konte ne želi da radi sa grupom igrača koja je podržavala sada već bivšeg trenera.

Novo ime se pojavilo u čitavoj priči, u pitanju je još jedan trener koji je trenutno slobodan, bivši trener Sportinga i Monaka Leonardo Žardim.

Real je navodno već kontaktirao njegovog agenta, čuvenog Žoržea Mendeša, žele da Žardim preuzme ekipe makar do kraja sezone.

Problem bi mogao da bude u tome što je za obojicu slobodnih stručnjaka zainteresovan i Milan, kojem ne cvetaju ruže i sve se više piše da su Gatuzu dani odbrojani.

Za Žardima je zainteresovan i bivši klub Sporting, ali čini se da on nije prva opcija "Lavova".

Videćemo kako će se stvari odigrati, Žardim se i letos još pre Lopetegija pominjao kao jedna od želja kluba sa "Bernabeua".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 01.11.2018
20:16

Kod Zardima je Bakajoko bio dobar igrac.

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 01.11.2018
18:29

Dobri su obojica ali nije mi jasno zasto Milanu ne cvetaju ruze kad su cetvrti na tabeli?Svi timovi koji su ispred su realno bolji od njih.

avatar
Misosesic
Thursday, 01.11.2018
18:24

Tooooo koliko ja dugo već trabunjam ovde da je Leonardo Zardim najbolja opcija za Real hvala bogu da neko i u Realu razmišlja slično.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
18:00

Svakome po jedan od te dvojice i mirna Backa, to se zove elitna diplomatija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 01.11.2018
17:18

Zardim je bolja opcija od kontea...zna da radi sa mladim,talentovanim igracima kojih u realu ima mnogo...konte je vise kao diktator,sigurno bi oterao neke kljucne igrace