Real i Liverpul u klinču oko veziste!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.04.2020.
09:11
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose da će se "Redsi" boriti sa "Los Blankosima" oko potpisa ovog fudbalera.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako prenosi "Liverpul Eho", ekipa sa "Enfilda" će se na leto boriti sa madridskim Realom oko potpisa veziste Lila Bubakarija Sumarea.

Ovaj francuski fudbaler je još jedan u nizu igrača koji su svoj kvalitet pokazali u dresu "Doga" u prethodnom periodu.

Ekipa sa "Pjer Moroja" je ponajviše zahvaljujući sportskom direktoru Luisu Kamposu uspela da izraste u pravog izvoznika kvalitetnih fudbalera.

Minulog leta su od prodaje igrača zaradili 143 miliona evra, Pepe je završio u Arsenalu za 80, Leao u Milanu za 23 miliona eva, za milion manje Lion je otkupio vezistu Tijaga Mendeša, po devet miliona evra zaradili su na prodajama Jusufa Konea, takođe u Lion i Anvara El Gazija, koje je otkupila Aston Vila.

Baner

U međuvremenu su novi igrači izbili u prvi plan, poput mladog Osimena, ali i pomenutog Sumarea, za kojeg je u januaru interesovanje pokazao i Čelsi.

Liverpul ga takođe prati već neko vreme, a 21-godišnji vezista je skrenuo pažnju i madridskog Reala, pa će se za njegov potpis na leto voditi velika borba.

Sumare je visok 188 cm, igra na poziciji centralnog veznog i najbolje se snalazi u ulozi "boks-tu-boks" igrača. Upisao je 20 nastupa u Ligi 1 ove sezone i još šest u Ligi šampiona, nije e upisao u listu strelaca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke