Real - Dvojica igraju za ugovor protiv Ueske, pogodite ko je zakucan za klupu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.10.2020.
11:28
Izvor: Sportske.net

Čekamo sastav, Real dočekuje novajliju koji nema pobedu, ali ima pet remija u sedam mečeva, Zidan zabranio igračima da razmišljaju o Interu.

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Real će danas dočekati Uesku jasno je da moraju da pobede, a Zidan je zabranio igračima da razmišljaju o duelu sa Interom koji će biti ključ za evropsko proleće.

Francuz se boji da rotira, ali će morati kako bi sačuvao neke igrače za Italijane. Ono što je poznato je da će Isko i pored kritika na račun trenera igrati danas od početka iako je izgubio mesto u timu, a kraj leve aut linije se vraća Marselo.

Štampa na Iberiji ambiciozno najavljuje da dvojica "senatora" igraju za novi ugovor, ali čini se da su to samo priče da će njih dvojica na kraju sezone napustiti klub.

Zidan ima samo jednu dilemu, da li da rizikuje sa Azarom, ili ga sačuva, u tom slučaju bi Vinisijus sa Asensiom i Benzemom činio trio. Francuz se izvinio Brazilcu posle reči da mu ne dodaju loptu protiv Gladbaha, biće zanimljivo videti kako će sve funkcionisati ako mladi fudbaler dobije šansu od prvog minuta. Modrić će početi umesto Krosa, odmaraće se i Varan, u igru će Militao koji je odigrao ni 10% minuta minuta ove sezone...

baner 9

Na klupu se vraća Marijano Dijaz na koga Zidan ne računa, društvo će mu praviti Rodrigo koji je mnogo obećavao, ali sada ne dobija šansu i naravno naš Jović koji će izgleda sačekati januar da pobegne glavom bez obzira. Ako krene loše, videćemo koga će ubaciti trener, ili ako Real bude ubedljiv u prvom poluvremenu za očekivati je da odmori Benzemu, Kazemira i Asemsija. Od prvog minuta će na terenu kao desni bek biti Lukas Vaskez, drugih rešenja nema...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke