Real doneo konačnu odluku oko trenera, loše vesti za Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.03.2020.
09:13
Izvor: Sportske.net

Pandemija naterala Real da donese ranije neke odluke. Evo šta će se desiti tokom leta...

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Real Madrid mora da planira unapred, Španija je žarište virusa i niko ne vidi kako će se završiti sezona. Ipak, kako piše "AS" odluka je doneta, kada je trener u pitanju.

Ma kako se završi (Real je blizu ispadanja iz Lige šampiona), a neizvesno je hoće li se trkati za Primeru, Zinedin Zidan će ostati trener.

Njemu je navodno to saopšteno i od njega se traži da napravi planove za sledeću sezonu.

Ono što se zna je da će imati na raspolaganju veliki broj mladih igrača koji su se dokazali na pozajmicama, vratiče se Hakimi, Odegard, Reguljon i rezervni golman Lunjin, kao i još par igrača za koje je možda rano, poput Kuba.

List piše da će igrači poput Odriozole koji je već na pozajmici, Džejmsa Rodrigeza, Bejla i na žalost Jovića), napustiti klub.

Real će sasvim sigurno dovesti neko veliko pojačanje, Van de Bek je već blizu, a videćemo šta će biti sa Pogbom.

Kazino baner


Inače, vodeći kolumnista "AS" piše danas da je Luka Jović razočaranje, da nije isti igrač koji je kupljen od Ajntrahta i da Marijano Lopez zaslužuje šansu. Da li je to zaista kraj za Luku i kakvu će odluku doneti Zidan zavisi od mnogo stvari, ali ako stigne novi napadač (kao i uvek dosta imena je u opticaju), jasno je da će Jović morati da ode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 20.03.2020
12:57

Svi smo ovo znali

avatar
Friday, 20.03.2020
11:12

Luka ce naredne 2-3 sezone igrati za srpski juventus ako me razumete:-D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 21.03.2020
21:08

Sigurno. :) Nece taj prismrditi tome, parama sve moze, iako je neodgovoran da zasluzuje. Jedino objasnjenje bi mu bilo da je znao da mu je devojka trudna pa je zato dosao dok nisu zatvorili granice.

avatar
Saturday, 21.03.2020
22:16

Ma, nije problem sto je dosao nego sto se nije pridrzavao instrukcija, a video si verovatno i da su mediji dosli do papira koji predstavlja dokaz da je on vrlo dobro bio informisan o tome sta bi trebalo da radi.