Real bez Serhija Ramosa? Ovo je neverovatno!

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.10.2020.
23:40
Izvor: Sportske.net

Ko je jedini nezamenjiv?

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Istorija i statistika to pokazuju - Serhio Ramos je nezamenjiv u Real Madridu.

Real Madrid je večeras opet izgubio, nakon subotnjeg šoka od Kadira, večeras je Šahtjor nadigrao i pobedio Zidanov tim rezultatom 3:2.

Na terenu nije bilo lakše povređenog Ramosa, koji nije želeo da rizikuje težu povredu pred gostovanje Barseloni, i to je opet uticalo na igru i ishod.

Verovali ili ne, Real Madrid je izgubio sedam od osam utakmica u Ligi šampiona kada na terenu nije bilo Ramosa.

Dva najupečatljivija poraza su prošlogodišnja eliminacija od Ajaksa, kada je Ramos odlučio da "očisti" kartone i pri vođstvu Reala od 2:1 u Amsterdamu namerno zaradi javnu opomenu. To mu se obilo o glavu, baš kao i Realu, pošto su Duća i drugovi u revanšu spakovali četiri komada i prošli dalje.

Prehodno, isto je posebno upamćen još jedan sličan slučaj, u četvrtfinalu sezone 2017/2018, Real je u Torinu pobedio Juventus 3:0, a u revanšu je Stara dama imala 3:0 i na kraju ispala onim penalom u 90. minutu. Ni tada na terenu nije bilo Ramosa...

Dakle, iako će uskoro 35, Ramos je i dalje nezamenjiv i sreća da će biti spreman u subotu na Kamp Nou...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Thursday, 22.10.2020
08:41

Oni drugog lidera na terenu nemaju. Marselo odavno ne igra ozbiljan fudbal, a Varan je obicni mlakonja i precijenjen stoper.

avatar
Bádr Hari
Thursday, 22.10.2020
07:12

pa kad nema Ovreb...hocu reci Lahoza. toliko gluposti lupam sa svojih 50 profila da sam se malo zbunio. sve u interesu mog idola Messija. :D

avatar
Mirjevac
Thursday, 22.10.2020
01:25

Kako bre Ramos nezamenjljiv, u potpunosti su ga zamenili i nije se ni primetilo da Ramos ne igra! Sudije i Var su nezamenjljivi za real i u LS i u spanskoj ligi! Znaci Real je mrtav bez sudija i bez Var?

avatar
Badr Hari
Thursday, 22.10.2020
01:10

Zašto neverovatno? Pa ko je mogao Salahu da polomi rame i Karijusu da pomeri mozak, a da ne dobije ni žuti, a kamoli crveni karton? Jedino je Kazemiro uspevao da napravi više faulova za crveni, a da ne dobije ni žuti, ali on nije sposoban za tako nešto. Ko je dao više golova iz faula u napadu od Ramosa? Samo izlizani, a on ne samo da nije više u Madridu nego njegovih golova nije bilo u završnici LŠ, za razliku od Ramosovih. I na kraju posle Kazemira je najviše igrao rukama u šesnaestercu Reala, a da sudije nisu svirale penale za protivnike. Naravno pravio je on i gluposti, čak i bio kriv za neke golove, ali je to neporedivo ređe radio negoli njegov kolega Pique, za koga je Ramos ipak klasa. I ne samo za njega, što jest' jest'...