Real bez petorice na otvaranju sezone

Autor: Milovan Longinov
subota 19.09.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan u problemu.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real Madrid otvara sezonu na vrućem gostovanju Real Sosijedadu, koji je u finišu prošle sezone nepravedno oštećen protiv "kraljevskog" kluba.

Ako se sećate, to je bila ona utakmica kada je Karim Benzema primio loptu rukom i dao gol, dok je Sosijedadu poništen čist pogodak, dva minuta pre toga, kada je Adnan Januzaj matirao Kurtou.

Sada su stvari drugačije, ovaj meč ne odlučuje titulu, tek je početak sezone, pa Zidan i može da priušti da igra bez petorice igrača.

Eden Azar i dalje skida kilograme, potpuno je van forme, a osim njega, u San Sebastijan neće putovati ni Lukas Vaskez, Eder Militao, Marijano Dijaz i Marko Asensio.

Utakmica Real Sosijedad - Real Madrid na programu je u nedelju u 21.00.

Baner 5

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Saturday, 19.09.2020
22:02

Koji promašaj Azar, zali Boze ulaganja

avatar
Offside
Saturday, 19.09.2020
21:01

Kakav smo mi kiks napravili dovodjenjem ovog Azara...Decko kada nije povredjen onda skida kile...Od ostalih navedenih jedino bi Asensio nesto znacio ali videlo se da imamo zamenu,ostali uz duzno postovanje su samo rezerve i nece faliti previse.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 19.09.2020
20:36

Auu Milovane, ako već navijaš za Barselonu, ne moraš to ovako da izražavaš. U Španiji postoji VAR. Januzajov gol nije priznat pravedno, zbog ofsajda Merina koji je markirao golmana u petercu, to je svugde ofsajd. A i to za Benzeminu ruku, primio je loptu ramenom, sve i da nije imao ruku, loptu bi primio na isti način... Mani se tendecioznog komentarisanja, budi objektivan...