Real - Alarm upaljen, Zidan priča o "deset dana", Perez spreman najveću revoluciju u istoriji!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.01.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

Da li su u Realu rešili da žrtvuju sezonu? Ako ispadnu u Ligi šampiona videćemo sigurno najveći remont u ovom veku, ne samo kad su "Los Blankosi" u pitanju. Da li je novi trener poznat?

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Zinedin Zidan je na pozajmljenom vremenu.

On je sam izjavio da ne očekuje da će ostati još 10 godina u Realu, da ga fudbalska karijera ne štiti od otkaza, ali i da ako mu je ostalo 10 dana, daće sve od sebe.

Jasno, mediji odmah spekulišu da je otkaz blizu, ali čini se da su požurili. Verovatno ga Perez neće smeniti ni ako ispadne u Ligi šampiona, ali jasno je da će na leto tražiti novog trenera.

Mete ostaju iste, najverovatnija Jogi Lev koji završava misiju sa Nemačkom, pominju se Konte, kao i Maks Alegri, ali čini se da su ih kandidovali samo mediji. Prvi cilja PSŽ, drugi će ostati u Juventusu, produžio je ugovor.

Crveni alarm je odavno upaljen i sve se svalilo na Zidanova leđa. Real je izgubio titulu ima 16 bodova manje i meč manje od Barse, gleda u leđa Valensiji i Atletiku, na četvrtom su mestu, pa čak stižu crne prognoze da će se boriti da uđu u Ligu šampiona.

Ali, da ostavimo spekulacije tog tima, šta u ovom trenutku ne valja?

Ne valja ništa, igrači kažu da je tim kao Titanik, ne funkcioniše odbrana, o napadu smo pisali mnogo puta. Ronaldo je dao četiri gola u prvenstvu, u svlačionici vlada podela na klanove.

O prelaznom roku bruje svi, ali čini se da će Perez sačekati leto. Kepa još nije stigao, povređen je, Zidan je izjavio da mu ne treba golman, a i priča se da je Baskijac povređen, da će odsustvovati tri meseca, pa je jasno da je bolje da Real sačeka leto i ne plati klauzulu.

U stvari svi čekaju leto, ono bi moglo da bude najvrelije u novijoj istoriji klub.

Osim Zidana, Real bi mogli da napuste Benzema, Ronaldo, Bejl, verovatno i Toni Kros. To bi značilo tektonske potrese, Nejmar je prva meta, slede Dibala, zatim jedan štoper, klub će se pojačati na četiri ili pet pozicija u timu. Ono što je jasno da će Perez insistirati da podmladi tim i da proglasi novi početak.

Kako bi Real mogao da izgleda naredne sezone?

Odbrana manje više isto, sa dodatkom još jednog kvalitetnog štopera, čak se priča da će dovesti Bonućija, vezni red bi trebalo da predvode Asensio, Kazemiro, Isko, Kovačić, ne žele da se odreknu Modrića, a napad bi mogao da bude potpuno renoviran.

I dalje ciljaju Ikardija, uz Nejmara, Kejn je čini se nemoguća misija, Dibala nije, ako isplate blizu 200 miliona.

Dakle, potpuna promena, forsiranje španskog nukleusa, verovatno će dovesti još par mlađih španskih fudbalera kako bi započeli novu eru.

Za to će biti potreban ogroman novac, samo pomenuti igrači koštaće više od 400 miliona evra, ali će svakako i prodaje uneti veliki novac u kasu.

Mnogi smatraju da je Real zakasnio sezonu sa prodajama, da je trebalo da se liši i Ronalda i Bejla još prošlog leta, ali Velšanin je odbio da ode, a Portugalac nije imao opcija.

No, lako je sada biti pametan, tek, na leto Real će krenuti u potpuni remont. A njima teško koji igrač može da odoli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
esadandrovic
Tuesday, 09.01.2018
19:27

Dragi navijaci Reala. od dolaska Gvardiole za trenera Barse. Stvorila se najmocnija ekipa u istoriji fudbala, sa najvecim igracem Mesijem, a spanija bez Mesija osvaja SP, glavna igra Spanije su Barsine balerine. Od silne Barse, Real je na velikim mukama, kupuje vise nego sto treba, namesta sudije i zreb u LS. Ali Real prima u sred Madrida od Barse 2:6,3:4,0:4,2:3,0:3. Ovo je fudbalsko demoliranje ovo primaju ekipe za opstanak. Ali pravi navijaci Reala zvizde, zvizde i kad Real osvaja trofeje, zvizde zato sto se igra kontra, zvizde zato sto je nepravda.sve zasluge Di Marija,Ozil, Bejl, Marselo,Modric,Benzema.prepisuju Ronaldu. Najveci Problem Reala je plasticni Mesi(Ronaldo). Taj plasticni Mesi je najgori igrac Reala, on je ograc koji postize golove iz ofsajda. on je igrac koji gine za svoju statistiku kad Real vodi 3:0. Ali Ronaldo najgori igrac Reala a osvaja ZL, zato zvizde pravi navijaci na Bernabeu.Dragi navijaci Reala, zaboravite Real dok igra Ronaldo, zato sto Real pravi od Ronalda Mesija. Najgori igrac Reala je Ronaldo i kad nije Ronaldo igrao, Real je glatko razbijao protivnike.

avatar
Tuesday, 09.01.2018
18:45
avatar
Nikolaus
Tuesday, 09.01.2018
17:01

Opet ista prica. Ceh ovakve sezone moze da plati Zidan(tako je obicno kod Pereza) i eventualno Benzema i Bejl. Ubedjen sam da Ronaldo ostaje. Sto se pojacanja tice, Realu trebaju dva klasicna napadaca i jedan krilni igrac(sto ofanzivnije i sto bolje krilo). Moji pikovi za te pozicije su Kejn i Azar. Sto se tice jos jednog napadaca tu nam treba neki iskusan igrac koji nece zahtevati da igra prvu postavu(mozda Vela). Pored tih igraca potreban je rezervni desni bek i stoper svetskog kalibra(Bonuci). To bi bilo to.

avatar
04
Tuesday, 09.01.2018
16:14

Nema zime za Real dok imaju daleko najboljeg fudbalera planete u istoriji. :D Trenutno je malko prezasićen svim mogućim i nemogućim trofejima, ali čim se odzasiti ima da kida i sam pobeđuje protivničke timove k'o što je uvek i radio. :D

avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 09.01.2018
15:40

Roki ostaje do kraja karijere,sta je on kriv sto su odbrana i drvo Benzema pokopali sve?!

avatar
xenon 1989
Tuesday, 09.01.2018
18:04

Iz tvojih usta u Perezove uši ili iz tvoje tastature u Perezove oči, kako god... ali se svi mi nadamo i svim srcem želimo da izlizani ostane do kraja karijere u Realu. :D

avatar
red_hood
Tuesday, 09.01.2018
14:44

Ako se obistini ovo,Real će čekati 5 narednih godina da osvoji neki Kup,a kamoli titulu.

avatar
xenon 1989
Tuesday, 09.01.2018
14:43

Hahaha, sada ni magični Zizu ne valja. :D Ono jeste da je očajan trener, ali i da je najbolji to mu ništa ne bi pomoglo, jer ne sme da stane na senku izlizanom i njegovom pajtosu Benzemi, a kamoli da razmišlja da ih izbaci iz tima. :D

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 09.01.2018
14:12

Nakon vrhunskog proslog leta gde su rasprodali ekipu, odlucili da poloze sve nade u zasicene igrace, ovo je samo posledica. Necu se praviti pametan i reci da sam ocekivao krah, jer ovo nije bilo ocekivano posle one pobede nad Barsom u super kupu. Najveci problem ove godine im je sto su doveli gomilu talenata kojima ne daju sansu, Sebaljos, Teo, Asensio, a prodali Moratu. Ne kazem da je Morata top klasa, ali covek je dao prosle sezone 20+golova. Sada Benzema i Ronaldo daju 10 zajedno. Prica se o gomili igraca, a videcemo sta je realno, samo ako ne odluce pravac iam da zavrse iza Barse i naredne sezone, takodje ako kojim slucajem ne udju u top 4 bice totalni karambol.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 09.01.2018
12:36

Ne znam kako je neko mogao da ocekuje da ce Benzema igrati bolje u odnosu na proslu sezonu, tad je trebalo da se razmislja o pravom napadacu. Krilni igrac je preko potreban, tu jedino vidim Hazarda kao opciju jer je jeftiniji od ostalih, a po mom misljenju i bolji. Jednog dobrog stopera ali tu ne mislim na Bonucija. Treba dovesti desnog beka, Hakimi treba negde na pozajmicu i to je to. Bale ce verovatno da ode, sa njim i Benzema i Casilja. I to je to.

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 09.01.2018
11:45

Bonući je izjavio da ima ugovor do 2022. i da ne ide nigde. A ovo su velika nagađanja. Da dovedu Dibalu i Nejmara je nemoguće jer to bi bilo bar nekih 450 miliona na dva igrača, a gde još kupovina ?!

avatar
Steffmajster
Tuesday, 09.01.2018
11:39

a i Zidane jaki muz... ovamo nesto kao ne mogu zamisliti real bez ronalda, kao da je on iz pocetka tu kao primer legenda Raul, a ovamo gubi utakmice bas radi njega, odnosno nema hrabrosto da ga zameni.. komedija

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 09.01.2018
11:13

Real ce na leto oboriti sve moguce rekorde u transferima i ubedjen sam da ce napraviti najjacu ekipu ikada.

avatar
Rulermaster
Tuesday, 09.01.2018
13:28

To da ce oboriti rekord u transferima je sasvim jasno, ali to je zbog rasta cena na trzistu. Pa ce posle nekoliko godina ponovo neki od najbogatijih klubova potuci taj rekord i tako u krug...A da ce napraviti najjacu ekipu ikada, to je smesna izjava. Ne cine najacu ekipu najskuplji igraci, vec dostignuca koja ta ekipa ostvari. Da bi saznali hoce li i biti tako, moracemo da sacekamo jos neko vreme.

avatar
Bojan100
Tuesday, 09.01.2018
13:38

Ako kojim slucajem Barsa dovede Grizmana , a zadrzi Umtitija i uklopi Minu , ako ostane Iniesta sa Kutonjom, Buskecom , S robertom i u napadu sa Mesijem , Grizmanom i Dembeleom , VEC IMAS NAJBOLJU EKIPU IKADA ! NI SVEMOCNI KRALJEVI NE MOGU BOLJE OD OVOGA , mogu potrositi 2 milijarde, jednostavno ni na papiru , ni na terenu ne postoji bolje !

avatar
JC\'90
Tuesday, 09.01.2018
11:13

Kepa, Ramos,Varan,Karvahal, novi levi bek, Kasemiro, Isko,Asensio, Nejmar,Dibala i Ikardi. nFormacija kao City.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 09.01.2018
11:34

Kepa mozda i nece preci.

avatar
Don Andres
Tuesday, 09.01.2018
12:55

bez modrica ova ekipa sto si je ti sastavio ne vrijedi nista. recimo da dovedu vecinu ovih igraca mnogo bi bolje izgledali kad bi modric bio u vezi umjesto asensia a asensio desno umjesto dibale.. jer realno, tesko da i real moze dovesti, nejmara, dibalu i ikardija u istom roku. to je izmedju 500 i 600 miliona eura samo za njih trojicu.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 09.01.2018
11:07

Znalo se pre početka sezone da će se ovako završiti.Prodali su napadače,a nikog nisu kupili.Kepu trebaju potpisati sa predugovorom,a ne čekati leto da ga neko drugi potpiše.

avatar
Burazer
Tuesday, 09.01.2018
11:56

Umesto Morate i Rodrigeza trebali su da se odreknu Ronalda i sve bi bilo u redu. Ovako ako stvarno promene pola tima u junu nece napraviti nista. Trebace vremena da se uigraju i opet propade sezona. Kada se menja jedan po jedan igrac onda imas kontinuitet. Trebao je Perez to da zna. Kardinalna njegova greska.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Tuesday, 09.01.2018
13:36

Kepu, barsina cetvorka ce brutalno izresetati😂😂😂😂