Reakcije sa "Etihada" - Peticija za istraživanje promašaja Ihenača!?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.05.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Društvene mreže su se usijale povodom ogromnog promašaja nekadašnjeg igrača "Građana".

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Sinoć smo možda i već dobili novog/starog osvajač Premijer lige, Siti je savladao Lester jedinim golom koji je postigao kapiten Kompani.

Objektivno gledano ovo je verovatno bila i zadnja šansa da se "Građani" okliznu, naredni protivnik Pepove čete je Brajton u 38. kolu koji ima je već osigurao opstanak u Premijer ligi.

Ipak pažnju pored prelepog gola belgijanskog štopera je zaslužio i promašaj Kelečija Ihenača u 87. minutu, da je postigao pogodak itekako bi bilo teško za Siti da se vrati posle takvog šoka.

Nigerijac je prodan Lesteru još 2017. godine ali po nekim navijačima i dalje "igra" za Siti što je i dokazao juče, na Tviter mrežu je trending postala peticija da se istraži takav promašaj.

Neki su čak sinoćnju partiju Nigerijca nazvali najboljom partijom za "Građane" ikada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Tuesday, 07.05.2019
16:06

Liverpool je odigrao odličnu sezonu, osvojio dosad 94 boda, do kraja vjerovatno i 97 bodova, ali sve su prilike da to neće biti dovoljno za titulu. Imaju samo jedan poraz u prvenstvu i to bi u skoro svakoj sezoni bilo dovoljno za prvo mjesto, ali ne i ove godine. Ako se u zadnjem kolu ne dogodi neko čudo, treba Cityju čestitati na tituli i šta se tu može, život ide dalje.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 07.05.2019
15:00

A sto cine navijaci kvazi klubova. Nemaju sto da pricaju bez o liverpool-u, pogledajte im sezone Chelsea, utd-a, arsenala... To sto su se busali na pocetku i najavljivali titule to nista :)))))) Kakoi je na -20 momci :* Maj mjesec

avatar
Badr Hari
Tuesday, 07.05.2019
13:58

Šta li se to dešava sa navijačima Liverpoola u posledne vreme? Najpre peticija za Mesijevu suspenziju, pa peticija što je ukrao 3m, sada peticija za istraživanje promašaja Ihenača... šta li je sledeće? Ako se ne plasiraju u finale LŠ onda peticija za poništavanje obe polufinalne utakmice i ponovni mečevi kada se oporave Salah i Firmino?

Pre samo godinu dana nikome nije padalo na pamet da pokreće peticiju protiv Ramosovog lomljenja Salahovog ramena i pomeranje Karijusovog mozga...

avatar
Rikardo Roča
Tuesday, 07.05.2019
11:56

Ja bih za peticiju da poniste gol Kompanija jer stvarno nije imao nameru da da gol. Kakvo licemerje posle onolikih ofsajda za Liverpul. Sad peticija da se ponisti utakmica jer je igrac trebao dati gol,a nije ga dao. Hahahhha Pa jos 30 godina treba da prodje pa da pišete peticije da se da titula Liverpulu jer ce njegovi navijaci ostati bez suza.pozzz

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 07.05.2019
11:43

Znamo svi ko pokrece peticije. Hoce li pokrenuti peticiju za promasaj Kardifa? To nikom nista? Ili za kriminalno branjenje kod kornera gde je pao prvi gol? Da ne spominjem poklone koje su im urucivali golmani Everona, CP, Fulama, Totenhema. Nije ih sramota. Pisu peticiju zbog faula nad Mesijem ali nakon Njukasla i "faula" pre treceg gola opet nikom nista. Najneobjektivniji navijaci na svetu, nije ni cudo sto ih svi prozivaju i sprdaju.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 07.05.2019
12:46

Ne volim liverpul, ali kad ti od svih kazes da je neko najneobjektivniji, gde su ovi komentari dogurali

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 08.05.2019
14:50

Batuk objektivniji sam od svih vas, za svoje tvrdnje uvek pruzim dokaze kao sto sam sad ponudio utakmice sa Kardifom i Njukaslom + golmani. Vi za vase tvrdnje ne pruzite nista kao ti sad, samo vredjate i omalovazavate cim vam se ne dopadne necije misljenje. Tako si me napadao za Smigla kad sam tvrdio da nije za Junajted a na kraju se pokazalo da sam ipak bio u pravu za njega.

avatar
Rikardo Roča
Tuesday, 07.05.2019
13:15

Poštovanje za komentar