"Ratniku" Mandžukiću ispunjavaju želju, i to već večeras!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.11.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Juventusovi navijači pozdravili sjajnim transparentom svog idola u sredu protiv Barse, njega nije žuljala klupa, već nešto drugo. Večeras će biti svoj na svome...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mario Mandžukić je idol "Arene", transparent o kome smo pisali, "Među ljudima i ratnici" bio mu je posvećen pre meča protiv Barse koji je presedeo na klupi.

Hrvat nije bio razočaran činjenicom da ne igra, makar to nije javno pokazivao, ali su se pojavile informacije da ne želi više da igra po boku i da hoće sa Iguainom da se bori za svoje pravo mesto, centralnog napadača.

Naravno, pita se Alegri koji menja, kombinuje, u želji da nađe dobitnu kombinaciju pred seriju teških mečeva koji bi mogli da definišu Juventusovu sezonu.

Naime, večeras bi Krotone trebalo da bude lakši ispit, a onda slede, gostovanje u Napulju protiv lidera, pa duel sa Olimpijakosom u Pireju gde se vodi bitka za top 16 Lige šampiona, a do kraja kalendarske godine u Torinu će pred Božić gostovati Roma.

Zbog toga Alegri rotira, večeras neće biti Kedire, Kuadrada, Kjelinija, Bernadeskija, mogao bi da debituje Hovedes, a Iguain će na klupu. To praktično znači da se Mandžukić vraća u tim i to na mestu na kome želi da igra, kao centralni napadač. Od njega navijači očekuju golove. Videćemo da li će pokazati da zaslužuje mesto umesto "Pipite" koji je protiv Barse bio negledljiv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 26.11.2017
18:00

Igvain je puno bolji centarför, ali je Mandzo je veci borac...

avatar
Oldboy
Sunday, 26.11.2017
12:07

Čeka ih i Inter 10- og decembra

avatar
Mangus
Sunday, 26.11.2017
11:09

Po bokovima bernadeski i kosta ili kuadrado, u centru mandzuka i eto

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 26.11.2017
11:02

Napokon u spici Bilo je i vrijeme