Rat se nastavlja, Mesi vs Abidal, druga runda!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.02.2020.
08:42
Izvor: Sportske.net

Nema mira u Barseloni...

Povezane vesti

Pre par dana je Leo Mesi dao intervju za katalonski "Mundo Deportivo" u kome je pričao o želji da ostane u Barselonim, ali i da ponovo igra sa Nejmarom.

"Sjajno mi je ovde, ali mi mnogo nedostaje kuća, moja zemlja, moj Rozario", uplašio je navijače Barselone Leo Mesi.

Ali, ima nameru da završi karijeru u Barseloni, na leto međutim i klauzulu da ode bez obeštećenja.

On je pojasnio sukob sa svojim direktorom i bivšim saigračem Abidalom koji je kroz redove optužio svlalčionicu da je minirala bivšeg trenera Valverdea.

"Neka Abidal kaže ko je to uradio, neka kaže imena", oštro je odgovorio Mesi.

Pojasnio je reakciju.

Baner


"Morao sam da se oglasim, jer sam osećao da direktor misli i na mene i na saigrače. Voleli smo Valverdea, sjajan je čovek i trener, niko ne bi pomislio da uradi bilo šta protiv njega, osećao sam se kao da nas optužuju bez razloga", kaže Mesi.

Ali, Abidal ne odustaje.

Na jučerašnjoj promociji Danca Brajtvajta koji je otkupljen od Leganjesa, tačnije za njega je plaćena klauzula, Francuz je rekao nešto što pokazuje da rat nije završen.

"Nadam se da su neki u ovom klubu naučili da se interni problemi rešavaju unutar same Barse, a ne po medijima
", rekao je Francuz i jasno je bilo da misli na Mesija.

Ovo će sigurno podići novu buzu u Barseloni, a ulog je veći od sukoba direktora i najboljeg igrača, priča se da se iza svega krije kampanja za predsedničke izbore i namera kandidata Viktora Fonta da umesto Abidala, ako pobedi, u klub vrati legendarnog Ćavija kao direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 21.02.2020
17:13

Malo je ne logična izjava Abidala da se sve rješava unutar kluba a ne po medijima,kad je on prvi za te iste medije dao izjavu da je svlačionica bila protiv Valverdea i da je zbog toga dobio otkaz.Abidal se malo zaneo ovdje jer mislim da kad bi Mesi izašao pred press konferenciju i rekao:"ili ce otići direktor i predsjednik kluba ili ja"ovi bi sutra dobili otkaze.Jednostavno Messi je veći od Barse a Barsa ne može bez njega ima navijače uz sebi i najvažnije čovjek je upravu.

avatar
P. S.
Friday, 21.02.2020
14:33

Na stranu šta pričaju i jedan i drugi, ali je prilično jasno da su igrači voleli Valverdea koji im je omogućio da uz minimalno zalaganje igraju fudbal za ogromne pare, a uz to je bio i vrlo korektan prema njima. Prilično sam siguran da što se fudbalera tiče Valverde nikada ne bi bio smenjen, jer koga osim navijača briga na šta liči to što igraju, pogotovo ako time dođu do ma koje titule u sezoni. Na kraju ta simbioza se lepo mogla videti i u onih 8 nastavaka Matchday-a.

Međutim kako su pritisci sa strane postajali sve jači, a već pred kraj polusezone je postalo jasno da nema ništa od bilo koje titule, to je Bartomeu rešio da žrtvujući Valverdea pokuša da se čupa iz g**ana, sa obzirom da je najveći deo javnosti odavno apostrofirao Valverdea kao glavnog krivca ne samo za Rim i Anfield već i za ono što svake sedmice gledamo.

avatar
Bádr Hari
Friday, 21.02.2020
14:05

samo da na kraju ne ispadne da je moj idol Messi kriv , jer onda moram opet da aktiviram svojih 50 profila . prvo 04 pa onda Boycie,Manch City. :D:D:D