Rasprava oko "Superklasika" bila toliko vatrena da je izgorela kuća!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.11.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su obe strane u diskusiji imale jake argumente, pa je stvar rešena na ovaj način.

Facebook
Facebook

Povezane vesti

Svi čekaju Superklasiko u Kopa Libertadores, kako smo rekli, sprema se i posebno izdanje za one sa slabim srcem, u River i Boku su uprte oči celog sveta.

S obzirom na to da je bivši predsednik Boke, a sada prvi čovek države, Maurisio Makri doneo odluku da će na stadionima biti i gostujući navijači, očekuje se opsadno stanje u Buenos Airesu.

Ipak, uvodi u ovakav meč nisu nimalo prijatni, što je na svojoj koži osetio izvesni Arturo. On se raspravljao sa šurakom Oskarom oko predstojećeg sudara za titulu prvaka Južne Amerike.

Bilo je prilično vatreno, izvesni Oskar nije prihvatio Arturove razloge zbog kojih će Boka pobediti, došlo je do svađe, pa je posle žestokih reči Oskar B. napustio kuću. Arturo je zatim sa prijateljem otišao do grada, ali su ga komšije zvale da se hitno vrati, jer mu je šurak zapalio kuću.

Sve se desilo u gradu Apostlu, na sreću nije bilo stradalih, osim materijalne štete, Oskar je u bekstvu, a i u Argentini je čitav događaj izazvao nevericu, jer su stvari i pored velikog rivalstva otišle predaleko.

Prvi meč je na programu danas, domaćin je Boka na "Bombonjeri", ovo je inače prvi put da dva najveća argentinska kluba igraju za titulu prvaka Južne Amerike. Među sobom imaju devet titula, Boka Juniors je osvojila šest, duplo više od najvećeg rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Садио Ма(ли)не
Saturday, 10.11.2018
11:48

Неће бити гостујућих навијача*.