Rasplet u Rusiji - Lokomotiva u LŠ, "Armija" obradovala Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.05.2019.
15:09
Izvor: Sportske.net

Minimalac u duelu sa Ufom bio je dovoljan Lokomotivi da zadrži drugo mesto i obezbedi direktan plasman u Ligu šampiona. Uspehu CSKA raduje se i Partizan.

premierliga.ru
premierliga.ru

Povezane vesti

Završeno je fudbalsko prvenstvo Rusije. Mnogo toga je bilo jasno i pre poslednjeg kola ali uzbuđenja nisu izostala, posebno kada je reč o gornjem delu tabele.

Zenit je još ranije osigurao šampionsku titulu i plasman u Ligu šampiona, ali je u poslednjem kolu savladao Jenisej sa 4:1 i tako u velikom stilu završio sezonu.

Velika borba vodila se do poslednjeg sekunda između Lokomotive i Krasnodara za drugu poziciju na tabeli koja garantuje direktan plasman u Ligu šampiona.

Obe ekipe slavile su u poslednjem kolu na svom terenu rezultatom 1:0, a takav epilog omogućio je Lokomotivi da još jednom izbori direktan plasman u evropsku elitu!

Krasnodar će kao trećeplasirani morati u kvalifikacije, kreće od trećeg kola, što će reći da ima dve prepreke na putu ka Ligi šampiona.

Rokada se u poslednjem kolu dogodila na mestu broj četiri i pet. CSKA je preskočio Spartak i kao četvrtoplasirani ide direktno u grupnu fazu Lige Evrope.

"Armejci" su razbili Krila Sovjetov sa 6:0 (1:0) i obradovali navijače Partizana koji su se nadali ovakvom epilogu u Rusiji. Sada su šanse crno-belih da na žrebu za plej-of Lige Evrope budu povlašćeni još veće jer će CSKA direktno u grupnu fazu.

U baraž za opstanak odlaze Krila Sovjetov i Ufa, a u niži rang takmičenja sele se Anži Mahačkala i Jenisej.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 27.05.2019
07:11

Rusija sa 140 mil stanovnika i solidnom privredom ima 16 klubova u prvoj ligi, a Srbija od 7 miliona i bez ikakve privrede, isto 16!