Rasplet, stigao iz Barse, mora da ode!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.08.2019.
09:33
Izvor: Sportske.net

Ono što se dogodilo Malkomu zaslužuje prezir, ali klub neće u sukob sa navijačima.

AP Photo/Eugene Hoshiko
AP Photo/Eugene Hoshiko

Povezane vesti

Priča o Malkomu, Brazilcu koga je kupio Zenit dobija rasplet.

Za vikend su se navijači tokom prvenstvenog meča ironično zahvalili čelnicima što poštuju principe i tradiciju kluba, ali i najavili pakao svaki put kada se Malkom pojavi na terenu. On je igrao dvadesetak minuta na debiju.

U meču protiv Krasnodara Džuba je doneo bod domaćina u nadoknadi, a očekuje se da Malkom sledećeg vikenda u Moskvi utakmicu protiv Dinama.

Agencija "Ria-Novosti" piše da klub nema kud, da će već na zimu, ako protesti budu nastavljeni pozajmiti negde Brazilca, sa namerom da ga prodaju narednog leta. Platili su ga 40 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.08.2019
12:58

svaka čast rusima

avatar
NikkiCFC
Monday, 05.08.2019
12:10

Stvarno poseban mentalni sklop ovih ljudi. Nazalost vecina, rekao bih 90% fudbalskih navijaca je diskutabilno. Ej dovedu ti ovakvog igraca koji je daleko iznad tvog kluba i oni ovo rade zato sto je druge boje koze?!

avatar
REVØLT
Monday, 05.08.2019
11:56

Kakva je to bre budalastina, kako im to ne smeta u kosarci? Sad su jos i ELita Hahaha Bolje da se pozabave ruskim naturalizovanjem Brazilaca, Portugalaca i Amerikanaca u fudbalu, kosarci i futsalu (verovatno i jos nekom sportu), to je teska bruka koja se ne oprasta! Ej, jedna Rusija da uzme Amerikanca da igra za nju?! Jos joj je i titulu doneo. A ni mi nismo mnogo bolji sa Pejdz, odmah da se razumemo...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 05.08.2019
11:54

Igrat ce godinu i doce u Celsi. Momak je kidalica i nadam se da ce zameniti Vilijana