Raskol u svlačionici Redsa!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 15.12.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji od jutros pišu o velikom raskolu u svlačionici Liverpula koji je nastao posle ispadanja iz Lige šampiona, a posle poraza od Junajteda se samo produbio.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Posle poraza od Mančester Junajteda, Stiven Džerard nije mogao brže da pobegne sa terena.

Naravno, kapitenu je najteže i sigurno je da Džerard na poseban način proživljava sve što se dešava, pogotovo posle sjajne prošle sezone kada je trofej Premijer lige koji Liverpul toliko želi bio na dohvat ruke.

Navodno, posle utakmice došlo je do verbalnog sukoba između Džerarda i Lovrena, koji je ponovo bio loš i direktno je odgovoran za bar jedan gol koji je Junajted juče postigao.

Engleski mediji spekulišu da je to samo vrh ledenog brega i da od početka sezone atmosfera u timu nije dobra.

Naime, engleski mediji spekulišu da od početka sezone, čim ona nije krenula na pravi način, atmosfera nije najbolja. To i nije preterano čudno kada se uzme u obzir da je Suarez, koji je mnogo značio timu i na terenu i van njega, otišao, a da je istovremeno došlo mnogo novih igrača u koje će uvek prvo biti uprt prst zbog loših rezultata.

Od onakvog tima prošle sezone došlo se do ekipe kojoj je timski moral na neverovatno niskom nivou, a upućeni tvrde da kada imate takvu situaciju, nikakve loše partije ne treba da čude.

Brendan Rodžers nije želeo da komentariše ove navode, rekavši da takve stvari rešava interno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 15.12.2014
11:37

I treba napusiti ovog lovrena..coek jednostavno nije za PL.. zao mi je Dzerarda,on uopste ovo nije zasluzio.. ovo ce biti samo jos gore,ako su krenuli da se svadjaju..a tacno se vidi da nemamo duha ove sezone..niko ne igra srcem pa cak ni dzerard..prosle godine samo kad sam video tog ludog suareza kojii posle 4:0 u 87.minutu on trci ko lud i zabije jos jedan gol u 90. i opet se raduje..staridz,kutinjo,sterling,dzerard svi su srcem igrali..a sadasnji tim je potpuna suprotnost.. :/ ako se barem to ne popravi,nema nam spasa.. YNWA

avatar
Savoa
Monday, 15.12.2014
12:08

Od toga u Liverpulu skoro sve zavisi, od srca, trenutno ga nema niko..

avatar
Benz
Monday, 15.12.2014
16:49

vidis kao znas a opet ne zelis da priznas....problem liverpula nije lovren vec cijeli tim na celu sa dzerardom....ali ne svetog stivi dzija se ne smije dirati...