Rašford i Murinjov bunker srušili Liverpul

Autor: Boban Filipović
subota 10.03.2018.
15:25
Izvor: Sportske.net

Golovi Rašforda iz rane faze derbija bili su dovoljno jak zalog za pobedu "đavola" nad najvećim rivalom.

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester juanjted je savladao Liverpul sa 2:1 na svom 'Old Trafordu' i učvrstio se na drugom mestu na tabeli Premijer lige.

Junak pobede 'đavola' je Markus Rašford, strelac oba gola za domaće na utakmici.

Mladi krilni napadač Junajteda je doveo svoj tim u vođstvo majstorijom iz 14. minuta meča, a deset minuta kasnije duplirao prednost pokupišvi 'otpadak'.

Liverpul je imao jalovu inicijativu u prvom poluvremenu, bilo je nekoliko uzbuđenja pred De Heinim golom, ali je mreža Španca ostala netaknuta.

Imali su 'redsi' i sreće što Mančester junajted nije imao tri gola prednosti na poluvremenu, Mata je imao veliku priliku, ali su njegove makazice otišle pored gola.

U nastavku Liverpul nastavlja da 'kidiše' i da pritiska, međutim bez izglednih prilika. Ipak, takav pristup i upornost je stigla nagrada "sa neba"  66. mintu, kada je Baji veoma nespretno zahvatio loptu i zatresao svoju mrežu.

Murinjo par minuta kasnije uvodi Felainija umesto Rašforda, sa jasnom namerom da "bunkerom" sačuva prednost.

Klop je odgovorio tako što je u finišu bacio sve karte na napad, umesto bekova Aleksandera-Alrnolda i Robertsona uveo Vajnalduma i Solankea, ali ultra-ofanziva nije dala rezultat, Liverpul se vraća kući praznih šaka i sada zaostaje pet bodova za najvećim rivalom.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

223 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 11.03.2018
11:59

Kada se u odbrani nalazi Bailly, Junajted deluje drugacije. Sigurnost odbrane je zagarantovana, sto daje vise prostora veznom redu za delovanje u napadu. Murinjo je, koliko god nekada njegova taktika bila frustrirajuca zbog sputavanja napadackih potencijala ofanzivnih veznih igraca kao i krilnih napadaca sa obavezama u odbrani, veliki strucnjak kojem tu cinjenicu niko ne moze oduzeti. Kvalitet za visoke domete poseduju. No, potrebno je dati vise prostora ofanzivnom delu tima u onome zbog cega postoji. To garantuje izbalansiranost. A, kada je tako, visi procenat efikasnosti ne moze izostati.

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 11.03.2018
00:38

Morinjo unistio klopa

avatar
Roger Elliott
Sunday, 11.03.2018
01:23

Zato se nikada Klop nece popeti na krov evrope jer nije takticar, a Murinjo to svakako jeste.

avatar
mrancic
Sunday, 11.03.2018
00:03

Nijedan tim na svetu,pa da li gubio ili pobeđivao,nema ovoliko komentara na sajtu.Liverpul ima bogatu istoriju i velike uspehe ali nikada kao Junajted.Institucija.Poseban tim.

avatar
magister
Saturday, 10.03.2018
22:54

Latini su stare varalice, a Murinjo je upravo na taj način, tipičan Latinski, dobio ovaj derbi, pa možda bi se moglo reći i - protiv jačeg protivnika. Na sreću nije igrao Lindelof, nego fenomenalni Baji, ali kao da je pozicija prokleta, i on ga sam sebi utera. Danas nevidljivi, baš slabi Sančez, pa i Lukaku, odlični Jang, Smoling, Valencija, MekTominej, standardan Matić, ali zvezda današnje pobede - Rašford.

avatar
Savoa
Saturday, 10.03.2018
22:18

Kao prvo mozda i zasluzena pobeda Uniteda. Imali su plan i taktiku. Klop nikad nema odgovor na dobru postavku protivnika. Vezni red sa Canom, Milnerom i Oksom nije mogao da parira Unitedu. Lovren i Arnold ocajni. Ako je Arnold bolji ofanzivno a Gomes defanzivno onda je napravljena greska i Matip je trebao pre Lovrena jer ga je Lukaku pojeo. Kutinjo je ono sto fali u ovakvim mecevima covek potez a to u vezni red nemamo. Solanke ulazi u igru??? Realno Origi je bio bolji. Lalana nema sta da trazi u Liverpulu nazalost naj partije je pruzao u Sotonu. Jako do kraja obezbediti top 4 i napasti ligu sampiona, a na leto golman, stoper, kreativni vezni, i spic plus Keita. Moramo jos suoe da jedemo, ovakve meceve resavaju igraci jednog poteza i vrsni centarfori a mi to nemamo.

avatar
Roger Elliott
Sunday, 11.03.2018
01:25

hahahhhhahhah....

avatar
Roger Elliott
Monday, 12.03.2018
17:58

Da napadnete LS? Ajde molim te budi malo realniji, jedva ste se kvalifikovali u LS i vi sad da je napadate. Vi cete se boriti za 4 mesto u PL.

avatar
Savoa
Monday, 12.03.2018
13:15

Sto je smijesno?

avatar
FanUnited
Saturday, 10.03.2018
22:12

super takticki odigrano ... da nie bio onaj kiks bajlija lpool nebi postigao gol jos 90 minuta... idemo sad da srusimo sevilju ...

avatar
Velja Sejn
Saturday, 10.03.2018
20:22

Danasanja utakmica je dokazala da United polako ulazi u rutinu dobrih partija.....to sto je United odigrao takticki drugo poluvreme i predao loptu Liv,to ne znaci da su ovi bili bolji..videlo se da Liv nema snge da odigra 90 minuta protiv Utd koji je danas odlicno odigrao takticki...da nije bilo Baily-a i da je Mata pogodio one makazice mozda bi rezultat bio drugaciji,Liv danas nista nije pokazao...Salah se nije video,Mane i Firminjo su igrali bez idejno doke je vezni red Utd drzao celu utakmicu u saci...prvo poluvreme necu komentarisati..pobeda protiv Celsia i Liv po meni su dosta pokazale sta i kako.mislim da komotno moze da se stavi 100e na 1-1 Utd protiv Sevilje

avatar
dacha
Saturday, 10.03.2018
19:31

Vidim na komentarima da nas navijača LFC nema nigde posle zasluzenog poraza,treba podići glavu i čestitati navijačima MU, bićemo u top 4 što je najbitnije

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 10.03.2018
21:35
avatar
Berba9
Saturday, 10.03.2018
22:25

svaka cast, postovanje

avatar
Mino Rajola
Saturday, 10.03.2018
17:31

Ne vidim genijalnost i taktici koju odavno primenjuju svi timovi sa dna tabele u Španiji i Italiji. Njima ređe uspeva jer nemaju tim od milijardu evra.

avatar
Roger Elliott
Sunday, 11.03.2018
01:29

Ne vidim poentu stopera od 80 miliona a po svakom mecu primate 2 komada.

avatar
Nikola M.
Saturday, 10.03.2018
17:30

Za razliku od nekih drugih sličnih izdanja, sada može da se kaže da je Murinju uspela taktika. Uspela, jer De Hea nije bio u glavnoj ulozi. Vezni red i odbrana su obavili odličan posao. Ukrotili su Liverpulov izuzetan napadački potencijal i onemogućili ih da dođu u poziciju za šut. Dovoljno da se kaže da je defanzivna taktika u drugom poluvremenu uspešno sprovedena. Kada se to uporedi sa prošlom utakmicom sa Liverpulom ili recimo sa Arsenalom, gde je De Hea imao hrpu odbrana, ovde je bila druga priča. Lično nisam pristalica takvog fudbala i ne volim da gledam Junajted koji se brani, ali ajde. Ne mora biti ultra ofanziva, ali samo da se ne zatvaraju toliko. Možda su mogli da odigraju kao u prvom poluvremenu, sa više napadačkih ambicija, ali obazrivo i bez srljanja. Čim neka ekipa malo napadne Liverpul, odbrana im lako poklekne, Sevilja, Siti, Totenhem, Arsenal, evo sada i Junajted u prvom delu, svi su im davali po 2, 3, neko i 4 gola. Danas neiskustvo Arnolda i Lovren su bili kobni, ali Liverpul ima ne mali broj defanzivnih problema i to ne može da pokrpi sam Van Dajk. Šansa u kojoj se našao Mata u prvom poluvremenu možda i najbolje ilustruje te boljke (pored Rašfordove 2 šanse). Klop mora mnogo ozbiljnije da poradi na defanzivi ako misli da puca na visoko, samo napad nije dovoljan, to je očito. Lukaku odradio šta je trebao da odradi. Rašford finalizovao. Jang u potpunosti zatvorio Salaha. Nisam gledao ove sezone utakmicu u kojoj je bio bezopasniji, što je svakako veliki uspeh za Janga. Matić i MekTominej savršeno funkcionišu. Junajted je celu sezonu proveo na 2. mestu i nadam se da će tu i ostati do kraja sezone. Moraju se spomenuti i 2 jako diskutabilne odluke u nastavku, ruka Valensije i moguć prekršaj nad Maneom, mogao je tu jedan penal glat da se dosudi...

avatar
Gorčilo
Saturday, 10.03.2018
23:15

Potpuno se slažem sa tobom za ovo što si rekao za odbranu Liverpula. Od Sevilje, Sitija i Totenhema u tih 6 mečeva smo primili 19 golova!

avatar
Маркус19
Saturday, 10.03.2018
17:25

Честитке Ливерпулу пре свега. За мене Јанг играч утакмице, Салах у његовом џепу је буквално кључ ове утакмице. Смолинг одличан, Баи исто, дешавају се грешке као што је онај аутогол. Баш ми га је било жао (узгред надам се да се није опет повредио). Лукаку невероватан, ово се дешава када тим игра офанзивно, тада и Лукаку игра фудбал. Сваки утакмицу овако, и нема зиме!

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 10.03.2018
21:52

A to cak ni greskom ne mozes nazvati bas nego je nesrecan slucaj ali kakva majstorija haha

avatar
Маркус19
Sunday, 11.03.2018
17:56

Хахахаха 9 бодова разлике...

avatar
krsta94
Saturday, 10.03.2018
17:24

Toliko se najavljivala utakmica kad ono Domacin postigne 2 gola iz 2 sanse,onu Matinu ne racuna jer treeba da budes majmun da promasis ono,mada msm da bih i cak simpanza ubloa gol..jedan auto gol za ekipu koja je ceo mec napadala ali jadno...i sve se to svelo na 80% utakmice u kojoj vidimo jedan parkirani autobus i tom autobusu potrebnih 1min. za izvodjenje svakog prekida kao da je 90min. vi sto ce te da mi lupate minuse,ne zelite da fverujete u istinu..Cestitam na pobedi

avatar
Saturday, 10.03.2018
17:19

Pobedi se u zube gleda...ovo je sramno,kad pogledas imena u manc i liv ocekivao bi da ce manc da ih pregazi. Kad vidis kako igraju ekipe, onda se pitas kako liv nije dao 4 gola. Jedan od najb napadaca pl zbog igre nije u stanju da da 20 golova, nemas dvojicu strelaca sa dvocifrenim brojevima i kao navijac da ne zalis?

avatar
GagiGGMU
Saturday, 10.03.2018
20:07

Daj ne lupaj,problem Liverpula je sto napadaju kao muva bez glave,a odbrana suplja kao sir...Dok Junajted ima i napadaca koji zna da primi loptu i da odigra glavom kod oba gola Junajted je Lukaku obavio veliki deo posla...Junajted ih u prvom poluvremenu pocistio u drugom je Liveprul imao inicijativu ali ni jednu pravu sansu,cak ni gol nisu dali,sve golove na mecu postigao je Junajted.Tako da psssst

avatar
Sunday, 11.03.2018
01:12

druze ne mozes da kazes da napadaju kao muva bez glave, kad su razbili najbolju ekipu pl. Ovo pssst znas gde da stavis. A sto se tice cele igre, ona nije nista bolja nego pre dva meseca. Ja svatam da ima i instat navijaca manc koji kad pobedimo sa bilo kakvom igrom kazu rasturamo, a onda kad izgubimo sa istom takvom igrom pljujete. Ali treba biti realan i gledati gde smo sa trenutnom igrom u odnosu na najbolje u evropi i da ovo je puka sreca, a ne taktika. Jer smo imali ovakvu taktiku i protiv spursa, sitija itd pa su nas pocistili. Dva gola iz dve sanse nisu taktika vec sreca.

avatar
MUFCRD
Saturday, 10.03.2018
17:10

U cemu je fazon sa komentarima? nSamo sto vama odgovara objavite a kao uvijek ste upravu...Bas bezveze. Pozdrav!

avatar
Blek stena
Saturday, 10.03.2018
17:09

Ovo je pobeda starog dobrog murinja.Igralo se protiv tima za koji kažu da igra najlepši fudbal.I protiv najboljeg igrača lige.I šta bi?Nigde niti njihove lepršavosti niti se najbolji video.To je to.Taktika koju niko živi nevoli ali džaba lepršavost kad nemaš plan b.I da grdim mnogo lukakua ali dečku svaka čast koliko se trudi.Pritom u zadnje vreme je baš dobar.Sve u svemu dva derbija dve pobede.Bravo!

avatar
Jack Rackham
Saturday, 10.03.2018
17:07

Razbio je Murinjo takticki Liverpul

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 10.03.2018
17:07

Liverpul ekipa koja igra lijep fudbal za oko ali nema zavrsnice danas ,Junajted odigrao klasicni Murinjovski mec naprijed sta se uradi dobro je a nazad striktno cuvati svoj gol.Nebrojno puta smo gledali kako Murinjo na ovaj nacin uzima bodove ali kada krenu ljudi da ga citaju proci ce u Junajtedu kao u zadnjoj sezoni sa Celzijem.

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 10.03.2018
18:00

mislis kao konte za celzijem ove sezone? nema ls nema nista?

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 11.03.2018
18:39

Konte je opet prosle godine naslijedio tim od Murinja psihicki unisten i napravio podvig i u debitanskoj sezoni uzeo titulu pored Murinja,Kloppa,Wengera,Poketina i Guardiole.Konte se vec dokazao tebra moj.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 10.03.2018
19:36

Pa Murinjo je vec koliko godina u premijer ligi, ako ga dosad nisu procitali nece nikad.

avatar
World is.... REAL
Saturday, 10.03.2018
17:02

Ne vidim gde je problem to što je Junajted igrao bunker. To je Murinjov stil i tako je. Ako je to ono što on zna, to će igrati. Gvardiola zna tika taku i to forsira. Ili oni što pričaju da je Totenhem rasturio Juve. Po čemu? Cilj celog fudbala je dati gol. Murinjo odlično pripremio meč, išao na desno, na lovrena i Arnold. Zašto bi išao na tezi način kada može na lakši? Drago mi je sto sam.video smrknutog klopa. To njegovo radovanje kad.puni neku ekipu je nesportski. Kao i što se igra Reala svodi na centarsuteve. Svako ima svoje. A svi su opravdali da znaju da igraju tako kako igraju.

avatar
Mino Rajola
Saturday, 10.03.2018
17:01

Na kraju se piše rezultat. Samo, bilo je mučno gledati kako igrači Mančestera ne smeju da izvedu aut po 4-5 mimuta. Valjanje igrača po 7-8 minuta kao da je neki tim iz Seknude ili Serije B. Sudija je to tolerisao. Ovaj put je uspelo, ali titulu u PL-u sa formacijom 11-0-0 sigurno uzeti neće ni za 100 godina. Bar uživam gledajući LFC protiv timova koji smeju da se takmiče. Bilo bi pravo mučenje gledati destrukciju i dekadentan fudbal tokom cele sezone.

avatar
I am back
Saturday, 10.03.2018
17:19

A prvo poluvrijeme? Ko to nije smio i jos vam uvalio dva komada a vi pri tom nijedan!Ej o cemu ti pricas...ovo je samo reakcija posle poraza,izgovor se uvek nadje!

avatar
Brainless
Saturday, 10.03.2018
17:20

Dajte ljudi koji bunker...prvo poluvreme su na moju žalost pojeli LFC...znači jedva da su sansu imali...rezultat je extra kako ke lfc igrao...ipak ke UTD dao sve golove danas

avatar
Wolverine
Saturday, 10.03.2018
16:56

Salah i fudbal? NE! Lik jedva zna hodati. Nije mi jasno kako je uopšte dao ijedan gol, a kamoli ludu brojku od 30.

avatar
Brainless
Saturday, 10.03.2018
17:18

Blago tebi sa tvojom pameti

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
17:37

Ma ne stručnjace, ti znas bolje igrati..Aj ti zabij onom bunkeru gol..!

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 10.03.2018
16:56

Mou je takticki genije citavu utakmicu mislim nekih 90% je napadao desnu stranu liverpula svako ispucavanje de heino islo je na lovrena i lukakua koji je takticki se pomjerio na tu stranu jer bi bilo tesko protiv van dajka dominirat u skoku..arnold i lovren nesigurni i tu su udarali igraci junajteda..u isto vreme fantasticna postavka odbrane jednostavno je unistena liverpulova igra pasova. Taktika za 10 od mourinja.

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 10.03.2018
16:56

Igraci utakmice na moju zalost su Lukaku i Esli Jang,prvi je odradio neverovatnu utakmicu gde Lovren nije znao sta radi,a drugi je flasterom zatvorio Salaha gde se nije video celu tekmu.smatram da zbog konstitucije i odbrambenih zadataka Gomez je trebalo da igra umesto Trenta ali sad ja mogu da pametujem koliko hocu posle tekme,mada,mislim da bi bolje pokrio Rasforda.sve u svemu idemo dalje u top 4 smo sigurno da li 4 ili 2 nbt je.samo jako i u LS pa dokle doguramo.

avatar
Gorčilo
Saturday, 10.03.2018
17:22

Ne bih se složio da smo sigurno u top 4 ali imamo dobru situaciju i ne baš težak raspored.

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 11.03.2018
00:16

Pa to i ja mislim nesto laksi raspored definitivno i bez obzira na danasnji poraz mislim da smo u dobroj formi tako da top 4 ne bi trebalo da bude problem.

avatar
As Roma 1998
Saturday, 10.03.2018
18:11

Siguran sam da ce Liverpool u LS.Danas svi pisu lose o Salahu kako se nije video itd ono sto sam ja video je da Liver danas nije imao sredinu da tu fale igraci da jednim dodavanjem proigraju Manea i Salaha.

avatar
mrancic
Saturday, 10.03.2018
16:55

Bunker u drugom delu.U prvom napad igrao pametno,mogli su da daju još jedan gol.Ovo je Murinjova pobeda.Šteta za Liverpul što nije igrao Salah.Ili je igrao? Mek Tominaj nova mlada zvezda Junajteda.

avatar
Wonta
Saturday, 10.03.2018
16:55

Liverpul sanse ne bi do kraja utakmice imao, da Bailly nije zabio. Od neke ekipe Liverpula koja gazi dosli smo do realnosti da je united ponovo bolji kao i sto je bio slucaj u zadnjih 20 godina !!! GGMU

avatar
Милан Ћеркета
Saturday, 10.03.2018
22:36

A sta je sa ne dosudjenim penalima? Tuga je sto mancester u najboljoj utakmici sezone jedva dobije ovakav liverpul u najlosijoj utakmici sezone...

avatar
96
Saturday, 10.03.2018
16:54

Nema sta zasluzena pobeda, iz 2 sanse 2 gola. Mislim da je Liverpul ostecen za penal i crveni je valensija trebao da dobije. Liverpul mora stopera dovesti pod obavezno.

avatar
lonchy2909
Saturday, 10.03.2018
18:29

Nije bilo namjere nikakve da igra rukom. Lopta ga je zakacila u ruku. Sudija je odavrao da ne svira. Po menI je odluka diskutabilna. A to je najvise za zuti, kakav crveni. Gledao sam ja utakmice gdje igrac skrivi penal, a ne dobije noi zuti.

avatar
Red blood
Saturday, 10.03.2018
21:30

Mislio je na onaj karate udarac djonom na sredini..nZa djon po travi se nekad dosudi crveni,a kamoli za udarac u rame..

avatar
2fast4you
Saturday, 10.03.2018
16:53

ko gubi ima pravo da se ljuti... bilo i bice vazda... prvo pokuvreme smo vas odvalili dali golove i tu je posao bio zavrsen sto se napada tice... drugo poluvreme smo igrali tako da privedemo lagano utakmicu kraju i to bi se fino desilo da nismo dali autoGol koji je dosao niotkuda,nije bilo cak ni opasne situacije u tom trenutku,nakon toga je Liverpul dobio polet i napadao... ako imate bilo kakvu zamerku na to sto smo od tog trenutka sve karte bacili na odbranu,molim igrace Lpool-a da mi samo objasne kako bi oni postupili da su bili na mestu MU... Realno je da se Salah nije video u ovoj tekmi a nerealno bi bilo kad bi ja tvrdio da je on nikakav igrac... naprotiv odlican je...

avatar
kzs.mufc
Saturday, 10.03.2018
17:22

Nista vise ne bih dodao.nZasluzeno nema sta.

avatar
Red Demon
Saturday, 10.03.2018
16:53

Da smo jos dva dana igrali ne bi dali. Odbrana zakazala sredina tanka fali nam Keita ko leba, Mane los, Salah anuliran.

avatar
Moljonazo style
Saturday, 10.03.2018
19:37

Docekala se ta subota a demonjio :))

avatar
BratCescFabregas#4
Saturday, 10.03.2018
16:51

Bar jedan čist penal za Liverpool(Valencia ruka)...suđenje kriminalno Ferguson Asocijacija ponovo radi..

avatar
I am back
Saturday, 10.03.2018
17:22

Pozdrav za 6 tim PL :)

avatar
Маркус19
Saturday, 10.03.2018
17:28

Опет ништа од вас. Чим играте и Лигу шампиона, опет сте нула од тима. Назад на пето место.

avatar
Barca4ever
Saturday, 10.03.2018
16:51

Liverpul je jedinu sansu imao u 95 minutu. Pokidao ih je Junajted.

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
17:40

MU je iz dve sanse dao dva gola..Posle ih nije bilo..Ne znam decko sta si ti gledao al sudija vam je progledao kroz prste onaj rukomet Valensije..Ne znam koga pokusavas slagati? Svi smo gledali utakmicu!

avatar
Barca4ever
Sunday, 11.03.2018
22:07

Ti ocigledno nisi.

avatar
Red blood
Saturday, 10.03.2018
21:33

Ako cemo realno,imali su i onu sansu Mate.A da je trebalo i u drugom bi stvorili bar 1-2.Danas smo bili slabi.Dobili su nas takticki.Udarali na suprotnu stranu od Van Dajka i stvarali probleme Lovrenu i Arnoldu.Jasno pokazali Klopu gde je trenutno problem Liverpula.Ali idemo dalje.Ja se nadam duelu sa Junajtedom u cetvrtfinalu..

avatar
GagiGGMU
Saturday, 10.03.2018
20:14

Ne lupaj ni taj gol sa penala(ali dobranio bi ga De Gea) nista ne bi promenio,smrskani ste skroz bili,aj pozz i uzivaj

avatar
Adnan
Saturday, 10.03.2018
16:50

Ne moze se na silu.

avatar
Adnan
Saturday, 10.03.2018
16:49

3 gola dali i opet bunker hahaha

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
17:40

Ovakav bunker ni Barnli ne igra..Nema sta veliki ste..hahaha

avatar
GagiGGMU
Saturday, 10.03.2018
20:16

Vadi se na bunker,gde je Salah?Zalepio ga Jang,dva gola Rashforda,nemate odbranu kakav crni Van Dijk,sredite Lovrena pa se javite HAHAHAHAHAH....ko gubi ima pravo da se ljuti

avatar
Steph22
Saturday, 10.03.2018
16:48

Bitna pobjeda i to protiv najvećeg rivala. Rasford sjajan, Arnolda poslao po burek kod prvog gola, Lukaku sjajno reagovao kod oba gola, mogli smo da prođemo bez promljenog ali nema veze. GGMU

avatar
MMasterFedor
Saturday, 10.03.2018
16:48

Boli i Bobana ovog, kao i onog sa SK

avatar
Bayern ljubav
Saturday, 10.03.2018
16:47

Drago mi je zbog Mančestera kako igraju prvo poluvreme napadački al onda Murinjo u drugom bunker glupost.

avatar
MUFCRD
Saturday, 10.03.2018
16:45

Kakav bunker? Pa gdje ste gledali utakmice?

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 10.03.2018
16:42

Moram da pohvalim moje makedonce DarkKnighta, jedini je imao veru u ovaj Junajted pre meca, za razliku od mrancica, Nikole red devila, Petra Pana, Vinsenta...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 10.03.2018
17:11

Nisu igrali Marsijal i Pogba, a igrao je Young koji je katastrofa poslednjih nekoliko utakmica a sedi Shaw, kako da se ne nerviram, ali je sve ispalo kako treba na kraju.

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 10.03.2018
21:44

Ne trebas biti toliki pesimista, vidis da se u fuci nikad ne zna. Izgledas smesno kad posle kuknjave krenes da prozivas ove porazene a ni sam nisi imao vere u svoj tim.

avatar
lonchy2909
Saturday, 10.03.2018
18:35

Pa oni su nerealni u, vecini slucajeva. Ili lete previsoko, ili puno kude. Isto su bili pesimiste pred duel protiv celzija. Ne mozes suditi prema jednom mecu, moras bolje poznavati materiju I ekipu za koju navijas. Uz to svako moze imati los dan.

avatar
VL
Saturday, 10.03.2018
16:41

Искрено не волим Муриња,али данас је показао какав је мајстор. Ухапсио је Салаха,искористио квалитете Рашфорда против најгорег играча Ливерпула Арнолда,знало се да ће ту да дува и Мурињо је то мајсторски искористио,притом је слао Лукакуа на страну на коју је био Ловрен и мислим да је Клоп после првог гола морао да замени места ВВД и Ловрена јер су Ловрен и Арнолд били слаби за нападаче утда.

avatar
baki_lfc
Saturday, 10.03.2018
16:40

Ma zasto penal,ko jos to sudi...

avatar
NemanjaLFC
Saturday, 10.03.2018
16:38

Zasluzena pobjeda Mancestera.Doktorski su odigrali prvo poluvrijeme u drugom ocekivano Liverpul napadao, a svi znamo kako se Mancester dobro brani.Lukaku je jeo Lovrena , Rasford Arnolda kao i Jang Salaha koji se danas uopste nije vidio.E sada, onaj enac se mogao svirati i nije ali sta je tu je.Mane obavezno na klupu da se ohladi malo, najvise je drzao loptu i mnogo ju je puta gubio na glupe nacine.Solanke beskoristan..Drago mi je sto je Lalana unio svjezinu kako je usao jer nam je mnogo potreban u ovoj sezoni.. Nista, idemo dalje, daleko je kraj PL.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 10.03.2018
16:38

Liverpul bolji .

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 10.03.2018
16:44

Po cemu prvo poluvreme nije ih bilo u drugo jalovo Sve nesto GGMU!!!

avatar
MUFCRD
Saturday, 10.03.2018
16:48

U cemu!nSahu?n:-)

avatar
eenneess
Saturday, 10.03.2018
16:36

Nije problem poraz koliko to sto je prljavi Murinjo pokazao kako igrati protiv Liverpula.

avatar
Luka Toni
Saturday, 10.03.2018
16:42

Nemoj da te boli poraz, imate sansi u LS

avatar
Bolender
Saturday, 10.03.2018
16:55

Vrlo lagano :D

avatar
Saturday, 10.03.2018
16:35

Важна победа, браво, на другом месту се учвршћујемо ! А сад артиљеријом на Севиљу !!!

avatar
lonchy2909
Saturday, 10.03.2018
18:40

Nadati se prolazu. Seviljazna odigrati odlicno, ali I jako lose. Samo se mora paziti naa njihovu kontru.

avatar
Saturday, 10.03.2018
20:08

Брука ако се овде испадне ! Позз за тебе који симпатишеш Атлетико Мадрид и који у коментарима објашњаваш суштину тог клуба ! :)

avatar
Capitano
Saturday, 10.03.2018
16:35

Felaini je uglavnom bio najistureniji, vidi se da je nekome tesko pao poraz...

avatar
Bat
Saturday, 10.03.2018
16:34

zasluzena pobeda..totalna kontrola utakmice jedino je taj autogol malo poremetio..rasford izdominirao..

avatar
_Goran_
Saturday, 10.03.2018
16:34

Zasluzena pobeda, odlicna taktika Murinja sa De Heinim ispucavanjem lopte na Lovrena. Ukanalio nas lik totalno...

avatar
REDsYNWA
Saturday, 10.03.2018
18:47

Ja uveliko pricam da on i moreno su nas unistili i unistavaju jos od sevilje .Nista,bolji su pobedili ocigledno ..Daleko smo mi sa onim pravim kvalitetom igraca od oba mancestera totenhema i celzija.

avatar
L F C
Saturday, 10.03.2018
16:33

Pre svega moram da kazem da je utakmica bila dobra u odnosu na kako su nas navikli. Junajted je resio utakmicu u prvom poluvremenu, I u nastavku klasicni autobus. U drugom poluvremenu smo napadali ali nedovoljno. Arnold I lovren su ispadali iz igre kao da prvi put igraju zajedno. Sta je tuje idemo dalje . Cestitam navijacima junajteda na pobedi.

avatar
I am back
Saturday, 10.03.2018
16:32

Samo da napomenem da sam rekao vidjecemo jos,za ove sto su najavljivali svi redom pobjedu Liverpula...Nemate pojma!

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 10.03.2018
16:51

Nemaju blage veze, kazem ja i ponavljam MURINJO JE TO

avatar
mrancic
Saturday, 10.03.2018
16:57

Ja sam jedan od tih.I nemam pojma.Ali ako.Važno da smo pobedili.

avatar
_MUFC_
Saturday, 10.03.2018
16:32

Veoma važna pobjeda! Rašford igrač meča, odličan prvi gol je postigao.Mektominej polako postaje moj miljenik.Mislim da nam je ovom pobjedom za siguran mjesto u top 4.GGMU!

avatar
Kajzer
Saturday, 10.03.2018
16:32

Kako stvari stoje ima da prsti na Bridzu za top4 u 37om kolu. Liverpoolovci, hoce li se ponovito maj 2003? Zanimljivo i tad nam je Italijan bio trener.

avatar
Phenomenal
Saturday, 10.03.2018
16:32

Rashford magija unistio Aleksander arnolda i Lovrena. Koliko je tesko i mucno gledati bunarenje lopti kad je usao Felaini... Uzas od igraca... Generalno je Murinjo iznenadio Klopa napadackom igrom na pocetku i realno nadigrao ga je ovog puta...

avatar
Rasel Krou
Saturday, 10.03.2018
16:31

Nije ovo raspali Porto! Sta bi sa leprsavom igrom i mocnim Klopom? Luzerpul ostaje Luzerpul, nece osvojiti PL ni narednih 30 godina! Pozdrav za Axwella, Mladena, Chellu, Mina Rajolu i ostale

avatar
krsta94
Saturday, 10.03.2018
17:31

Ja vidim da ispadate od Sevilje. I ovo komentarisem samo jer mnogo ke*as.

avatar
GagiGGMU
Saturday, 10.03.2018
20:19

krsta94 KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI

avatar
Rasel Krou
Saturday, 10.03.2018
20:17

Lose vidis, bas kao sto si lose vidio pred ovu utakmicu i kao sto lose gledas poslednjih 15 godina, ako uopste i imas toliko.

avatar
Real Only
Saturday, 10.03.2018
16:31

Od velikog Junajteda ostalo samo ime.

avatar
Saturday, 10.03.2018
17:29

da...eto ga muci se na 2 mestu. Ispao iz LS i FA cupa. Hladne obloge, na pola sata.

avatar
Real Only
Saturday, 10.03.2018
19:55

Oni ni sami ne znaju kako su drugi. Mislim na igru, velike ekipe ne igraju tako. Murinju u Realu recimo nije bilo dozvoljeno da igra na taj nacin.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 10.03.2018
17:35

I tri boda protiv Luzerpula

avatar
Скаузерлија
Saturday, 10.03.2018
16:31

Честитке Мурињу, надмудрио је Клопа. А Јунајтед је био далеко бољи него у претходних 10 дербија тако да нико не може рећи да је незаслужена победа. Нећу се много расписивати само желим да питам једно питање - Кад се одбрамбени играч ухвати за главу прекида се игра независно од тога колико је прекинута акција била опасна?

avatar
Непобедиви
Saturday, 10.03.2018
17:20

Svaka povreda glave, bez obzira koji deo terena, koji igrac itd., iziskuje automatski prekid igre. Mislim da vise imate razloga da se zalite za tri 50-50% situacije kod kojih je mogao da se svira penal, nego za tu situaciju.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 10.03.2018
17:37

Sudija uglavnom prekida akciju kad se igrac zali na povredu glave. Nekad je to opravdano,nekad nije,ali on ne moze u trenutku da zna dal se ovaj folira ili ga je neko opalio po glavi. To je neko nepisano pravilo da se za povredu glave prekida igra odmah,mozda moze da se saceka ako taj igrac ostane sa strane i ne utice uopste na igru,ali sve zavisi kako sudija proceni.

avatar
pepyslav
Saturday, 10.03.2018
16:31

Liverpool bez sanse, United igrao jedno poluvreme...Alexis i Matic najlosiji danas, jos jedan glup kiks defanzive Uniteda bez presije, Young odigrao odlicno...Richardson odlican igrac, dosta bolji od Morena...zasluzena pobeda Uniteda, Liverpool protiv ovakve igre treba vise da pokusava iz daljine, ili da prebace VVD u napad....i Firmino odlican danas...

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 10.03.2018
19:19
avatar
pepyslav
Sunday, 11.03.2018
00:30

To sam mislio.. ;)

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
16:31

Malo sudija sa onim rukometom u 16cu Utd i udaranjem Salaha od strane Felainija i malo Lovren sa svojim dobrim starim bravurama kad je najpotrebnije..Mali Trent je bio ocajan..Al to je sve nebitno, najgore mi je gledati trckaranje po terenu i ravnodusnost igraca Liverpula koji su usli u ovu utakmicu kao porazen tim i to se vidjelo na terenu..Taj luzerski mentalitet izgleda nikada nece otici..Murinju i Utd svaka cast..Iskoristili su slabosti maksimalno u nekih 10 minuta i rijesili mec..Posle bunker odradio posao.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 10.03.2018
16:30

66 minuta Murinjovo remek-delo , prvi put da uzivam kada igra United od kad je on na klupi ! Kada je najbitnije , domace , Rashford , prvi gol samo on , CR7 i niko drugi ! Jang utakmica zivota ! Lekcija za Klopa , ne mozes isto protiv Uniteda kao protiv Porta . Odbrana Uniteda slaba , naredne sezone borba za titula samo ako dovedu 2 , cak i tri pojacanja tu. Sada oprezno protiv Sevilja , nista nije gotovo ! Ako Bog da , gledacemo Juventus - United , da se malo potsetimo na stara dobra vremena !

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
17:42

Toliko o tebi kad se veselis duelu dve bunker ekipe...Ne znas za bolje ocigledno..

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 11.03.2018
01:44

Mislis duelu dva velikana ???

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 10.03.2018
17:44

Trebaju nama ozbiljan stoper i dva beka. Levi za prvu postavu (Jang je bio odlican ali nije to njegova pozicija) i rezerva Valensiji. Baili je dao autogol ali se videlo kolko znaci odbrani,jedan siguran stoper uz njega i bice to druga prica. A ako prodjemo,bilo bi lepo da sa Juventusom igramo,dugo se nije gledao taj dvomec.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 10.03.2018
16:30

Odlicno! Kljucna stvar jer sto su momci kod svih bitnijih akcija isključili Sanceza, decko je katastrofa, Rash pa gde si cele sezone, sta mi imamo u Bajiu nismo ni svesni, ZVER! Mata odlicno odigrao, bode oci to sto ako vec branimo 2:0 treba biti spreman na kontre a to se danas nije desilo, cestitke Liverpulu na forsiranju napada, istopite opet plastiku i imate sigurnu LS. Idemo dalje! GGMU!!!

avatar
Hajduk United
Saturday, 10.03.2018
16:30

Nemogu virovat koliko je lukaku brz a ogroman je

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 10.03.2018
16:30

Kakav gol baillya

avatar
_mladen_
Saturday, 10.03.2018
16:29

Opet ista prica kao protiv Totenhema, Lovren dva kiksa i gotova utakmica. Murinjo ih je nadigrao i vidi se protiv jacih da leva strana odbrane je nula. Salahu nisu dali da dise, konstantno ga grle i ne daju da mrde, sto im je sudija dozvoljavao. Sve u svemu ovoga sam se plasio, jer Liverpulu ne leze ove snasne ekipe. Drugo polu vreme su bili bolji ali je krenulo padanje, odugovlacenje i ostalo...

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 10.03.2018
16:29

Lepo Sam pisao prosle nedelje Old Traford i spustanje na zemlju GGMU!!!

avatar
Firmino R.
Saturday, 10.03.2018
16:29

Zeleo bi da cestitam Mancesteru na pobedi, danas nije ovo licilo na Liverpul.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 10.03.2018
17:20
avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 10.03.2018
16:29

Ajde da je bunker bio tokom celog meca pa da stavite ovakav naslov... Valjda ce Rasford nakon ove utakmice imati vecu minutazu,ovo ce mu sigurno podici smopouzdanje. Baili dao smesan autogol al se videlo kolko je nedostajao,duplo bolji od ostalih stopera. Jang stavio Sahala u dzep.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 10.03.2018
16:29

Sta bi sa Salahom?

avatar
jack wilshere
Saturday, 10.03.2018
16:29

Samo da kazem svaka cast onom liku sto danas cijelo vrijeme pise da ce biti iz 1 u 1, iako su ga svi sprdali povodom toga..

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 10.03.2018
17:18
avatar
Rasel Krou
Saturday, 10.03.2018
16:28

Malo da se spuste na zemlju fanovi Luzerpula i da ne zaborave da navijaju za luzerski tim koji skoro 15 godina nije osvojio ozbiljan trofej.

avatar
Непобедиви
Saturday, 10.03.2018
16:28

Junajted bolji u prvom, Lpool u drugom. Mislim da je neresen rezultat najrealniji ishod, ali sta je tu je. Napokon zanimljiv mec dva najveca kluba u Engleskoj.

avatar
Martial9
Saturday, 10.03.2018
19:13

Liverpul u drugom poluvremenu sem poseda nista drugo nisu uradili..Krstenu sansu nisu imali za celu utakmicu, mozda jedino Van Dajkova iz kornera..Da nije Bai dao autogol, do sutra ne bi Liverpul dao gol.

avatar
Непобедиви
Saturday, 10.03.2018
21:31

Nemoj to sta bi bilo kad bi bilo. Slazem se da je Murinjo u prvom poluvremenu takticki pojeo Klopa. Dao im je loptu, a Lpool bas to ne zna. Ne znaju da organizuju napad. Znaju da igraju visok presing i to je to. Ali, u drugom poluvremenu su bile barem 3 sumnjive situacije vezane za penal.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 10.03.2018
16:28

Cetvrti mec u nizu gde ne zasluzeno dolaze do rezultata. Dva suta dva gola klasika. Liverpul se zeznuo sa onim neiskusnim bekom koji je kriv za oba gola. Cist penal nije dosudjen za Liverpul. Odlican autobus u drugom poluvremenu ali ne vredi im nista 0 trofeja ove sezone. Konte ima titulu, Pep ima titulu Murinjo je u Mancester nece vratiti nikad.

avatar
theDarkKnightRises
Saturday, 10.03.2018
17:24

Jel Sam ti lepo napisao da igras kec u kec da imas pare za veceras da izadjes GGMU!!!

avatar
Маркус19
Saturday, 10.03.2018
17:31

Коју титулу има Конте, реци ми молим те? Ако овако наставите, једино што човек има је педала од Романа...

avatar
Jason
Saturday, 10.03.2018
16:27

Imam osecaj da se igralo jos 90 minuta da im Liverpul ne bi dao gol da nije bilo gluposti Bajlija(Baia :D).Murinjo ih je skroz ponistio u napadu.

avatar
Gorčilo
Saturday, 10.03.2018
16:27

Zaista šteta. Nismo zaslužili poraz. Dali su nam dva identična gola.

avatar
Demian
Saturday, 10.03.2018
16:27

Jedni igrali a drugi odneli bodove,ocekivano.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 10.03.2018
16:50

Hahahaha izgleda da si pratio preko sofascore, Murinjo tata igrice sine moj

avatar
Luka Toni
Saturday, 10.03.2018
16:27

Prvo poluvreme Man,a drugo liverpul, Murinjo majstore taktike, nije lepa igra za oko, ali rezultat bitan.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 10.03.2018
16:50

Kako nije, u prvom smo igrali napadacki i pokidali smo ih

avatar
mrancic
Saturday, 10.03.2018
16:58

U prvom lepa i za okom

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 10.03.2018
16:26

Ovo je MANCESTER JUNAJTED! Gde su oni koji su pricali da ce nas pokidati Liverpul? LUKAKU ZVER! Rasford ih pokidao! Koliko mi je samk drago, jos Viskovic komentator ufff, Klop na aparatima.. Mek Tominej tata igrice, zajedno sa Maticem pravi tenkovi, kako smo samo igrali! Gde ste hejteri sad? A GDE JE SALAH? Jel ga video neko? Bez Pogbe i Marsijala smo ih pokidali, Young strpao u dzep Salaha, idemo dalje bre! GGMU!!!

avatar
Maksimus
Saturday, 10.03.2018
16:30

Daj bre..Junajted posle Fergusona lici na cirkus..

avatar
Wizard08
Saturday, 10.03.2018
16:31

hteo si reci odbranili ste se uz penal koji nije sviran,ali nema veze bitno je da smo na utakmici videli ko je bolji tim prvo poluvreme ste odradili odlicno to svaka cast ali celukupan utisak je da ste uspeli da se spasite na kraju

avatar
Blackmamba24
Saturday, 10.03.2018
16:26

Da pitate Murinja kako dobija ove utakmice sa ovom igrom ne bi znao da vam odgovori, Baili kad je na terenu odbrana Junajteda je jaca 50%

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 10.03.2018
16:45

Bez obzira na autogol covjek je zvjer u odbrani na sve stize baca se blokira strasan stoper. Meni ko navijacu kad ga vidim u odbrani sigurniji sam nego kad su jons smoling ili kombinacija sa linderhofom.. da ja tebe pitam sta mislis ko je rekao lukaku da ide na lovrena i sta mislis ko je rekao de hei da izbija direktno na lovrena ? Jel mislis da je to slucajnost da 2 gola dabiju sa te strane gdje je lovren i arnold? Mou igra takticki jako nema jurcanja liverpul je skroz bio odsjecen zatvorili su sve prilaze i da nije bilo tog autogola nebi nam dali gol jos 90 min da se igralo.

avatar
äxwell
Saturday, 10.03.2018
16:54

Pa i nije im odbrana nesto bila danas iako su igrali sa dva niska bloka..Bilo je tu dosta rupa samo ovi mlitavci igrali u drugoj brzini umjesto da im se unose u facu konstantno. Ne mozes Murinju dopustiti dva laka gola i posle da stizes rezultat. To ne mogu nadoknaditi i mnogo kvalitetniji timovi od LFC..

avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 10.03.2018
16:26

Opet odlicno sudjenje,stvarno odlicno nemam sta reci