Rapsodija "Pevaca", Sari na kolenima!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.11.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Londonski derbi okončan pobedom domaćina.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Ugostio je Totenhem ekipu Čelsija u okviru 13. kola Premijer lige na "Vembliju", a domaćin je slavio sa ubedljivih 3:1 (2:0).

Već u četvrtom minutu je Kejn zagrejao rukavice golmanu Čelsija, da bi samo pet minuta kasnije bivši golman Bilbaa morao da vadi loptu iz mreže.

Eriksen je centrirao iz slobodnjaka, Ali je odlično skočio i matirao Kepu za 1:0.

Nastavili su da prete "Pevci", Eriksen u 11. minutu šalje loptu tik preko gola, da bi samo dva minuta kasnije Son promašio nepromašivo, izbio je sam pred golmana gostiju, ali je prebacio gol sa samo par metara.

Po pravilu timove nakon ovakvih situacija čeka kazna, ali to ovoga puta nije bio slučaj, ono što nije pošlo za rukom fudbaleru iz Južne Koreje, jeste najboljem strelcu ekipe Hariju Kejnu.

Uputio je sjajan udarac sa ivice kaznenog prostora, u svom stilu i matirao Kepu za 2:0. 

Na isteku pola časa igre Kepa spašava "Plavce" nakon pokušaja Aldervejrelda, a redak pokušaj na drugoj strani terena videli smo u 38. minutu, kada je Ljoris maestralno sačuvao mrežu nakon pokušaja Edena Azara iz dobre pozicije.

U finišu ponovo Son u šansi, ali se Kepa istakao još jednom dobrom odbranom.

Kejn Ali Totenhem

Nakon samo 10 minuta igre u nastavku, treća sreća za Sona. Fantastično je napadač Totenhema proleteo po levoj strani, ušao u kazneni prostor rivala i matirao Kepu za 3:0. Zaista sjajan solo gol fudbalera iz Južne Koreje, Čelsi potpuno potučen već nakon 55 minuta igre.

"Plavci" potpuno indisponirani i u nastavku, u 68. minutu je malo nedostajalo da Kejn postigne svoj drugi pogodak, lopta je otišla preko gola na sreću po goste.

Samo dva minuta kasnije, Kejn dodaje do Alija, a ovaj šutira tik pored gola iz dobre pozicije, ostalo je 3:0 za "Pevce".

Čelsi uspeva da smanji prednost domaćina u 85. minutu, kada je nakon centaršuta Aspilikuete zemljaka Ljorisa matirao Žiru, prekasno ipak za "Plavce".

Imali su u finišu šanse Alonso i Barkli, ali nisu uspeli da savladaju Ljorisa, pa je na kraju Totenhem slavio.

Sa ova tri boda su preskočili "Plavce" na tabeli i sada im beže dva boda (30), dok je Mauricio Sari po prvi put osetio gorak ukus poraza u Premijer ligi.

Italijanskog stručnjaka može da zabrine i činjenica da su primili čak tri pogotka, do današnjeg duela su na 12 mečeva primili samo osam.

Više o duelima koji su odigrani od 16h OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

85 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vojin denic
Sunday, 25.11.2018
17:31

Da li je neko video onog kinga?

avatar
JFT96
Sunday, 25.11.2018
10:21

Kaže mi jedan navijač Čelšita,kao ovo nam je stara mušterija vamo tamo,možda stara mušterija da gubite od njih secamo se nedavne bombe eriksena na stamford pasnjaku

avatar
foreverblue
Sunday, 25.11.2018
02:49

Nakon ovog meča, svi timovi u ligama petice imaju poraz, ali stoji da smo najduže izdržali, puno je za očekivati sezonu bez poraza.

avatar
Reds
Sunday, 25.11.2018
02:10

Ljudi, gde je Nikki?
Da mu nije sta bilo??

avatar
foreverblue
Sunday, 25.11.2018
01:31

Zaboravih napisati da pedro mora igrati pre vilijana, ne razumem zašto sari nakon pedrove povrede protiv paoka ne želi da ga vrati otkad se oporavio, a uz to, vilijan nikad gori otkad je došao. Vidim ovde se liverpulci napalili u fazonu toliko o čelsijevoj tituli, znam da su oni kolektivno besramni, ali da je suđenje bilo regularno u poslednja dva meča oba kluba situacija bi bila obrnuta, da nije bilo skandaloznih odluka pri rezultatu 0-0 u oba meča (fulam i votford) gde su trebali da gube, dok kod čelsija everton nije trebao da završi poluvreme sa 11 jer je bernard glumio zidana i ovo danas. I pre ovoga danas, mnogi naši, uključujući mene, su rekli da siti osvaja, čim su umakli čelsiju uz onakvu formu to je gotovo, što će vam se i ukazati kad sudije prestanu da vam rešavaju mečeve.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 25.11.2018
21:20

ne znam da li su 2 navijaca Celsija rekli da osvajamo PL,a oni svake godine redovno govore ali kad Celsi izgubi obavezno se jave da smo mi bili previse glasni,sto rece king jednom to su isti mentalni sklopovi sirom svijeta,svi do jednog haha

avatar
foreverblue
Sunday, 25.11.2018
00:58

Iću redom, prvi gol mislim da je kriv kovačić, stojao je pored alija kod prekida, bio je njegov igrač. Nakon toga vidimo da i etkinson pokazuje da je englez i ne dosuđuje čist penal nad azarom (očajan je ove sezone, totenem-čelsi, vulfsi-siti, na kardif-brajton doduše greška njegovog pomoćnika). Drugi gol kriv kepa. Zatim ponovo azar srušen u kaznenom, trebao je biti penal (situacija nije jasna kao kod prvog penala, ali trebalo je i vamo). Treći gol kriv luiz pod broj jedan, a i žoržinjo je mogao bolje. Žiru kad je ušao, iskoristio je dobar centaršut aspija, ali kasno. Ovi su fulali neke dobre šanse, ali je druga priča sa penalom na 1-0, ko zna jel bi onda bili bolji.

avatar
djalaaa92@
Saturday, 24.11.2018
23:50

Dugo vec pratim sportske.net,ali prvi put komentarisem neku vest. Ja navijam za Chelsea od 2006 godine. Moram da priznam da gori tim nisam gledao do ove poslednje 3,4 godine, jednostavno Totenham je za klasu bolji tim od nas, danas je trebalo da bude bar 6-0 za njih, mi kad napadamo to deluje totalno bezidejno kao da nisu dosli da igraju fudbal nego da gledaju kako protivnik igra, a oni kad napadnu odmah sansa za gol, a cela nasa odbrana je promasila profesiju, a ni vezni red i napad nisu nista bolji. Mi nemamo tim od one generacija kada su igrali: Cech, Terry,Carvalho,Asley Cole,Bosingwa,Essien,Lampard,Ballack,Malouda,Joe Cole i Drogba. Taj tim bi ovaj danasnji dobio sigurno 5,6-0. Ovde jedino sto valja su Hazard i Kante ostali nisu dorasli da igraju za Chelsea ako hoce da budu u vrhu evropskih klubova. Mislim da mi ove sezone mozemo samo da se borimo sa Arsenalom i Junajtedom za 4. mesto posto je Totenhem za klasu bolji, a Siti i Liverpul za dve klase bolji i oni ce da se bore za titulu. Znam da ce mnogi navijaci Plavaca da mi zamere i da misle da nisam pravi navijac kad mogu ovako nesto da napisem za klub za koji navijam, ali ja sam samo iskren i tako mislim. Uvek cu navijati za Chelsea makar ispali i u drugu ligu, ali ja sam samo rekao sta mislim. Cestitke Pevcima na zasluzenoj pobedi i mnogo uspeha u nastavku. POZDRAV SVIMA.

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 25.11.2018
02:08

Druže, iskren komentar će uvek biti za poštovanje, bilo da je negativan ili pozitivan. Potpuno se slažem sa tobom u svemu rečenom, ovaj tim nema kvalitet da ove sezone uradi nešto ozbiljno. Ako se izbori LŠ to će biti uspeh. Pre svega pristup igri treba da se promeni, i da se igrači u lošoj formi stave na hlađenje. Odmah nakon toga treba tražiti rešenje za kritične pozicije. Uvek smo uz naš klub. Veliki pozdrav.

avatar
Mangus
Sunday, 25.11.2018
10:14

Odbrana Celzija je dobra, tehnicki potkovana i zna da se brani. Danas to nisu pokazali ali ok, ne moze svaka utakmica da bude njihova.
Vezni red je veliki problem, jer ga cine Zorzinjo, Kante i Kovacic. Jedini relativno kreativni igrac tu je Kovacic, koji cini mi se samo popunjava mesto. Dakle, ocekuje se da Azar i Pedro/Vilijan stvaraju sanse sto je nemoguce. I nemate krstenog napadaca, Ziru je ok, ali ne dobija priliku, a Morata... Decko je od odlaska iz Juvea propao kao zeton.
Sve u svemu, Ponavlja se prica koju je Sari imao u Napoliju. Odlican trener ali sa vrlo malo rotacije (cak se u Engleskoj to promenilo ali nedovoljno) i bez iskustva u uzimanju trofeja.
Celzi i Tot ce se boriti za 3. i 4. mesto i nece ih tu niko ugroziti. UTD se raspada, a Arsenal nema taj kvalitet za 4. mesto pored Celzija i Totenhema.

avatar
razzorNo1
Saturday, 24.11.2018
23:44

ko nije gledao ima snimak na por.hub-u

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 24.11.2018
23:40

kakve majstorije Sona i Kejna ovo je nestvarno ne zna se koji je gol lepsi...Son pojeo Alonsa

avatar
_mladen_
Saturday, 24.11.2018
23:35

Azar FC morao je krenuti sa padom, to su bile cinjenice. Previse zavise od njega i to je to.

avatar
Rooster
Saturday, 24.11.2018
23:20

Kako Tottenham polako ove sezone dize formu. Nekako su bili u drugom planu. Nije bilo Sona jedno vreme, Ali i Eriksen su bili povredjeni, Vertongen, Dembele, Tripije povredjeni, nekako se nisu nametali i jako se slabo prica o njima, dok je Tottenham zapravo izgurao najtezi period bez bitnih igraca, a sada su skoro svi tu i sledi im lagan raspored. (mada gostuju Arsenalu) Mozda ce se neki naci prozvanima, ali mislim da imaju jacu ekipu od Liverpula. Ali videcemo...sada krece decembarsko ludilo i dosta stvari ce se iskristalizovati.

avatar
Mangus
Sunday, 25.11.2018
10:17

Nisam siguran da imaju jacu ekipu od Liverpula. Liverpul ima u ovom trenutku daleko bolju odbranu i napad, jer se Totenhemov zasniva na Kejnu. Ako se on povredi, ode sve dodjavola.
Vezni red Totenhema je za klasu iznad Liverpulovog sa Alijem, Eriksenom i Lamelom. Liverpulov manjka kreativnosti. Ok je Keita, ali ga nema, Hendersona bih prodao Stouku, Vajnaldum je ok ali decko je tenk ne kreativac, Milner je izuzetno zahvalan i uvek bih ga drzao u ekipi.
Kad se vrati Oks, pa vezni trio bude Fabinjo, Keita i Oks, bice nesto, dotle je muka.
Prednost Totenhema je sto u prakticno istom sastavu igraju vec 3 godine, i to mnogo znaci. Znas u svakom trenutku gde su ti saigraci, kako disu kako se krecu i to je odlicna stvar za njih. Liverpul je recimo doveo fantasticno defanzivnog veznog ali mu je trebalo vremena da se uhoda i ubaci u tim

avatar
5Agger5
Sunday, 25.11.2018
11:16

Strasno su podigli formu! Oni us jedina ekipa koju je unistila siti na terenu ove sezone! Da nije bilo odvratnog stadiona upropastenog dan pre zbog NFL-a totenhem bi mozda dobio i siti!Sva sreca sto su dosli na megdan liverpulu na pocetku sezone inace i ja smatram da bi liverpul trenutno izgubio bodove od njih!

avatar
Brady KING
Saturday, 24.11.2018
22:45

Da jedan ,, engleski " klub (celsi) ima u prvoj postavi+klupa jednog engleza sramota

avatar
dock
Saturday, 24.11.2018
22:34
avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 24.11.2018
22:24

"Gazde" Londona izgubise 2 derbi od 3 odigrana,dominiraju.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 25.11.2018
00:11

Pobedili smo one „najace“ od tih derbija.

avatar
razzorNo1
Sunday, 25.11.2018
09:03

koga ste pobijedili haaahha dobili arsenal na pocetku sezone, nerijeseno sa junajtedom i liverpulom kuci, izgubili od totehama odnosno cas fudbala je imala sarijeva garda, dobili liverpuluvu drugu postavu u kupu , bate borisov i nafurali se da je hazard bog i da je sa druge planete a eto idi pogledaj listu strijelaca tamo neki Salah koji ima sezonu za zaborav ima isto golova kao i magicni Hazard i samo jednu asistenciju manje, eto od kakvog igraca zavisi plavi klub....realnost boli

avatar
Paul Kersey
Saturday, 24.11.2018
22:21

Kao što sam i pisao renije, Sari ne zna da tempira formu. Krene strahovito i onda pada. Ekipe su mu daleko od forme kad se lome takmičenja.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 25.11.2018
01:49

Bilo mi je jasno zasto u Napoliju prosle sezone,izveo rezerve protiv Leipziga izgubio 1-3 i onda uveo prvotimce u revansu,dobio 0-2 i ispao.. A slicno ponavlja u Celsiju to je mislim jedini razlog zbog kog je udaljen od trofeja,takodje mora nesto da mijenja u Celsiju i nadajmo se da hoce sad,kao sto je i Konte uradio svojevremeno

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 24.11.2018
22:17

A smejali smo se Gvardioli kad je potrosio 300 miliona za odbranu...usli su u tekmu kao da igraju prijateljsku protiv petoligasa, Kante jedini ostavio utisak.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 24.11.2018
22:10

Katastrofalan mec, Sparsi triput bolji.

avatar
Saturday, 24.11.2018
22:07

liga vrh koji nogomet

avatar
conecorleone
Saturday, 24.11.2018
21:59

Cas fudbala pogotovu u prvom poluvremenu od strane Totenhema,sa druge strane Azar je mogao dobiti jedan penal ali ipak zasluzena pobeda. Siti definitivno dominira premijer ligu,imaju vec 15 tak golova vise od svih.

avatar
bosnapd
Saturday, 24.11.2018
21:57

Kakav je Hazard padavicar mora da mu je Niki preporucio terapeuta.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 25.11.2018
01:50

Azar nije pao bezveze,postoje situacije kada igrac padne a nije simuliranje,niti dovoljno za penal kao druga sporna situacija,za prvu je i mogao da sudi ali kao sto rekoh u svom komentaru uz ovakav pristup i ovakvu igru sve da smo pobjedili utisak bi bio isti,ocaj

avatar
Kajzer
Saturday, 24.11.2018
21:53

Pu majku mu, nisam dzabe sanjao da su me prebili komunalni panduri i bacili u kokosinjac, jos se pitam jutros sto me bas bacise u kokosinjac, nije mi imalo smisla, al eto da sam povezao mogao sam bar neku paricu uzeti. Kao sto sam pisao nakon Arsenala ova Sarijeva igra nece proci protiv ozbiljnih protivnika, ima da se radi jos dosta ali i neki igraci se moraju zameniti.

avatar
Red blood
Saturday, 24.11.2018
21:50

Moj komentar nije upucen svim navijacima Celzija,vec samo onim najbucnijima,koji od starta sezone nisu respektovali ni Arsenal,ni Totenhem,a koji ni nakon 13 kola ne respektuju ni Liverpul.Cak sta vise,konstantno omalovazavaju rivale,sve izuzev Sitija.Ovo je bilo bolno otreznjenje.Snovi o tituli su se rasprsili onoliko brzo koliko su i stvoreni.Pretpostavljam da se sad vracate na fabricka podesavanja i borbu za Top 4.

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 25.11.2018
00:02

Izgleda samo JUnajted nisu prozivali? Izvini, ali Junajted su najvise prozivali, a imaju kompleks i od Murinja.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 26.11.2018
00:41

Ja sam moj Nik stavio zbog 3 hejtera sa ovog sajta, ja nisam dozivio i vidio da je Liverpul podigao trofeju od kako ja znam za sebe, tako da od njih kompleks nemam. A Celzijevi navijaci imaju iskljucivo hejt prema Junajtedu zato sto je Murinjo presao u Junajted, a de se ne lazemo junajted je uspesniji klub i miljama ispred Celzija. Nista nisam napisao sto nije istina, to su cinjenice verovatno se nece neki sloziti sa tim ali stvari stoje tako.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 25.11.2018
13:51

Stvarno ne znam sta prica taj lik i sto ti lupaju minuse, ja ni sam ne znam koliko sam komentara poslao gde sprdam Junajted. Cak sam i taj City prozivao. Ali stvarno moras da pripazis sta pricas, da li je to zbog kompleksa ili cisto zezanje? Jer mozda je onda tvoje ima znak kompleksa.

avatar
Red blood
Sunday, 25.11.2018
09:11

Dobro,prozivali su i Junajted,ali u njihovom slucaju i imaju pokrice..mozda.Junajted je stvarno tuga ove sezone.

avatar
krsta94
Saturday, 24.11.2018
21:45

To je TAJ sampionski Cesli xD lol

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 24.11.2018
21:44

Nisam gledao mec zbog derbija ali nisam dzabe upozoravao da su Pevci najbolji tim severnog Londona, po statistici mi deluje da su propisno nakantali Celsi. Celsi je u opasnom padu forme vec mesec dana pogotovo se slabo igra u napadu ali podicice ih Sari, treba jedan ovakav poraz da se prodrmaju, nema predaje borimo se do kraja.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 24.11.2018
22:18

treba pobjeda da se promrdaju,kakav poraz hha

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 24.11.2018
23:50

Hha genije da li je Konte krenuo po titulu nakon poraza od Arsenala ili pobede protiv Hala? Koji mec je prodrmao ekipu?

avatar
jack wilshere
Saturday, 24.11.2018
22:20

Najbolji tim sjevernog Londona, a inace nisu u kompletnom Londonu... To smo upravo videli..

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 24.11.2018
21:39

Razbiše nas samo tako. Deficitarni smo na nekoliko pozicija, pritom se nekoliko igrača PREumorilo jer Sari jako slabo rotira. Po meni: Luiz i Morata na klupu, Kristensen i Žiru na teren. Protiv PAOK-a odmoriti SVE bitne igrače koji su danas igrali. Dati više prostora Loftus-Čiku, Zapakosti i Emersonu. Pedro trajno da zameni Vilijana na desnom krilu. Kantea prekomandovati na Žoržinjovo mesto, jer je defanzivno neuporedivo korisniji od brazilskog Italijana. Dosta veznjaka je u ekipi tako da se dosta može kombinovati oko preostala dva mesta na centru terena. Mora nešto da se menja iz korena jer sa ovim tempom i načinom igre Čelsiju neće dogurati dalje od 4.mesta na kraju sezone. Pozdrav svima.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 24.11.2018
21:39

Sreca sto nije bilo 10;0. Ocaj i jad. Sreca sto su arsenal i junajted slabiji .

avatar
CFC BLUE
Saturday, 24.11.2018
21:38

Kako se oseti igra kad nemas pravog napadaca i stopera.Svaka cast Totenhamu odigrali su kvalitetno,ja se samo nadam da u ovom prelaznom roku uprava reaguje jer potrebna su jos 2-3 pojacanja umesto Moratu,Luiza i Wiliana.

avatar
Stari
Saturday, 24.11.2018
21:36

Edenu je mesto na Anfieldu, tu će postati najbolji na svetu!!! Sve ostalo su samo pare!!!

avatar
Stari
Sunday, 25.11.2018
00:21

Nikki brate, zamisli Edena na Anfieldu kad hukne ceo stadion, pa još kad mu nadju pesmu, nema dalje, postaje najbolji na svetu!!!

avatar
La bestia negra
Saturday, 24.11.2018
21:36

Kad jaganjci utihnu.A najvece lozane ovde ubedljivo sto se tice Engleske lige.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 24.11.2018
22:16

Ima i nas realnih.

avatar
Liverpul Crna Gora
Saturday, 24.11.2018
21:35

Oducili su ih od fudbala, odavno ovakvo razbijanje nisam gledao...

avatar
Vasili Frajtgorski
Saturday, 24.11.2018
21:32

Tottenham je ekipa sa gubitnickim mentalitetom i kao takva, ocekivano prima gol za rezultat 3 - 1, u utakmici gde je, realno, trebalo biti 5 - 0. COYS

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 24.11.2018
21:31

1) strasan Totenhem a pogotovo Dele Ali koji je uvek posebno inspiriran pred Celsi, 2) Sari nema opcije 2., umesto da izvede Kovacica i Luiza koji su najgori danas i prebaci formaciju u 4-2-3-1 on vadi Moratu i igramo bez pravog napadaca znaci komedija, 3) ja ne znam kako je moguce da drze jos Luiza i Vilijana u Celsiju pa takve amatere majka jos nije rodila, bruka od igraca, 4) cestitke na pobedi Pevcima zasluzeno su pobedili, 5) zali Boze Azara i Kantea sa kime igraju, 6) vise volim bodove nek ofanzivni fudbal.

avatar
Cooppeee11
Saturday, 24.11.2018
21:30

Celsi veoma slab, Tottanhem razbio plavce iako mislim da ce ih Arsenal pocisiti sledece nedelje na Emijetsu

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 24.11.2018
21:29

Kako Kovacic i Willian starteri,kako? Kova je naprijed limitaran willian potpuno beskoristan igrac. Sari nakon sto je krenuo da grijesi,s greskama ne staje. Conte je nakom ovakvog razbijanja prodrmao ekipu i napravio masinu. I umjesto na poluvremenu da ubaci Pedra i Barklija on to nakon 3-0 . Kepa jeste kiksao ali i pored tog imao vrhunsku partiju,a kod drugog gola je Luiz morao bolje blokirati,10 minuta drugog poluvremena dobre igre Celsija i upravo kovacic i vilijan dolaze i sanse i umjesto 2-1 bilo je 3-0 i mec je pukao skroz e tad se sjetio ds ubaci Barklija i Pedra A OSTAVI BESKORISNOG VILIJANA. Ovo je na dusu Sariju. Jestr Atkinson bio naklonjen Totenhemu i mogao je svirati penal za Chelsea i nije bio faul kod prvog gola totenhema ali realno su mogli 5-6 dati,Kepa je izvukao a i njihova nepreciznost,sve da smo do 3 boda dosli utisak bi bio isti,ocaj. Christensen,Barkley i Pedro MORAJU biti starteri

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 24.11.2018
21:26

Luiz superda a Kante ne moze da igra ovu poziciju. Totenhem puno bolji,mogli su jos neki da daju.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.11.2018
21:25

Ovo je bio cas fudbala Totenhema....Ismete javi se tugo....ili sada ce da se krijes mesec dana.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 24.11.2018
21:24

Toliko o Celzijevoj borbi za titulu. Mogao bi Hordica da nam objasni kako Kepa od 80 miliona prima golove sa 30 metara, posto je on expert za golmane.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 24.11.2018
21:47

Hvala na lepim recima, drago mi je da detaljno pratis moj rad. Kad dodjem kuci i pogledam skracen snimak mogu detaljnije da ti objasnim kao za onu bruku u Eibaru.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 25.11.2018
01:11

Gledao sam derbi u Pioniru, domace je uvek vaznije od stranog a gledao sam i onu bruku u Eibaru preko skracenog snimka, ko ce da gleda 90 minuta onog izivljavanja nad nejakim kraljevicima.

avatar
Rasel Krou
Saturday, 24.11.2018
23:46

Real pratis u lajvu a Celzi gledas snimak, od pocetka sam znao da si ti nas Biancos, samo se pretvaras. :DDD

avatar
stfmcfc
Saturday, 24.11.2018
21:24

Razbio ih je Tottenham.Nikki KAKO JE OVO MOGUCE? xD