Ranijeri zasukao rukave, evo šta će promeniti u Fulamu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
12:39
Izvor: Sportske.net

Menjao je i Jokan iz meča u meč, ali nije imalo efekta...

Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP
Beta/Ennio Leanza/Keystone via AP

Povezane vesti

Novi trener Fulama Klaudio Ranijeri prihvatio se veoma teškog izazova da najpre izvuče ekipu iz sve duže serije poraza (sedam uzastopnih), a potom do kraja sezone pokuša i da izbori opstanak sa ovim timom.

Na kluši je nasledio našeg Slavišu Jokanovića, koji od početka sezone nije uspeo da pronađe rešenje za igru u defanzivi.

Često je menjao sastav poslednje linije tima, tražio idealnu postavu, ali porazi su se ređali, efekta nije bilo.

Upravo je odbrana nešto na čemu će posebno raditi Ranijeri, pogotovo što je Fulam od početka sezone primio ubedljivo najviše golova (31).

To je i potvrdio u izjavi za ''Skaj Sports''.

''Nama italijanskim trenerima odbrana je najvažniji deo tima. Važno je da imamo pravu viziju kako ćemo da se branimo, ne samo defanzivci, već kao ceo tim. Za mene je timski duh jako bitan, znam da Fulam ima dobru ekipu, ali potrebna je i borbenost'', poručio je Ranijeri.

Hoće li uspeti?

Njegov debi na klupi Fulama je posle prvenstvene pauze, protiv Sautemptona na ''Krejven Kotidžu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 15.11.2018
14:48

Italijani istina, ako nesto znaju znaju da se brane. Nema kvalitet u toj liniji tima ali da li ce malo sok terapije i malo drugacijeg pristupa na treningu ili mozda u postavci tima da pomogne - videcemo.

avatar
RokerSantaKruz
Thursday, 15.11.2018
13:59

Odlicna prilika, Sautempton djeluje izgubljeno, protiv koga ako ne protiv njih!

avatar
Mangus
Thursday, 15.11.2018
13:55

Ne znam sta to moze da uradi da popravi odbranu koju cine krs igraci. U Lesteru je imao ok odbranu ali je imao KANTEA, koji je bukvalno pokrivao sve. Cim je otisao, videlo se da je odbrana Lestera losa.
U Fulamu nema Kantea, i tesko ce uspeti da poslozi odbranu. Nadam se, Fulam je oduvek bio simpatican ali nesto mi govori da bez boljih igraca u odbrani nece moci da uradi nista

avatar
razzorNo1
Thursday, 15.11.2018
20:02

da al fulemov cilj je opstanak u pl, bas isti zadatak ranierija je bio i u lesteru kad je dosao, iscupao je lisice u zadnjih osam kola, i mislim da je lester tad imao najbolju formu, vec sledece sezone neko cudo i magija je pomoglo lisicama da osvoje pl i onda trcu godinu apetiti su porasli pa mjesto na tabeli gdje je lester godinama bio zadovoljan bilo je za rukovodstvo kluba premalo a uz sve to i igracki kadar je okrenuo ledja sefu tu je bio kraj... Nije ni Vardi bio Vardi prije Ranijerija tako isto mislim i za odbrambene igrace Fulema, treba im motivacija, i sigurno ce izbjec ispadanje ...Sto de tice Kantea mislim da Seri je idealan igrac koji moze bit upravo onaj Kante iz Lestera...