Ranijeri: "Sada su druge ekipe pod pritiskom"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.02.2016.
12:26
Izvor: Beta

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da su najveći konkurenti njegove ekipe za osvajanje titule u Premijer ligi sada pod velikim pritiskom pošto moraju da nadoknade pet bodova zaostatka, koliko imaju njegovi fudbaleri na prvom mestu na tabeli.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

U derbiju Premijer lige Lester je u subotu na gostujućem terenu pobedio Mančester siti sa 3:1 i stekao pet bodova prednosti na tabeli nad Totenhemom i Arsenalom.

"Na početku sezone smo bili pod pritiskom pošto je cilj bio da opstanemo u Premijer ligi, ali sada je pritisak na ostalim klubovima koji su potrošili mnogo novca kako bi osvojili Ligu šampiona i Premijer ligu. Važno je da ostanemo koncentrisani, čvrsto na zemlji. To je važno pošto, prvi put u životu, ovi igrači rade posebne stvari. Važno je da se ne osvrćemo", rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

Ranijeri je naveo da bi na ekipu mogao da utiče pritisak trke za titulu, ali i da je tražio od svojih igrača da iskoriste iskustvo iz borbe za opstanak u ligi prošle sezone.

"Pritisak, to bi moglo da bude problem, ali važno je da ostanemo mirni. Igračima bi moglo da pomogne iskustvo iz prošle sezone", rekao je Ranijeri.

U 25 kola u Premijer ligi Lester je ostvario 15 pobeda i pretrpeo samo dva poraza, najmanje u ligi. U sledećem kolu u nedelju Lester će igrati na gostujućem terenu protiv trećeplasiranog Arsenala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 08.02.2016
17:35

Lester nece biti prvi. Posustace uskoro. U zvakom slucaju veliko iznenadjenje. Isto mislim i za Totenhem. Upasce u krizu i borice se za LS.

avatar
TirijaBlokiratiNeces
Tuesday, 09.02.2016
16:07

Pa, ako pogledaš kakvi mečevi kome preostaju, realno je reći da će biti gusto između Sitija i Lestera, može biti i da će gol razlika odlučiti, a ove sezone su velike šanse da gledamo kokoške iznad Arsenala. Veće nego ikad.

avatar
mrancic
Monday, 08.02.2016
15:52

Taj Novakovic se izpromasivao posteno.PL poznaju od njega bolje bar dvadeset ucesnika komentara na sportskoj. Sajt u kome uzivam.

avatar
Nikola Nikola
Monday, 08.02.2016
13:32

Sećam se emisije Sport kluba s' početka avgusta, na pitanje koji trener će prvi ostati bez posla u novoj sezoni, komentator te televizije - Vladimir Novaković, rekao je da je ubeđen da će to biti Ranijeri, kao razlog naveo je to što se nisu adekvatno pojačali, što su u ligi opstali usled ''ludačke sreće u finišu prošle sezone'' i zbog vlasnika Lestera koji je sklon da menja trenere posle serije loših rezultata.

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 08.02.2016
14:09

Realni da budemo, ceo svet je delio misljenje sa Novakovicem. Ko je mogao u najludjim snovima da pomisli da ce Lester posle 25 kola bili PRVI na tabeli? Pa ni najzagrizeniji navijac Lestera nije to pomislio...

avatar
Ashburton Grove
Monday, 08.02.2016
18:41

Zato Novakovic ne igra kladionicu...:)

avatar
Nikola Nikola
Monday, 08.02.2016
15:03

Ništa ja nisam rekao da li je, ili nije bio u pravu. Samo mi je to ostela urezano u sećanje...