Ranijeri progovorio o Markoviću, zna sve o njemu, osim onog najbitnijeg!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Italijanski stručnjak će u narednih šest meseci sarađivati sa srpskim fudbalerom.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Lazar Marković je na šest meseci pre isteka ugovora sa Liverpulom stigao na pozajmicu do kraja sezone u redove Fulama.

"Kotidžeri" se grčevito bore za opstanak, u januaru su angažovali Rajana Babela, Havarda Nortvajta i Markeca, potonja dvojica angažovani su u poslednjim satima prelaznog roka, te su se tek nedavno pridružili treninzima, pa se još uvek čeka njihov debi.

Marković je stigao sa "Enfilda", gde je poslednju zvaničnu utakmicu odigrao 2015. godine, išao je po pozajmicama, minule sezone je bio u Anderlehtu, na kraju mu je i propao transfer u redove ekipe iz Brisela, ostao je u Liverpulu, ali je radio sa U23 selekcijom tokom sezone.

Jasno je da je završio sa "Redsima", ali su mu dali priliku da poslednjih šest meseci u ugovoru odradi sa Fulamom.

Videćemo kako će se Markec snaći na "Krejven Kotidžu", ako ništa, ima dobro društvo, u najstariji londonski klub je i stigao na nagovor najboljeg igrača te ekipe Aleksandra Mitrovića, sa kojim je igrao još u Partizanu.

Sada se i iskusni Klaudio Ranijeri oglasio, dobio je pitanje o kvalitetima Lazara Markovića, odgovor je bio više nego specifičan.

"Mogu samo da pretpostavim da je reč od dobrom fudbaleru.

Znamo da je reč o igraču koji zna dobro da igra karte, posebno uno. Znamo da nosi kišobran kad pada kiša i srdačno ga ponudi onima koji ga nisu poneli. Znamo da uvek pita ljude kako su i da ih sluša. Znamo da uvek nosi svoje kese u kupovinu kako ne bi kupovao plastične. Znamo da voli karaoke...

Međutim, kad je reč o fudbalu, niko nije siguran u čemu je zaista dobar. Razgovarao sam s mnogima, ali niko nije mogao da se seti kako Marković igra fudbal", izjavio je iskusni Ranijeri.

Fulam sledeći meč igra u subotu devetog februara, na "Krejven Kotidž" u okviru 26. kola dolazi Mančester junajted, videćemo da li će Marković dobiti priliku da debituje u novim bojama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke